Uratarinat


Ammattitaitoiset työkaverit, hyvä yhteishenki ja laaja-alaiset työtehtävät. Tutustu arinalaisten uratarinoihin.

Helin tarina: Kokkina Arinan eri toimipaikoissa

”Töihin on aina mukava tulla. Täällä on ammattitaitoinen henkilökunta ja tsemppaava työilmapiiri.”

Heliltä löytyy kokemusta useammassa eri Arinan ravintolassa työskentelystä. Tällä hetkellä Puistokahvila Makiassa vuoropäällikkönä toimiva Heli kertoo, että parasta Arinalla työskentelyssä on vakituinen työsuhde, kattavat valmennukset ja mahdollisuus edetä uralla. Katso videolta lisää Helin matkasta Arinassa!

Ellan tarina: Monipuolinen ja vaihteleva työ resurssipoolissa

”Mikään päivä ei ole samanlainen, ja pääsee tekemään erilaisia työtehtäviä eri myymälöissä.”

Resurssipooli on Arinan oma työryhmä, johon kuuluvat työskentelevät Arinan eri toimipaikoissa tarpeen mukaan. Videolla Ella kertoo, kuinka hänet on perehdytetty työtehtäviin, miten eri työryhmät ovat hänet ottaneet vastaan ja mikä resurssipoolissa työskentelyssä on mielenkiintoisinta.

Jessican tarina: Toimialalta toiselle

”On mahtavaa, että Arina järjestää itse koulutuksia ja tekee yhteistyötä koulujen kesken ja sitä kautta mahdollistaa lisäkouluttautumisen alalle.”

Jessican takataskusta löytyy kokemusta useammalta eri toimialalta. Tie marketkaupan myyjä-vahtimestarin tehtäviin on kulkenut ABC:n, Rosson ja Amarillon kautta ja parasta aikaa käynnissä on lisäkouluttautuminen alalle. Videolla Jessica kertoo, kuinka toimialan vaihdokset ovat tapahtuneet ja mikä eri toimialojen arinalaisia yhdistää.

Karin tarina: Monipuolinen työ ABC:n kokkina

”Meillä ABC:llä on selkeä konsepti, jonka parissa on hyvä työskennellä. Se sopii mulle tosi hyvin.”

Kari Mikkola toimii ABC Tupoksella keittiöpäällikkönä. Tie ABC:lle on käynyt Radissonin kautta. Työn parhaiksi puoliksi Kari mainitsee sen monipuolisuuden, hyvän työyhteisön ja vakituisen työsopimuksen. Kurkkaa videolta lisää Karin kokemuksista ABC:n kokkina!

Katjan tarina: Parturi-kampaajana Tälläämössä

”Parasta tässä työssä on se, että saa kehittyä ja kouluttautua. Arina on luotettava ja turvallinen työnantaja ja bonuksena päälle hyvät henkilöstöedut ja tulospalkkio.”

Katja työskentelee parturi-kampaajana ja palveluvastaavana Arinan omassa parturi-kampaamossa. Työ on muovautunut elämäntilanteen mukaan ja tällä hetkellä hän tekee töitä kokoaikaisena Limingantullin Tälläämössä. Katso videolta, mitä kaikkea Katja kertoo työstään Tälläämössä.

Sannan tarina: Asiakaspalvelun ammattilainen matkailu- ja ravintola-alalla

”Vaihtelevuus pitää mielenkiintoni yllä. Kaikkea saa tehdä, kunhan vaan uskaltaa.”

Sanna toimii baristana ja tarjoilijana Amarillo Oulussa ja Bacaro Doppiossa. Asiakaspalvelun ammattilaisena hänelle tärkeää on jakaa iloa asiakkaille joka ikinen päivä. Videolla Sanna kertoo myös, mikä töissä on parasta, mihin häntä on rohkaistu ja mitä hän työnantajassa arvostaa.

Ninan ja Petrin tarina: S-päällikkö-valmennuksesta tulevaisuuden esihenkilöksi

”Valmennusohjelma antaa mahdollisuuden edetä uralla ja mahdollisuuden nähdä myös liiketoimintaa monelta eri kantilta.”

S-Päällikkö-valmennusohjelma kouluttaa rohkeita ja haasteita pelkäämättömiä tulevaisuuden esihenkilöitä. Kurkkaa videolta, mitä Nina ja Petri kertovat valmennuksesta sekä millaisia oppeja valmennus on heille antanut.

Lindan tarina: S-Traineesta muutoksen tekijäksi

”Työstäni merkityksellistä tekee se, että saan yhdessä työryhmien kanssa kehittää Pohjois-Suomen palveluita entistäkin paremmiksi.”

Linda on edennyt S-Trainee-ohjelman kautta nykyiseen työtehtäväänsä Osuuskauppa Arinan marketkaupan ryhmäpäälliköksi. Katso videolta, mitä Linda kertoo S-Trainee-ohjelman sisällöstä, valmennuksen etenemisestä ja omasta urapolustaan.

Annan tarina: Kesätöistä S-päälliköksi

”Arinalla työskentely on monipuolista ja meillä on ihan mahdottomasti mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen.”

Annan ura Arinassa alkoi Ässädeiteiltä. Nyt S-päällikkövalmennettavana hän kiertää eri myymälöitä saadakseen monipuolista kokemusta eri kokoisista myymälöistä ja erilaisista työryhmistä. Kurkkaa videolta, mitä kaikkea Annan työtehtäviin matkan varrella on sisältynyt.

Roosan tarina: Kesätyö poiki vakituisen työpaikan

”Kesätyöntekijänä sain perehdytystä työkavereilta ja päälliköltä, koska kaikki työtehtävät oli mulle uusia. Musta on mahtavaa, että Arina haluaa panostaa perehdyttämiseen.”

Muutama vuosi sitten Roosa tuli Arinalle kesätöihin kesäseteliläisenä ja tällä hetkellä hän toimii Sale Puistolinnassa myyjänä. Kurkkaa videolta tarina siitä, kuinka kesätyö poiki Roosalle vakituisen työpaikan Arinassa.