Rovaniemen Prismakeskuksessa juhlitaan perjantaina klo 10 alkaen


28.08.2018

Rovaniemen Prismakeskuksen suuruudistus on valmistumassa. Uudistustyöt nykyaikaiseksi, uuden konseptin mukaiseksi Prismakeskukseksi käynnistyivät viime vuoden heinäkuussa. Laajennuksen myötä lisääntyvät niin neliöt kuin palvelutkin, muun muassa Emotionin, Tälläämö -parturi-kampaamon, uudistetun ravintolamaailman, sekä vielä myöhemmin loppuvuodesta avattavan autonpesun myötä.

– Uudistusta suunniteltiin ja toteutettiin alusta alkaen yhtenä kokonaisuutena, omistajien toiveita kuunnellen. Tausta-ajatuksena oli rakentaa nykyaikainen, ympäristöystävällinen ja laajat oheispalvelut tarjoava Prismakeskus, josta asiakkaiden on helppo löytää haluamansa tuotteet ja palvelut saman katon alta, kertoo Rovaniemen Prismasta vastaava ryhmäpäällikkö Matti Puranen .

Laajentunut ruokaosasto valmistui kesän aikana ja samalla myös Fazer jauholeipomo aloitti tuoreen leivän ja leivonnaisten paistamisen. Kasvaneiden valikoimien osalta on erityisesti panostettu lähi- ja kotimaisiin tuotteisiin. 

Ruokaosaston uudet ovelliset ja kannelliset kylmäkalusteet, maalämpö ja hiilidioksidia hyödyntävä puhdas kylmätekniikka tekevät Prismasta Lapin energiatehokkaimman hypermarketin. 

-Tämä on meille tärkeä juttu. Prisman vuotuisella energiansäästöllä lämmittää noin 100 omakotitaloa vuodessa, Matti summaa.

Heinäkuussa otettiin käyttöön kaksi uutta sisäänkäyntiä sekä uusi pysäköintialue Prismakeskuksen sivulla.

Aiemmin haasteelliseksi muodostunut ruuhka-aikojen pysäköinti ei enää tuota harmia. Uudelta parkkialueelta on kätevä sisätilayhteys suoraan Prismaan, ja nyt sieltäkin pääsee mukavasti kuivin jaloin ostoksille, Matti vinkkaa.

Uudistunut aula-alue oheispalveluineen ja uusine liikkeineen saadaan valmiiksi kuluvalla viikolla. Avajaisia juhlitaan perjantaina klo 10 alkaen.

Iso työ on takanapäin ja tulos on juuri niin erinomainen kuin osasimme odottaakin. Pääsemme jälleen keskittymään siihen, missä olemme parhaimmillamme, eli myyntiin ja loistavaan asiakaspalveluun. Nyt on oikea aika juhlistaa Prismakeskuksen valmistumista ja samalla kiittää omistajiamme joustavuudesta remontin aikana. Viikonloppuna tarjoamme elämyksellisiä hetkiä kaiken ikäisille, ohjelmaa ja huippuetuja on luvassa perjantaista sunnuntaihin saakka, Matti jatkaa.

Arinan toinen Emotion-myymälä sekä Tälläämö –parturi-kampaamo avaavat ovensa Prismakeskuksessa avajaisviikon perjantaina kymmeneltä. Uudistuneessa ravintolamaailmassa tutun Presson ja Hesburgerin lisäksi tarjolla on nyt uuden konseptin Pizza & Buffa. ABC CarWash ja sen yhteyteen tuleva uusi polttoaineenjakelupiste avataan myöhemmin lokakuussa.