Tehtävänkuvaukset


Arinalaiset palvelevat marketkaupan, matkailu- ja ravitsemiskaupan, tavaratalo- ja erikoistavarakaupan, liikennemyymälä- ja polttonestekaupan sekä omistaja- ja pankkipalveluiden parissa. Ohesta voit lukea lisää eri toimialojen työtehtävistä. Sivun lopusta löydät lisätietoa eri toimialojen urapoluista.

Työ marketkaupassa

Työ marketkaupassa on vauhdikasta ja vaihtelevaa, eikä yksikään työpäivä ole samanlainen. Samaan työpäivään voi mahtua esimerkiksi asiakaspalvelua, kassapalvelua, hyllyttämistä, myyntiä ja neuvontaa palvelutorilla. Onnistuneen ostosreissun kokemus syntyy tiimityönä, oli kyse sitten houkuttelevasta hedelmähyllystä, kassatyöntekijän hymynkareesta tai palvelutorilla saadusta paistovinkistä. Työ on vuorotyötä ja voi myös sisältää toimipaikasta riippuen yövuoroja.

Marketmyymälöihimme kuuluvat Prismat, S-marketit, Salet sekä Sokos Herkku Oulu.

Työ hotelleissa ja ravintoloissa

Hotelleissa ja ravintoloissa vietetään ikimuistoisia hetkiä ja kohdataan rakkaita ihmisiä – oli kyse sitten yöstä Sokos Hotellissa tai illallisesta jossain rakastetuista ravintoloistamme. Tarjoilijat, kokit, ravintolapäälliköt, vastaanottotyöntekijät, baristat, kerroshoitajat ja muu henkilökunta onnellistavat ja ovat mukana tuottamassa tuhansia ainutlaatuisia kohtaamisia päivittäin.

Työ hotellissa, ravintolassa ja kahvilassa on hauskaa, mielenkiintoista ja monipuolista! Matkailu- ja ravitsemiskaupalla, tuttavallisemmin maralla, pääset tutustumaan erilaisiin ihmisiin, tekemään merkityksellistä työtä rennossa työympäristössä ja luomaan asiakkaille elämyksiä. Maralla työajat ovat joustavia ja työ on vuorotyötä ja voi sisältää toimipaikasta riippuen myös yövuoroja.

Arinan hotelleja, kahviloita ja ravintoloita löytyy Oulusta, Kempeleestä, Rovaniemeltä ja Leviltä. Hotelleihimme kuuluvat Original Sokos Hotel Arina, Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi ja Break Sokos Hotel Levi. Kaikki Osuuskauppa Arinan ravintolat ja kahvilat löydät täältä.

Työ tavaratalo- ja erikoistavarakaupassa

Tavaratalo- ja erikoistavarakaupassa työskentelee muodin, sisustamisen ja kauneudenhoidon ammattilaisia, joilta löytyy sydäntä ja paloa palvella omistajiamme parhaalla mahdollisella tavalla. Työ tavaratalo- ja erikoistavarakaupalla on vuorotyötä.

Tavaratalo- ja erikoistavarakaupan toimipaikkoihimme kuuluvat Sokos Pukumies ja Sokos Rovaniemi, kosmetiikkaan erikoistuneet Emotionit, parturi-kampaamo Tälläämöt, Hyvä Olo Oulu -kampaamohoitola sekä Herkun Kukka Oulu.

tallaamo_kampaaja

Työ liikennemyymälässä

Liikennemyymälä ABC:t ja LähiStopit ovat moniosaajien areenoita, joissa työskennellään niin kaupan, keittiön kuin salinkin puolella. Liikettä ja vaihtelevuutta riittää. Suomen arvostetuin huoltamobrändi ABC tarjoaa peukutettavaa palvelua ja huolehtii tien päällä liikkuvien ja lähiseutunsa asukkaiden tarpeista vuoden jokaisena päivänä. Suomalaisen liikenteen rytmi säveltää ABC:n työntekijöiden, apsilaisten, työpäivää. Työ on vuorotyötä ja voi myös sisältää toimipaikasta riippuen yövuoroja.

Osuuskauppa Arinan ABC-liikennemyymälät löydät täältä ja LähiStopit täältä.

Työ Omistaja- ja S-Pankkipisteissä

Työskennellessäsi Arinan Omistaja- ja S-Pankkipisteessä työsi on tavoitteellista ja monipuolista myyntityötä niin asiakkuuteen liittyvissä asioissa, kuin S-pankin päivittäisten asioiden hoitamiseen liittyvissä asioissa. S-Pankki on valittu jo kahdeksan kertaa Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Arinan Omistaja- ja S-Pankkipisteet sijaitsevat Oulussa, Raahessa, Kemissä ja Rovaniemellä. Tarkemmat sijainnit löydät täältä.

Urapolut

Meillä Arinassa on tarjolla monipuolisia ja monialaisia koulutus- ja etenemismahdollisuuksia. Katso ohesta eri toimialojen urapolut, kuvat saat suuremmiksi klikkaamalla.