Arinan bonuspartnerit ja kumppaniedut

Alennusta S-Etukortilla:

S-Etukortilla saat alennusta useiden eri kulttuuri- ja urheilutapahtumien pääsylipuista Osuuskauppa Arinan alueella Pohjois-Suomessa. Tältä sivulta löydät aina ajantasaisen listan eduistamme. Tutustu tarjontaan, näytä vihreää korttia ja nappaa käyttöön tämäkin osuuskaupan omistajan hyöty!

Saat edut käyttöösi ostamalla liput tapahtuman järjestäjän ilmoittamasta lipunmyynnistä. Varaudu esittämään S-Etukortti myös sisäänpääsyn yhteydessä. Lippuostot eivät kerrytä Bonusta.

Valtakunnalliset kumppaniedut löydät tältä sivulta.

 

Paikalliset bonuspartnerimme

Muista näyttää  S-Etukorttiasi myös käyttäessäsi bonuspartnerien palveluja: Bonusostosi sekä -prosenttisi kasvavat ja saat koko kuukauden ostoista paremman bonuspotin!

Kaluste Varrio

Kaluste Varrio on lappilainen perheyritys, päätoimialana huonekalujen vähittäismyynti. Kaluste Varrio tarjoaa asiakkaille lisäksi sisustussuunnittelupalvelua sekä kasaus-, asennus- ja kotiinkuljetuspalvelua Lapissa.

Saat tuotteista ja palveluista Bonusta esittämällä S-Etukortin kassalla maksun yhteydessä. Samalla annat suostumuksen Kaluste Varriolle ilmoittaa maksamasi summan ja ajankohdan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin maksettavan Bonuksen laskemista varten.

Loiste Energia

Bonusta sähkösopimuksesta. ETUpuhdas ja ETUpuhdas pörssi ovat 100 %:sti vihreää sähköä. Ne tuotetaan vedellä, tuulella ja bioenergialla. Asiakasomistajana kerrytät Bonusta maksetun sähkölaskun sähkön myynnin osuudesta (sis. alv).

Osana sopimusehtoja hyväksyt Loiste Sähkönmyynnin asiakkaana henkilötietojesi käsittelyn yhteistyön edellyttämässä laajuudessa ja annat suostumuksesi siihen, että Loiste Sähkönmyynti luovuttaa henkilötietosi SOK:lle jäsen-/asiointinumeron tarkistamiseksi sekä sähkömaksujesi Bonusta kerryttävän euromäärän SOK:lle S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin kirjattavaksi bonusostoksesi. Vastaavasti valtuutat SOK:n luovuttamaan Loiste Sähkönmyynnille tiedon muuttuneesta jäsen-/asiointinumerostasi sekä tiedon siitä, mikäli et enää kuulu asiakasomistajatalouteen etkä siten enää ole oikeutettu kerryttämään sähköstä Bonusta. Vastaat antamiesi tietojen oikeellisuudesta. Loiste Sähkönmyynti ei ole velvollinen hyvittämään jälkikäteen virheellisten tai puuttuvien tietojen takia saamatta jäänyttä Bonusta.

Rengasmarket Haukipudas

Haukiputaalla sijaitseva rengasliike tarjoaa sinulle laadukkaat renkaat, vanteet, renkaanvaihdot, renkaiden kausisäilytyksen eli rengashotellin, varaosien ja akkujen myynnit, öljynvaihdot, autojen huollot ja korjaukset sekä ilmastointilaitehuollot.

Saat tuotteista ja palveluista Bonusta esittämällä S-Etukortin kassalla maksun yhteydessä. Samalla annat suostumuksen Rengasmarketille ilmoittaa maksamasi summan ja ajankohdan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin maksettavan Bonuksen laskemista varten.

Suomen Väriasema Oy

Väriasema on Oulun seudulla toimiva laser- ja mustetulostuskasettien erikoisliike. Täyttöihin käytämme merkkikohtaisia, alkuperäistä vastaavia musteita ja väriaineita.

Saat tuotteista Bonusta esittämällä S-Etukortin kassalla maksun yhteydessä. Samalla annat suostumuksen Suomen Väriasemalle ilmoittaa maksamasi summan ja ajankohdan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin maksettavan Bonuksen laskemista varten.

Valtakunnalliset bonuspartnerit löydät täältä

 

Mikäli Bonus ei ole kirjautunut ostoistasi bonuspartnerillamme, ota yhteys kyseiseen palveluntarjoajaan.