Liity nyt ja hyödynnä mahtavat liittymisedut!

Nyt kannattaa liittyä Osuuskauppa Arinan asiakasomistajaksi! Saat kuukausittain tilille kilahtavien bonuseurojen lisäksi käyttöösi lukuisia rahanarvoisia liittymisetuja.

Kun maksat liittyessäsi täyden osuusmaksun, saat käyttöösi ostosrahaa Osuuskauppa Arinan toimipaikkoihin – ja paljon muita huikeita liittymisetuja. Liittymiskampanja on voimassa 5.5.–31.12.2023. Edut on hyödynnettävä 4 kuukauden sisällä liittymisestä.

Kun liityt nyt ja maksat täyden osuusmaksun, saat kaikki nämä edut käyttöösi:

15 € ostosrahaa Prismaan
15 € ostosrahaa S-marketiin tai Sokos Herkkuun
15 € ostosrahaa Saleen
15 € ostosrahaa Sokokselle
5 € ostosrahaa Tälläämöön tai Sokos Hyvä Olo -hoitolaan
5 € ostosrahaa Arinan ruokaravintolaan
5 € ostosrahaa ABC Liikennemyymälään
0 € 2 tunnin Superparkin teholippu (arvo 14–16 €)
–30 % Arinan hotellin päivän hinnasta.

Kun liityt verkossa, sinulla tulee olla suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset. Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit varata ajan liittymistä varten täältä. Ota mukaasi asiakaspalvelupisteelle kuvallinen, voimassaoleva passi tai henkilökortti.

EDUT S-MOBIILISSA

Liittymisedut koskevat vain Osuuskauppa Arinan toimipaikkoja. Liittymisedut koskevat uusia asiakasomistajatalouksia, joiden kotikunta on Osuuskauppa Arinan toimialueella ja jotka maksavat liittyessään 100 € osuusmaksun. Edut koskevat vain yhtä liittyjää taloutta kohden (ei asiakasomistajuutta viimeisen 12 kuukauden aikana). Liittyjä voi käyttää kunkin edun vain kerran. Edut ovat voimassa, jos asiakas siirtää täyteen maksetun jäsenyyden toisesta osuuskaupasta Osuuskauppa Arinaan.

Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan osuuskaupan osuusmaksu (100 €). Sen voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 €, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk:n kuluessa. Bonus alkaa kertymään yleisimmin 50 euron kuukausiostoilla. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat ja asiakkuuden aikana kertyneet tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saa osoitteesta S-kanava.fi tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta, ma-pe 9–16 p. 010 76 5858 (0,084€/min).

Kampanja-aika ja etujen voimassaolo

Liittymiskampanja on voimassa 5.5.–31.12.2023. Edut tulee hyödyntää 4 kuukauden sisällä liittymisestä. Edut toteutetaan S-mobiilikuponkeina eli edut saa vain S-mobiilissa. HUOM! Mikäli olet merkinnyt tietoihisi Analytiikan, profiloinnin ja asiakasryhmittelyn kiellon tai Tuotetasoisen ostotiedon käsittelyn kiellon, liittymisedut eivät tule näkyviin S-mobiilissa. Kiellot voit poistaa esimerkiksi S-mobiilissa ja S-Käyttäjätilillä. Eston poistamisen jälkeen edut tulevat näkyviin muutaman päivän kuluessa.

S-mobiilin voi ottaa käyttöön, kun käytössä on kaikki pankkitietoihin liittyvät osat:

  • Käyttäjätunnus – näytetään liittymisen yhteydessä
  • Tunnuslukutaulukko – postitetaan kotiin. Tunnuslukutaulukon toimittamiseen on arvioitu menevän noin kaksi viikkoa
  • Tekstiviestivahvistuksen puhelinnumero – asetetaan itse ensimmäisellä kirjautumiskerralla verkkopankkiin
  • Salasana – ensimmäisellä kirjautumiskerralla PPKKVV-muodossa, jonka jälkeen luodaan oma salasana

S-mobiilissa etukupongit löytyvät klikkaamalla alareunasta "Oma kauppa". Kaikki etukupongit näkee klikkaamalla Edut ja vinkit -otsikon vierestä "Näytä kaikki" -painiketta.

ASIAKASOMISTAJANA MAKSAT KAIKESTA KIVASTA JA TÄRKEÄSTÄ VÄHEMMÄN KUIN MUUT

 

Bonus: ylivoimaisesti tärkein syy lähteä asiakasomistajaksi on ostoistasi sinulle maksettava rahallinen palautus, Bonus. Sitä kertyy S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden yli 2 000 toimipaikasta. Bonus maksetaan riihikuivana rahana S-Pankin tilillesi joka kuukauden 10. päivä.

Hintaetuja ja vaihtuvia tarjouksia: S-Etukortilla saat edullisemmin jokapäiväisiä hankintoja, herkuttelua, hemmottelua, elämyksiä ja arjen palveluita, mm. Sokos Emotionin kuukausittain vaihtuvat S-Etutuotteet.

Asiakasomistajahinnat ravintoloissa ja kahviloissa: esimerkiksi vegaaniset Murviedron viinitilan luomuviinit (kuohu-, valko-, rosé- ja punaviinit) alkaen 24,90 € (norm. 38,90 €).

Asiakasomistajapäivät: massiivisia hintatempauksia.

Edullista ja käytännöllistä pankkipalvelua: Asiakasomistajana saat käyttötilin, S-Etukortti Visan ja verkkopankkitunnukset ilman vuosi- tai kuukausimaksuja.

Luontoystävällistä kuitittomuutta: Saat useista toimipaikoista kassa- ja takuukuittisi sähköisenä.

Maksutapaetua 0,5 %: Saat ostoistasi puoli prosenttia alennusta, kun maksat ne S-Etukortti Visa -kortilla.

Edullisemmin tapahtumiin ja aktiviteetteihin: Käy edullisemmin mm. elokuvissa, konserteissa, huvipuistossa tai kesän tapahtumissa – asiakasomistajalle hinta on usein selvästi edullisempi.