Uusi Sale-lähimyymälä avataan keskiviikkona 25.8. Tervolassa


24.08.2010

Osuuskauppa Arina avaa keskiviikkona 25.8. klo 10 Tervolassa Salen, joka korvaa entisen lähimyymälän. Sale on paikkakunnan uusin ja suurin päivittäistavaramyymälä, jonka valikoimissa on n. 6000 tuotetta, ja joka tarjoaa lisäksi S-Pankin ja Postin asiamiespalvelut sekä Alkon tilauspalvelun. Salesta saa S-Etukortilla Bonusta ja maksutapaetua. Asiakkaat voivat osallistua Salen kehittämiseen asiakaspanelisteina. Salessa hyödynnetään uutta ympäristöystävällistä kylmä- ja lämmitystekniikkaa. Arina investoi uuteen Saleen lähes 2 milj. €. Sale työllistää lähes 10 arinalaista. 

Sale Tervolan kiinteistö on n. 1000 m2, josta myyntipinta-alaa on n. 600 m2. Sale tarjoaa entistä laajemman päivittäistavaravalikoiman erityisesti tuoretuotteiden osalta, S-Pankin ja Postin asiamiespalvelut sekä uutena palveluna Alkon tilauspalvelun. Salen pihassa on 60 autopaikkaa.

Sale Tervolan urakoi Arinalle Temotek Oy. Arkkitehtisuunnittelusta vastasi Linja Arkkitehdit Oy. Sale Tervola on Arinan ensimmäisiä kiinteistöjä, joissa hyödynnetään uutta hiilidioksidipohjaista kylmä- ja lämmitysjärjestelmää, jolla saavutetaan jopa 30-40 % energiansäästö. Myös Salen rakentamisessa on noudatettu viimeisimpiä energiamääräyksiä.

Sale Tervola on osa valtakunnallisesti lähes 300 ja Arinan 40 lähimyymälän ketjua, jonka myymälät sijaitsevat niin kaupunkien keskustoissa, lähiöissä kuin maaseututaajamissakin. Uusi Sale korvaa paikkakunnan aikaisemman lähimyymälän.

’Sale tarjoaa paikallisille asiakasomistajille ja Tervolan keskustaan poikkeaville nykyistä laajemman päivittäistavaravalikoiman, pysyvästi edulliset lähimyymälähinnat, ystävälliset aukioloajat viikon jokaisena päivänä ja mahdollisuuden osallistua asiakaspanelistina Salen kehittämiseen. Sale Tervola työllistää lähes 10 työntekijää’, kertoo Arinan Sale-ketjujohtaja Tapani Kärkkäinen.

Osuuskauppa Arinan omistavat asiakkaat, yli 130 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta. Tervolassa 70 % talouksista on Arinan omistajatalouksia. Muita omistajia ei ole. Arinan tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja Pohjois-Suomessa yli 150 toimipaikassa yli 2000 työntekijän voimin. Arinan toiminnan hyödyt jakautuvat Pohjois-Suomeen. Arinassa asiakkailla on päätös- ja vaikutusvalta.

’Pysyvästi edulliset päivittäistavarat, Bonus ja maksutapaetu, S-Pankin ja Postin asiamiespalvelut sekä Alkon tilauspalvelu kiinnostavat asiakkaita. Toivotamme kaikki asiakkaat tutustumaan uuteen Saleen ja liittymään asiakaspanelistiksemme’, jatkaa Kärkkäinen.

Lisätietoja:

Osuuskauppa Arina, ketjujohtaja Tapani Kärkkäinen, p. 0500 898 383, etunimi.sukunimi@sok.fi

Osuuskauppa Arina, toimitusjohtaja Veli-Matti Puutio, p. 050 539 8807, etunimi.sukunimi@sok.fi

Sale Tervola, Kurjentie 1, 95300 Tervola. Puh. 044 788 4965. Sale Tervola palvelee ma-pe 7-21, la 7-18, su 12-18.