Uratarinat

Ammattitaitoiset työkaverit, hyvä yhteishenki ja laaja-alaiset työtehtävät. Tutustu arinalaisten uratarinoihin.

Annan tarina: Kesätöistä S-päälliköksi

”Arinalla työskentely on monipuolista ja meillä on ihan mahdottomasti mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen.”

Annan ura Arinassa alkoi Ässädeiteiltä. Nyt S-päällikkövalmennettavana hän kiertää eri myymälöitä saadakseen monipuolista kokemusta eri kokoisista myymälöistä ja erilaisista työryhmistä. Kurkkaa videolta, mitä kaikkea Annan työtehtäviin matkan varrella on sisältynyt.

Katjan tarina: Parturi-kampaajana Tälläämössä

”Parasta tässä työssä on se, että saa kehittyä ja kouluttautua. Arina on luotettava ja turvallinen työnantaja ja bonuksena päälle hyvät henkilöstöedut ja tulospalkkio.”

Katja työskentelee parturi-kampaajana ja palveluvastaavana Arinan omassa parturi-kampaamossa. Työ on muovautunut elämäntilanteen mukaan ja tällä hetkellä hän tekee töitä kokoaikaisena Limingantullin Tälläämössä. Katso videolta, mitä kaikkea Katja kertoo työstään Tälläämössä.

Sannan tarina: Asiakaspalvelun ammattilainen matkailu- ja ravintola-alalla

”Vaihtelevuus pitää mielenkiintoni yllä. Kaikkea saa tehdä, kunhan vaan uskaltaa.”

Sanna toimii baristana ja tarjoilijana Amarillo Oulussa ja Bacaro Doppiossa. Asiakaspalvelun ammattilaisena hänelle tärkeää on jakaa iloa asiakkaille joka ikinen päivä. Videolla Sanna kertoo myös, mikä töissä on parasta, mihin häntä on rohkaistu ja mitä hän työnantajassa arvostaa.

Roosan tarina: Kesätyö poiki vakituisen työpaikan

”Kesätyöntekijänä sain perehdytystä työkavereilta ja päälliköltä, koska kaikki työtehtävät oli mulle uusia. Musta on mahtavaa, että Arina haluaa panostaa perehdyttämiseen.”

Muutama vuosi sitten Roosa tuli Arinalle kesätöihin kesäseteliläisenä ja tällä hetkellä hän toimii Sale Puistolinnassa myyjänä. Kurkkaa videolta tarina siitä, kuinka kesätyö poiki Roosalle vakituisen työpaikan Arinassa.