S-Päällikkö-valmennusohjelma

Haussa suunnannäyttäjiä Arinan kaikille toimialoille

Hae rohkeasti ja reilusti kotiin päin! Oletko miettinyt päällikköuraa marketkaupan, matkailu- ja ravitsemiskaupan, ABC-liikennekaupan tai erikoistavarakaupan toimialoilla? Arinasta valmistuu vuosittain Suomen parhaita päälliköitä ja tässä on tilaisuutesi aloittaa säihkyvä urapolku S-Päällikkönä pohjoissuomalaisten omistajien osuuskaupassa.

Vastavalmistunut tai pian valmistuva tradenomi tai restonomi, hae mukaan S-Päällikkö-valmennukseen, jossa sinusta voi kasvaa tulevaisuuden esihenkilö Arinaan. S-Päällikkönä olet rohkea vastuunkantaja ja haluat johtaa tavoitteellisesti niin asioita, kuin ihmisiäkin. Sinulla on myös näkemystä sekä halua asioiden kehittämiseen ja eteenpäin viemiseen koko Pohjoisen puolesta.

Valmennuksen tavoitteena on, että henkilö työllistyy tulevaisuudessa toimialansa mukaan esihenkilötehtäviin Osuuskauppa Arinaan. Toimialueemme kattaa lähes puoli Suomea, joten toivomme suuresti, että sydämesi sykkii meidän tapaamme koko Pohjois-Suomelle.

S-Päällikkö-valmennuksen kesto on 1,5 vuotta ja siihen sisältyvä koulutus ja työsuhde alkavat marraskuussa 2022. Kaikkien valittujen kanssa solmitaan vakituinen työsopimus ja valmennusajalta maksetaan palkkaa. Toivomme valmennusohjelmaan hakeutuvilta valmiutta liikkua eri toimipisteissämme.

mara_s-paallikot

Miksi valmennukseen?

Valmennus antaa sinulle hyvät valmiudet toimia erilaisissa esihenkilötehtävissä ja auttaa sinua luomaan suhde- ja kontaktiverkoston muihin S-Päällikkö-valmennettaviin. Valmennusohjelman tavoitteena on muodostaa syvällinen tuntemus päätoimialastasi vahvasti käytäntöön nojaavan työkierron kautta. Se auttaa saavuttamaan laaja-alaiset, käsitteelliset ja taidolliset valmiudet, joiden avulla S-Päällikkönä pystyt toimimaan vaativassa ja vastuullisessa vähittäiskaupan, matkailu- ja ravitsemisalan tai liikennekaupan esihenkilötehtävässä. Tavoitteena on, että kehität paitsi itseäsi, myös työryhmääsi ja vastuualuettasi.

Valmennusohjelma sisältää lähijaksojen lisäksi käytännön työssäoppimista toimipisteissämme, verkko-opiskelua, ammattikirjallisuuden lukemista, oppimistehtäviä ja projekti- tai kehitystyön tekemisen. Valmennettava saa myös henkilökohtaisen tutorin tuen uran alkuvaiheeseen ja pääsee tutustumaan suunnitelmallisesti eri työtehtäviin ja toimipaikkoihin. S-Päällikkö-valmennus tulee kehittämään vuorovaikutus-, yhteistyö- ja valmentajataitojasi sekä kykyä analysoida omaa toimintaasi ja toimintaympäristöäsi. Valmennus ohjaa sinua asiakaspalvelulähtöiseen ja kehittämissuuntautuneeseen toimintaan.

 

Hae 15.9. mennessä!

Mies seisoo työvaatteissa marketkaupan käytävällä

Katso videolta Ninan ja Petrin kokemuksia S-Päällikkö-valmennuksesta

Lisätietoja S-Päällikkö-valmennuksesta:

Marketkauppa
2.8. kello 15-16 ja 4.8. kello 9-10
ryhmäpäällikkö Anna Kela p. 044 788 4879

Erikoistavarakauppa
3.8. Klo 10.00-11.00 ja 5.8. klo 12.30-13.30
tavaratalojohtaja Heli Sironen p.0447885933

 

 

 

 

 

 

Matkailu- ja ravitsemiskauppa
11.8. klo 15.00-16.00 ja 24.8. klo 15.00-16.00
toimialajohtaja Ulla Peltoniemi p. 050 051 6855

ABC Liikennekauppa
4.8. klo 12-14, 5.8. klo 9-11 ja 1.9. klo 12-14
toimialajohtaja Jari Karjalainen p. 050 5938 088