Uusia ravintolapalveluja Meri-Lapin Prismakeskuksiin


13.05.2024

Osuuskauppa Arina vastaa asiakastoiveisiin ja uudistaa Tornion ja Kemin Prismakeskusten palveluja Torniossa avautuvat loppuvuonna uusi monipuolinen Ravintolamaailma sekä Kemistä siirtyvä uuden konseptin Emotion-myymälä ja laajempi Tälläämö parturi-kampaamo. Prisman ruoan verkkokaupan noutolokerikot siirretään samalla sisätiloihin. Kemissä Prismakeskukseen avataan uusi Ravintolamaailma alkuvuodesta 2025. Vapautuviin liiketiloihin haetaan parhaillaan täydentäviä palveluja.

Suositut Ravintolamaailmat vilkkaiden Prismakeskusten yhteyteen

– Vastaamme lukuisiin asiakastoiveisiin avaamalla marraskuun lopulla Tornioon ja alkukeväästä myös Kemiin uudet Ravintolamaailmat, jotka sisältävät PizzaBuffa-ravintolan ja Presso-kahvilan. Ravintolakokonaisuus palvelee niin paikallisia Prismakeskuksen asiakkaita kuin ohikulkevia matkailijoita. Tornion ABC-ravintola palvelee asiakkaita ennen liiketilaremonttia heinäkuun loppuun saakka, kertoo Osuuskauppa Arinan toimialajohtaja Ulla Peltoniemi.

– Pizza & Buffa on konstailematon ja leppoisa tapa nauttia hyvästä ruoasta. Buffa on mutkaton koko perheen ravintola, jossa huomioidaan lapset ja lopputuloksena on tyytyväinen ruokailija. Tuoreen pizzan ohella tarjolla on lounaalla terveellistä kotiruokaa, runsas salaattipöytä ja herkullisia jälkiruokia. Haluamme olla se paikka, johon on helppo tulla, ja joka tarjoaa ostosten lomassa hetken itselle, perheelle tai ystävien tapaamiselle. Presso-kahvila tarjoaa suomalaiseen makuun tuoretta kahvia ja herkullisia, paikan päällä leivottuja ja aina tuoreita pullia, sämpylöitä ja pikkusyötäviä, iloitsee Peltoniemi.

Uusi Emotion ja Tälläämö Tornion Prismakeskukseen

– Tornion uuden konseptin mukaisella Emotion-myymälällä ja uuden ilmeen Tälläämö parturi-kampaamolla voimme vastata aiempaa paremmin paikallisiin asiakastoiveisiin. Emotionissa korostuvat elämyksellisyys ja ostamisen helppous. Tälläämön uudet tilat mahdollistavat asiakaspaikkojen ja sen myötä työpaikkojen lisäämisen. Palvelut avataan Torniossa marraskuun lopussa, jatkaa Peltoniemi.

Tornion monipuoliset ABC-palvelut jatkavat – Prisman verkkokaupan noutolokerikot sisätiloihin

Tornion Prismakeskuksen yhteydessä toimivat ABC-polttoneste, ABC-lataus ja ABC CarWash -palvelut ovat asiakkaiden käytettävissä jatkossakin entiseen tapaan.

Tällä hetkellä ulkona sijaitsevat Tornion Prisman ruoan verkkokaupan noutolokerikot siirretään sisätiloihin, jolloin asiointi ja työskentely ovat säältä suojassa ja siten entistä viihtyisämpää, kuten Prisma.fi lokerikoilla.

Tornion ABC-ravintolan sulkemiseen liittyen Arinassa käytiin muutosneuvottelut, joiden lopputuloksena kaikille työntekijöille voitiin tarjota töitä uusien palvelujen parissa.

Kemin Prismakeskuksessa vapaata liiketilaa

– Uudistusten myötä Kemissä vapautuu liiketilaa vilkkaiden asiakasvirtojen ääreltä. Neuvotteluja uusista vuokralaisista on ollut jo käynnissä, mutta kiinnostuneiden kannattaa olla edelleen yhteydessä, kertoo Osuuskauppa Arinan liikepaikkapäällikkö Anne Niemi.

 

Lisätietoja:

Ulla Peltoniemi, toimialajohtaja, matkailu- ja ravitsemis-, erikoistavara- ja ABC-liikennekauppa, p. 0500 516855, ulla.peltoniemi@sok.fi

Anne Niemi, liikepaikkapäällikkö, p. 044 7886209, anne.niemi@sok.fi

Katja Savilakso, ryhmäpäällikkö/Prismajohtaja, p. 044 7886207, katja.savilakso@sok.fi

Uudet Ravintolamaailmat sisältävät PizzaBuffa-ravintolan ja Presso-kahvilan

Tälläämö parturi-kampaamo avataan Torniossa loppuvuodesta

Emotion-myymälä avautuu Torniossa loppuvuodesta

Emotion-myymälä siirtyy Kemistä Tornioon

Tornion Ravintolamaailma avautuu loppuvuodesta 2024 ja Kemiin alkuvuodesta 2025

Tornion Prisman ruoan verkkokaupan noutolokerikot siirretään sisätiloihin