Arinan bonuspartnerit ja kumppaniedut

Alennusta S-Etukortilla:

S-Etukortilla saat alennusta useiden eri kulttuuri- ja urheilutapahtumien pääsylipuista sekä palveluista Osuuskauppa Arinan alueella Pohjois-Suomessa. Tältä sivulta löydät aina ajantasaisen listan eduistamme. Tutustu tarjontaan, näytä vihreää korttia ja nappaa käyttöön tämäkin osuuskaupan omistajan hyöty!

Saat edut käyttöösi ostamalla liput tapahtuman järjestäjän ilmoittamasta lipunmyynnistä. Varaudu esittämään S-Etukortti myös sisäänpääsyn yhteydessä. Lippuostot eivät kerrytä Bonusta.

  • Coronaria Hammasklinikka Limingantulli
    • Coronaria Hammasklinikalta saat kaiken, mitä tarvitset suun ja hampaiden hyvinvointiin. Palvelut kattavat niin perushammashoidon kuin suun erikoisalojen palvelut aina suukirurgiaan asti. Varaa aikasi verkossa tai puhelimitse puh. 010 197 030.Saat S-Etukortilla -5% alennusta kaikista hammashoidon palveluista Limingantullin Coronaria Hammasklinikalla. Edun saat näyttämällä S-Etukorttia kassalla maksun yhteydessä. Etu ei koske tarjoushintoja, hammaslaboratoriokuluja, proteettisia hoitoja tai implanttihoitoja. Ei kerrytä Bonusta.

Valtakunnalliset kumppaniedut löydät tältä sivulta.

 

Paikalliset bonuspartnerimme

Muista näyttää  S-Etukorttiasi myös käyttäessäsi bonuspartnerien palveluja: Bonusostosi sekä -prosenttisi kasvavat ja saat koko kuukauden ostoista paremman bonuspotin!

Rengasmarket Haukipudas

Haukiputaalla sijaitseva rengasliike tarjoaa sinulle laadukkaat renkaat, vanteet, renkaanvaihdot, renkaiden kausisäilytyksen eli rengashotellin, varaosien ja akkujen myynnit, öljynvaihdot, autojen huollot ja korjaukset sekä ilmastointilaitehuollot.

Saat tuotteista ja palveluista Bonusta esittämällä S-Etukortin kassalla maksun yhteydessä. Samalla annat suostumuksen Rengasmarketille ilmoittaa maksamasi summan ja ajankohdan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin maksettavan Bonuksen laskemista varten.

Suomen Väriasema Oy

Väriasema on Oulun seudulla toimiva laser- ja mustetulostuskasettien erikoisliike. Täyttöihin käytämme merkkikohtaisia, alkuperäistä vastaavia musteita ja väriaineita.

Saat tuotteista Bonusta esittämällä S-Etukortin kassalla maksun yhteydessä. Samalla annat suostumuksen Suomen Väriasemalle ilmoittaa maksamasi summan ja ajankohdan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin maksettavan Bonuksen laskemista varten.

Valtakunnalliset bonuspartnerit löydät täältä

 

Mikäli Bonus ei ole kirjautunut ostoistasi bonuspartnerillamme, ota yhteys kyseiseen palveluntarjoajaan.