Arinan Omistajapalvelu ja S-Pankki


Pienet tai suuret pankkiasiat – Tervetuloa meille!

Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -piste palvelee sinua osuuskaupan asiakasomistajuuteen ja S-Pankin asiakkuuteen liittyvissä asioissa. Meillä voit muun muassa liittyä osuuskaupan asiakasomistajaksi ja liittää perheenjäsenesi mukaan yhteiseen asiakasomistajatalouteen.

Saat meiltä tukea myös asiakasomistajan sähköisten palveluiden, kuten S-mobiilin ja Oman S-kanavan käytössä ja autamme palveluiden käyttöönotossa. Lisäksi voit esimerkiksi avata tilin S-Pankkiin, tilata verkkopankkitunnukset ja hakea pankki- tai luottokorttia sekä S-Lainaa. Asuntolainan hakeminen alkaa täyttämällä hakemus S-Pankin verkkosivuilla. Tämän jälkeen pääset varaamaan ajan lainaneuvotteluun. Verkosta löydät tietoa myös säästämisen ja sijoittamisen palveluistamme.

 

Toimipisteet:

S-Pankkipäivänä tuomme pankkipalvelut lähelle sinua

Varaa aika S-Pankkipäivään kyseisen toimipaikan kassalta. Palvelumyyjämme auttavat sinua pankkiasioissa sekä kertovat mielellään kuinka voit hyötyä Arinan omistajuudesta sekä S-Pankin palveluista. Jatkamme S-Pankkipäiviä syyskuun alusta alkaen. Tarkempi aikataulu täsmentyy lähempänä. Myymälämme auttavat sinua omistajuusasioissa myös muina päivinä.

Ainoastaan ajanvarauksella. Varaa aikasi toimipaikan kassalta.
Otathan mukaasi voimassaolevan passin/henkilökortin. Tunnistautua voit myös S-mobiilitunnistautumisella.

Arinan tulevat S-Pankkipäivät löydät täältä.