Uudet arinalaiset S-päälliköt on


S-Päällikkö valmentaa suunnannäyttäjiä Arinan kaikille toimialoille

Vuoden 2023 S-Päällikkö-haku on päättynyt ja uudet arinalaiset S-päälliköt on valittu. Tällä kertaa valmennushakuun osallistui 136 hakijaa ja valmennuksen aloittaa seitsemän uutta S-päällikköä.

Oletko miettinyt päällikköuraa marketkaupan, matkailu- ja ravitsemiskaupan, ABC-liikennekaupan tai erikoistavarakaupan toimialoilla? Arinasta valmistuu vuosittain Suomen parhaita päälliköitä ja tässä on tilaisuutesi aloittaa säihkyvä urapolku S-Päällikkönä pohjoissuomalaisten omistajien osuuskaupassa.

Vastavalmistunut tai pian valmistuva tradenomi tai restonomi, hae mukaan S-Päällikkö -valmennukseen, jossa sinusta voi kasvaa tulevaisuuden esihenkilö Arinaan. S-Päällikkönä olet rohkea vastuunkantaja ja haluat johtaa tavoitteellisesti niin asioita, kuin ihmisiäkin. Sinulla on myös näkemystä sekä halua asioiden kehittämiseen ja eteenpäin viemiseen koko Pohjoisen puolesta.

Valmennuksen tavoitteena on, että henkilö työllistyy tulevaisuudessa toimialansa mukaan esihenkilötehtäviin Osuuskauppa Arinaan. Toimialueemme kattaa lähes puoli Suomea, joten toivomme suuresti, että sydämesi sykkii meidän tapaamme koko Pohjois-Suomelle.

S-Päällikkö -valmennuksen kesto on 1,5 vuotta. Kaikkien valittujen kanssa solmitaan vakituinen työsopimus ja valmennusajalta maksetaan palkkaa. Toivomme valmennusohjelmaan hakeutuvilta valmiutta liikkua eri toimipisteissämme.

Miksi valmennukseen?

Valmennus antaa sinulle hyvät valmiudet toimia erilaisissa esihenkilötehtävissä ja auttaa sinua luomaan suhde- ja kontaktiverkoston muihin S-Päällikkö-valmennettaviin. Valmennusohjelman tavoitteena on muodostaa syvällinen tuntemus päätoimialastasi vahvasti käytäntöön nojaavan työkierron kautta. Se auttaa saavuttamaan laaja-alaiset, käsitteelliset ja taidolliset valmiudet, joiden avulla S-Päällikkönä pystyt toimimaan vaativassa ja vastuullisessa vähittäiskaupan, matkailu- ja ravitsemisalan tai liikennekaupan esihenkilötehtävässä. Tavoitteena on, että kehität paitsi itseäsi, myös työryhmääsi ja vastuualuettasi.

Valmennusohjelma sisältää lähijaksojen lisäksi käytännön työssäoppimista toimipisteissämme, verkko-opiskelua, ammattikirjallisuuden lukemista, oppimistehtäviä ja projekti- tai kehitystyön tekemisen. Valmennettava saa myös henkilökohtaisen tutorin tuen uran alkuvaiheeseen ja pääsee tutustumaan suunnitelmallisesti eri työtehtäviin ja toimipaikkoihin. S-Päällikkö-valmennus tulee kehittämään vuorovaikutus-, yhteistyö- ja valmentajataitojasi sekä kykyä analysoida omaa toimintaasi ja toimintaympäristöäsi. Valmennus ohjaa sinua asiakaspalvelulähtöiseen ja kehittämissuuntautuneeseen toimintaan.

Katso videolta Ninan ja Petrin kokemuksia S-Päällikkö-valmennuksesta