S-Päällikkö-haku

Haussa suunnannäyttäjiä marketkaupan sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialalle

SYKSYN 2021 S-PÄÄLLIKKÖHAKU ON PÄÄTTYNYT 31.7.2021. Kiitos kaikille hakijoille!

Vasta valmistunut tai pian valmistuva tradenomi tai restonomi, hae mukaan S-Päällikkö-valmennukseen, jossa sinusta voi kasvaa tulevaisuuden esimies Arinaan. S-Päällikkönä olet rohkea vastuunkantaja ja haluat johtaa tavoitteellisesti niin asioita kuin ihmisiäkin. Sinulla on myös näkemystä sekä halua asioiden kehittämiseen ja eteenpäin viemiseen koko Pohjoisen puolesta.

Valmennuksen tavoitteena on, että henkilö työllistyy tulevaisuudessa toimialansa mukaan esimiestehtäviin Osuuskauppa Arinaan. Toimialueemme kattaa lähes puoli Suomea, joten toivomme suuresti, että sydämesi sykkii meidän tapaan koko Pohjois-Suomelle.

S-Päällikkö-valmennuksen kesto on 1,5 vuotta ja siihen sisältyvä koulutus ja työsuhde alkavat marraskuussa 2021. Kaikkien valittujen kanssa solmitaan vakituinen työsopimus ja valmennusajalta maksetaan palkkaa.

mara_s-paallikot

Miksi valmennukseen?

Valmennus antaa sinulle hyvät valmiudet toimia erilaisissa esimiestehtävissä ja auttaa sinua luomaan suhde- ja kontaktiverkoston muihin S-Päällikkö-valmennettaviin. Valmennusohjelman tavoitteena on muodostaa syvällinen tuntemus päätoimialastasi vahvasti käytäntöön nojaavan työkierron kautta. Se auttaa saavuttamaan laaja-alaiset, käsitteelliset ja taidolliset valmiudet, joiden avulla S-Päällikkönä pystyt toimimaan vaativassa ja vastuullisessa vähittäiskaupan tai matkailu- ja ravitsemisalan esimiestehtävässä. Tavoitteena on, että kehität paitsi itseäsi, myös työryhmääsi ja vastuualuettasi.

S-Päällikkö-valmennus tulee kehittämään vuorovaikutus-, yhteistyö- ja valmentajataitojasi sekä kykyä analysoida omaa toimintaasi ja toimintaympäristöäsi. Valmennus ohjaa sinua asiakaspalvelulähtöiseen ja kehittämissuuntautuneeseen toimintaan.

s-paallikko_market

Katso videolta kokemuksia S-Päällikkö-valmennuksesta

Lisätietoja S-Päällikkö-valmennuksesta:

Marketkauppa
pe 11.6. klo 15-16 & pe 2.7. klo 14-15
ryhmäpäällikkö Anna Kela, p. 044 788 4879

Matkailu- ja ravitsemiskauppa
ma 28.6. klo 14-16 & pe 2.7. klo 9-11
toimialajohtaja Ulla Peltoniemi, p. 0500 516 855