S-market Puolivälinkangas harjakorkeudessa


09.08.2013

Osuuskauppa Arina rakentaa omistajilleen Puolivälinkankaalle uuden reilun 1000 m2 ympäristöystävällisen S-marketin. Arina investoi uuteen S-markettiin n. 3 miljoonaa euroa. S-market tulee tarjoamaan omistajilleen 13 työntekijän voimin n. 7500 päivittäistavaran valikoiman sekä S-Pankin ja Veikkauksen oheispalvelut. Asiakkaita palvelevat myös SmartPOST ja Otto -automaatit. Asiakkaille valmistuu 76 autopaikkaa. Rakennus- ja rakennuttajaväki viettivät perjantaina harjannostajaisia. Avajaisia vietetään lokakuussa.

Osuuskauppa Arinan ja sen myymälät omistavat asiakkaat. Oulussa yli 60 % kotitalouksista on Arinan omistajatalouksia. Osuuskaupassa omistetaan ja jaetaan hyödyt yhdessä. Omistajat saavat osuuskaupalta mm. lähialueen edullisimman ruokakorin ja muita omistajahyötyjä keskimäärän yli 400 euron arvosta vuodessa. Palvelujen kehittäminen ja ylläpitäminen on omistajien hyödyksi.

Uusi reilun 1000 m2 S-market Puolivälinkangas rakennetaan entisen S-marketin tilalle. Pääurakoitsija toimii Lujatalo Oy ja pääsuunnittelijana Arkkitehtitoimisto HML Oy. LVI-urakasta vastaa Lapin LVI-Asennus Oy ja LVIA-suunnittelusta LVI-insinööritoimisto Plan-Air Oy. Sähköurakasta vastaa Caverion Suomi Oy (YIT Kiinteistötekniikka Oy) ja sähkösuunnittelusta Insinööritoimisto Sähkötele Oy. Kylmälaiteurakasta ja –suunnittelusta vastaa Jetitek Oy. Uudessa S-marketissa hyödynnetään ympäristöystävällistä hiilidioksidipohjaista kylmä- ja lämmitysjärjestelmää, jolla saavutetaan jopa 50 % energiansäästö.

’Oulun Puolivälinkankaan S-marketista tulee yksi Suomen suurimman päivittäistavaraketjun nykyaikaisimmista myymälöistä. S-market on ruokakauppa, josta saa joka päivä monipuolisen ja pysyvästi edullisen ruokakorin sekä oheispalveluja. Arinan omistajat saavat omasta kaupasta myös Bonusta ja maksutapaetua’, kiteyttää Arinan S-market ketjujohtaja Juha Salmi.