Valmennusohjelmat


S-Päällikkö ja S-Trainee ovat valmennusohjelmia tulevaisuuden esimiehille, johtajille ja asiantuntijoille. Solmimme kaikkien valmennusohjelmiin valittujen kanssa vakituisen työsuhteen ja maksamme valmennusjakson ajalta palkkaa.

S-Päällikkö valmentaa tulevaisuuden tekijät

Monipuolinen valmennus valmistaa S-Päällikön tulevaisuuden koitoksiin vastuullisissa vähittäiskaupan, liikennemyymälän ja matkailu- tai ravitsemiskaupan esimiestehtävissä. Valmennusohjelman tavoitteena on antaa laaja-alaiset, käsitteelliset ja taidolliset valmiudet tuloksellisessa esimiestyössä toimimiseen käytännön työkierron kautta. Taustaltaan S-Päällikkö voi olla ammattikorkeakoulututkinnon hiljattain suorittanut, pian valmistuva tai ammatillisen tutkinnon suorittanut, jolla on jo alan työkokemusta. S-Päällikkö-valmennuksen kesto on 1,5 vuotta.

Katso videolta lisää Petrin ja Ninan kokemuksia S-Päällikkö-valmennusohjelmasta. Täältä voit lukea lisää valmennuksesta.

S-Trainee on väylä tulevaisuuden avaintehtäviin

S-Trainee on ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneille tai pian valmistuville suunniteltu valmennusohjelma, joka kasvattaa tulevaisuuden kykyjä vaativiin johto- ja asiantuntijatehtäviin. Rakennamme jokaiselle palkkaamallemme traineelle vaiheittain etenevän, henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman oman osaamisen ja kiinnostusten perusteella. S-Trainee-valmennuksen kesto on 9 kuukautta.

Kurkkaa videolta Lindan kokemuksia S-Trainee valmennusohjelmasta. Täältä voit lukea lisää valmennuksesta.