Osuuskauppa Arina


Tietoa Meistä

Osuuskauppasi tarkoitus on tuottaa palveluja ja hyötyjä asiakasomistajilleen.

Arinan Prismat, S-marketit, Salet, Sokokset, ABC:t, Amarillot, Coffee Houset, Frans & les Femmesit, Rossot ja Sokos Hotellit sekä muut toimipaikat palvelevat päivittäin yli 130 000 asiakasta, pääosin asiakasomistajiamme.

Tiesitkö, että Osuuskauppa Arina on kuluttajaosuuskunta, jonka omistavat tasavertaisesti noin 190 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta? Sinäkin voit halutessasi liittyä Arinan omistajaksi joko toimipaikoissamme kauppareissusi yhteydessä tai täällä verkossa.

Osuuskaupassa omistetaan ja jaetaan hyödyt yhdessä. Käyttämällä palveluja saa hyötyjä: edullisemman ruokakorin, tuote- ja palveluetuja, Bonusta ja maksutapaetua, edullisempia pankkipalveluja ja muita hyötyjä keskimäärin noin 575 eurolla taloutta kohden vuodessa.

Arinan tehtävänä on huolehtia myös Pohjois-Suomen ja pohjoissuomalaisten hyvinvoinnin kehittämisestä. Kasvusta ja menestymisestä syntyvät hyödyt kohdistetaan aina suoraan tai välillisesti pohjoissuomalaisten asiakasomistajien hyväksi. Teemme tätä rakkaudesta Pohjois-Suomeen.
Tervetuloa osuuskauppaan!