Terveisiä osuuskaupastasi


30.10.2014

Mikä on osuuskaupan tarkoitus? Onko osuuskaupan palveluista hyötyä? Lue Arinan toimitusjohtajan terveiset aiheesta.

Kuka tajuaisi osuustoimintaa?

Arina on kuluttajaosuuskunta, jonka omistamme me pohjoissuomalaiset kotitaloudet. Osuuskaupan tarkoitus on tuottaa palveluja ja hyötyjä omistajille. Tehtävämme on toimia kotitalouksien edunvalvojana. Ymmärrettävää?

Otsikon kysymys nousee usein mieleeni, kun seuraan mediassa kirjoittelua kaupan kilpailusta, investoinneista, työllistämisestä tai ruoan hinnasta. Osuustoiminta näyttää olevan vierasta medialle, viranomaisille ja kuluttajillekin.

Osuuskaupan tehtävä on lisätä ymmärrystä osuustoiminnasta. Siksi olemme muun muassa mukana 6-luokkalaisten oppimisympäristössä Yrityskylässä, kerromme osuuskaupan arjesta Tarina-lehdillä ja kutsumme omistajat mukaan kehittämään osuuskauppaa.

Onko osuuskaupan palveluista hyötyä?

On, kun koet ne tarpeellisiksi ja sopiviksi. Esimerkiksi ruokakauppamme ovat käynti- ja ostotietojen sekä omistajahyötyjen perusteella yksi tarpeellisimmista palveluista.

Pyrimme tarjoamaan joka päivä monipuolisen valikoiman ja edullisimman ruokakorin. Emme juoksuta sinua tarjousten perässä, vaan hintamme ovat pysyvästi edullisia. Voit ostaa itsellesi sopivia tuotteita, kun niitä oikeasti tarvitset. Valikoimamme ja hintamme ovat avoimesti vertailtavissa Foodie.fi -palvelussa. Samaa odottaisin muiltakin.

Miten kehittäisit ruokakauppaasi ja osuuskauppaasi? Kerro mielipiteesi myymälässä, asiakaspaneelikyselyissä tai sosiaalisessa mediassa risuaidalla #Arina365.


Veli-Matti Puutio
toimitusjohtaja