Tietosuoja Osuuskauppa Arinassa


Osuuskauppa Arinan tietosuojainformaatio

S-ryhmässä tuotamme asiakkaillemme palveluja useilla eri toimialoilla ja palvelujen tuottamiseksi käsittelemme henkilötietoja. Käsittelemme henkilötietoja myös esimerkiksi teknisen valvonnan yhteydessä.

Käsittelemme ja ryhmittelemme henkilötiedot niiden käyttötarkoituksen mukaan. Rekisterinpitäjänä toimii se S-ryhmän yritys, joka vastaa kyseisen henkilötiedon keruun ja käytön lainmukaisuudesta ja turvallisuudesta sekä huolehtii rekisteröidyn oikeuksien toteutumisesta.

Tältä sivulta löydät tietoa sellaisesta henkilötietojen käsittelystä, joka koskee vain osuuskauppaamme ja jossa toimimme rekisterinpitäjinä.

Yleisen S-ryhmän tietosuojainformaation löydät S-ryhmän tietosuojasivustolta https://s-ryhma.fi/tietosuoja. S-ryhmän tietosuojasivustolta löydät muun muassa kootusti tietoa oikeuksistasi rekisteröitynä sekä kuvauksen siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterissä, jos esimerkiksi olet asiakasomistaja tai kuulut asiakasomistajatalouteen.

Asiakkaana:

Työntekijänä ja työnhakijana:

Yhteistyökumppanina:

Tekninen valvonta:

Osuuskaupan hallinto:

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä saat tietosuoja.arina@sok.fi -osoitteesta ja S-ryhmän tietosuojasivustolta https://s-ryhma.fi/tietosuoja.