Sale Toppila avataan torstaina 14.11. klo 10


11.11.2013

Osuuskauppa Arina avaa Oulun Toppilaan lähes 400 m2 lähi-Salen. Avausnauhan leikkaavat asukasyhdistyksen ja henkilökunnan edustajat. Sale Toppila palvelee pitkillä aukioloajoilla ja tarjoaa päivittäistavaroiden lisäksi S-Pankin, Veikkauksen, RAY:n ja Matkahuollon (22.11. alkaen) oheispalvelut, Sibylla-pikaruokapisteen ja kahvipisteen. Uusi Sale työllistää n. 10 arinalaista. Arina investoi Toppilaan lähes miljoona euroa. Liikekiinteistön muita tiloja vuokraa Arinan Kiinteistöt Oy.

Osuuskauppa Arinan omistavat asiakkaat. Oulussa yli 60 % kotitalouksista on Arinan omistajatalouksia. Uusi lähi-Sale palvelee ensisijaisesti Arinan Toppilan ja Taskilan alueilla asuvia kotitalouksia, joista alle puolet on tällä hetkellä Arinan omistajia. Kotitaloudet saavat osuuskaupan palveluja käyttämällä lähialueen edullisimman ruokakorin ja muita omistajahyötyjä keskimäärän yli 400 euron arvosta vuodessa.

Lähi-Salet ovat osa lähes 300 lähimyymälän valtakunnallista ketjua. Salet sijaitsevat kaupunkien keskustoissa, lähiöissä ja maaseututaajamissa. Oulussa Arinalla on ennestään 18 lähi-Salea ja Toppila on Arinan 50. Sale-lähimyymälä.

– Sale-lähimyymälät tarjoavat Arinan omistaville kotitalouksille monipuoliset lähikauppavalikoimat ja oheispalvelut, edulliset lähimyymälähinnat, pitkät päivittäiset aukioloajat ja osallistumismahdollisuuden lähi-Salen kehittämiseen, kiteyttää Arinan marketkaupan kehitysjohtaja Tapani Kärkkäinen.