Arvontasäännöt


Osuuskauppa Arinan toimipaikkojen järjestämien Facebook- ja Instagram-arvontojen viralliset säännöt:

Arvonnan järjestäjä

Osuuskauppa Arina, Nuottasaarentie 1, 90400 Oulu

Osallistumisaika

Arvontaan tulee osallistua julkaisussa määritettyyn ajankohtaan mennessä. Palkinto arvotaan julkaisussa mainittuna ajankohtana.

Ketkä voivat osallistua

Arvontaan voivat osallistua kaikki Facebook- tai Instagram-käyttäjätunnuksen omaavat Suomessa asuvat yksityishenkilöt. Arvontaan eivät voi osallistua sen valmisteluun tai toteuttamiseen osallistuneet Osuuskauppa Arinan työntekijät ja heidän perheenjäsenensä.

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla toimipaikan sivulla julkaistua päivitystä. Arvontaan osallistuvat kaikki julkaisusta kommentoineet. Muihin toimipaikan Facebook- tai Instagram-julkaisuihin kirjoitetut kommentit eivät osallistu arvontaan.

Palkinto

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan julkaisuissa mainittu palkinto. Voittaja ilmoitetaan vähintään alkuperäisen julkaisun kommenttikentässä. Voittajaan otetaan yhteyttä yksityisviestitse. Palkinnon voittaja noutaa palkinnon toimipaikasta tai muusta erikseen mainitusta paikasta.

Muut ehdot

Facebook ja Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin. Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook ja Instagram kaikesta vastuusta.

Tilanteessa, jossa palkintoa ei pystytä toimittamaan voittajalle, voittaja menettää oikeutensa palkintoon ja toimipaikalla on oikeus arpoa uusi voittaja tai jättää palkinto jakamatta.

Toimipaikka rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevien palkintojen arvoon.

Tietojen kerääminen ja henkilötiedot

Annettuja yhteystietoja käytetään vain arvontaan liittyvään yhteydenpitoon.

Henkilötietojasi kerätään ja tallennetaan väliaikaisesti arvonnan tai kilpailun järjestämiseksi. Tietoja käytetään arvonnan tai kilpailun suorittamiseksi, yhteydenottamiseksi voittajaan sekä mahdollisen palkinnon toimittamiseksi. Kilpailun tai arvonnan järjestäjänä ja henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii Osuuskauppa Arina. Mikäli voitat, voit erillisellä suostumuksellasi myöntää kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista nimesi ja asuinpaikkakuntasi ilman erillistä ilmoitusta tai korvausta kilpailun järjestäjän valitsemissa medioissa.

Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu Arinan kilpailujen ja arvontojen asiakasrekisterissä.