Liity nyt ja hyödynnä 100 € arvoinen liittymisetu!

Nyt kannattaa liittyä Osuuskauppa Arinan asiakasomistajaksi! Saat kuukausittain tilille kilahtavien bonuseurojen lisäksi käyttöösi S-ryhmän 100 euron arvoisen lahjakortin.

Kun maksat täyden 100 euron suuruisen osuusmaksun, saat liittymisetuna takaisin 100 euron S-ryhmän lahjakortin Osuuskauppa Arinan toimipaikkoihin. Lahjakortti on voimassa 24 kuukautta korttiin merkitystä päivämäärästä, ja voit käyttää lahjakortille ladatun 100 euron summan osissa tai kerralla. Liittyessäsi S-Pankin toimipisteessä Arinan alueella, saat lahjakortin mukaasi heti. Muussa tapauksessa lahjakortti lähetään sinulle postissa n. 1 kuukauden kuluessa. Liittymiskampanja on voimassa 31.8.2024 saakka.

Kun liityt verkossa, sinulla tulee olla suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset. Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit varata ajan liittymistä varten täältä. Ota mukaasi asiakaspalvelupisteelle kuvallinen, voimassaoleva passi tai henkilökortti.

KUKA VOI LIITTYÄ?

Voit liittyä asiakasomistajaksi, kun seuraavat kriteerit täyttyvät:

  • Olet täysi-ikäinen - alaikäisenä voit liittyä S-ryhmän toimipaikan asiakaspalvelupisteessä.
  • Sinulla on vakituinen osoite Suomessa.
  • Sinulla on suomalainen henkilötunnus.
  • Sinulla on verkkopankkitunnukset.

Liittymisetu koskee vain Osuuskauppa Arinan toimipaikkoja. Liittymisetu koskee uusia asiakasomistajatalouksia, joiden kotikunta on Osuuskauppa Arinan toimialueella ja jotka maksavat liittyessään 100 € osuusmaksun. Etu koskee vain yhtä liittyjää taloutta kohden (ei asiakasomistajuutta viimeisen 12 kuukauden aikana). Etu ei ole voimassa, jos asiakas siirtää täyteen maksetun jäsenyyden toisesta osuuskaupasta Osuuskauppa Arinaan. Kun liityt mobiilissa tai verkossa 100 € osuusmaksulla, lähetämme lahjakortin postitse ilmoittamaasi kotiosoitteeseen.

Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan osuuskaupan osuusmaksu (100 €). Sen voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 €, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk:n kuluessa. Bonus alkaa kertymään yleisimmin 50 euron kuukausiostoilla. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat ja asiakkuuden aikana kertyneet tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saa osoitteesta S-kanava.fi tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta, ma-pe 9–16 p. 010 76 5858 (0,084€/min).

Kampanja-aika ja edun voimassaolo: Liittymiskampanja on voimassa 30.6.2024 saakka.

ASIAKASOMISTAJANA MAKSAT KAIKESTA KIVASTA JA TÄRKEÄSTÄ VÄHEMMÄN KUIN MUUT

 

Bonus: ylivoimaisesti tärkein syy lähteä asiakasomistajaksi on ostoistasi sinulle maksettava rahallinen palautus, Bonus. Sitä kertyy S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden yli 2 000 toimipaikasta. Bonus maksetaan riihikuivana rahana S-Pankin tilillesi joka kuukauden 10. päivä.

Hintaetuja ja vaihtuvia tarjouksia: S-Etukortilla saat edullisemmin jokapäiväisiä hankintoja, herkuttelua, hemmottelua, elämyksiä ja arjen palveluita, mm. Sokos Emotionin kuukausittain vaihtuvat S-Etutuotteet.

Asiakasomistajahinnat ravintoloissa ja kahviloissa: esimerkiksi asiakasomistajan vegaaniset luomuviinit alkaen 25,90 € (norm. 39,90 €).

Asiakasomistajapäivät: massiivisia hintatempauksia.

Edullista ja käytännöllistä pankkipalvelua: Asiakasomistajana saat käyttötilin, S-Etukortti Visan ja verkkopankkitunnukset ilman vuosi- tai kuukausimaksuja.

Luontoystävällistä kuitittomuutta: Saat useista toimipaikoista kassa- ja takuukuittisi sähköisenä.

Maksutapaetua 0,5 %: Saat ostoistasi puoli prosenttia alennusta, kun maksat ne S-Etukortti Visa -kortilla.

Edullisemmin tapahtumiin ja aktiviteetteihin: Käy edullisemmin mm. elokuvissa, konserteissa, huvipuistossa tai kesän tapahtumissa – asiakasomistajalle hinta on usein selvästi edullisempi.