Asiakasomistajuus kannattaa!


Asiakasomistajana maksat kaikesta kivasta ja tärkeästä vähemmän kuin muut! Osuuskauppa on asiakasomistajalle erityisen kannattavaa kauppaa. Siinä korostuvat rinnakkain taloudellinen kannattavuus sekä yhteiskunnallinen vastuu.

 

MIKSI ASIAKASOMISTAJUUS KANNATTAA?

 

 

MITEN VOIN LIITTYÄ ASIAKASOMISTAJAKSI?

 

Voit liittyä asiakasomistajaksi, kun seuraavat kriteerit täyttyvät:

  • Olet täysi-ikäinen - alaikäisenä voit liittyä S-ryhmän toimipaikan asiakaspalvelupisteessä.
  • Sinulla on vakituinen osoite Suomessa.
  • Sinulla on suomalainen henkilötunnus.
  • Sinulla on verkkopankkitunnukset.

Liittymisetu koskee vain Osuuskauppa Arinan toimipaikkoja. Liittymisetu koskee uusia asiakasomistajatalouksia, joiden kotikunta on Osuuskauppa Arinan toimialueella ja jotka maksavat liittyessään 100 € osuusmaksun. Etu koskee vain yhtä liittyjää taloutta kohden (ei asiakasomistajuutta viimeisen 12 kuukauden aikana). Etu ei ole voimassa, jos asiakas siirtää täyteen maksetun jäsenyyden toisesta osuuskaupasta Osuuskauppa Arinaan. Kun liityt mobiilissa tai verkossa 100 € osuusmaksulla, lähetämme lahjakortin postitse ilmoittamaasi kotiosoitteeseen.

Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan osuuskaupan osuusmaksu (100 €). Sen voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 €, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk:n kuluessa. Bonus alkaa kertymään yleisimmin 50 euron kuukausiostoilla. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat ja asiakkuuden aikana kertyneet tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saa osoitteesta S-kanava.fi tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta, ma-pe 9–16 p. 010 76 5858 (0,084€/min).

Kampanja-aika ja edun voimassaolo: Liittymiskampanja on voimassa 31.8.2024 saakka.

 

 

 

 

Edut läheltäsi kätevästi S-mobiililla


Sinulle kohdennetut edut, etukupongit, tapahtumat ja kampanjat löydät S-mobiilista. Voit myös hoitaa pankkiasioita, nähdä bonustilanteesi, omat ostot sekä kassa- ja takuukuitit.