Oulun Intiön M-Market uudistuu huhtikuussa Sale-lähimyymäläksi


28.03.2011

Osuuskauppa Arinan lähipalvelut laajenevat Oulun Intiöön. Kauppiaat Kari Helanen ja Annukka Autio-Helanen ovat myyneet Arinalle Intiön M-Marketin liiketoiminnan. Arina uudistaa myymälän n. 250 m2 Sale-lähimyymäläksi huhtikuun aikana. Henkilökunta siirtyy Arinalle ns. vanhoina työntekijöinä. Sale Intiö tarjoaa asiakkaille 3 000 tuotteen valikoiman palvellen ma-la klo 7-22 ja su klo 9-22. Sale Intiöstä saa Bonusta ja maksutapaetua. 

Intiö on Oulun 12. ja Arinan 42. Sale-lähimyymälä ja osa valtakunnallista yli 300 lähimyymälän Sale-ketjua. Lähimyymälät sijaitsevat kaupunkien keskustoissa, lähiöissä ja maaseututaajamissa.

’Sale Intiö on n. 250 m2 lähimyymälä, joka tarjoaa lähialueen asukkaille 3 000 tuotteen päivittäistavaravalikoiman, pysyvästi edulliset lähimyymälähinnat, laajat aukioloajat ja mahdollisuuden osallistua Salen kehittämiseen asiakaspanelistina. Intiössä asuu n. 2 400 asukasta, joista asiakasomistajatalouksissa kaksi kolmasosaa. Intiössä pitkään toiminut M-Market luo hyvän pohjan asiakasomistajapalvelujen laajentamiselle. Myymälä on Intiön ainoa lähikauppa.’, kertoo Arinan Sale-ketjujohtaja Tapani Kärkkäinen.

’Olemme hyvin tyytyväisiä lopputulokseen. Lähikauppapalvelut jatkuvat Intiössä ja meille tarjoutui mahdollisuus panostaa 100 %:sti omaan Seniori-kauppakassipalveluun, jota olemme tehneet jo vuosia.’, jatkavat Kari Helanen ja Annukka Autio-Helanen.

Aukioloaikojen vapauduttua lähimyymälöiden jatketut aukioloajat ovat kiinnostaneet asiakkaita. Sale Intiö, kuten muutkin Oulun Salet, palvelee ma-la klo 7-22 ja su klo 9-22 (pl. Sale Heinäpää klo 6-24 ja klo 9-24). Oulussa Arinan lähimyymälätarjontaa täydentää Sale-Kauppakassi, 24h ruoan verkkokauppa osoitteessa www.gastronautti.fi/arina. Saleista, myös Sale-Kauppakassista, saa S-Etukortilla Bonusta.

’Salen läheinen sijainti, pysyvästi edulliset lähimyymälähinnat sekä Bonus ja maksutapaetu kiinnostavat asiakasomistajiamme eri puolella kaupunkia. Nyt myös Intiöön saadaan kaivatut lähipalvelut. Sale-Kauppakassi 24h verkkokauppa tuo Oulussa ruokaostokset tarvittaessa aina kotiovella asti’, jatkaa Kärkkäinen.

Arina on avoin pohjoissuomalainen osuuskunta, jonka omistavat yli 135 000 asiakasta, yli 60 % kaikista alueen kotitalouksista. Muita omistajia ei ole. Arinan tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajille. Kaikki hyöty Arinan toiminnasta jää Pohjois-Suomeen ja käytetään asiakasomistajien hyväksi. Asiakasomistajilla on osuuskaupassa päätös- ja vaikutusvalta, he valitsevat osuuskaupan hallinnon ja osallistuvat palvelujen kehittämiseen asiakaspanelisteina.

Lisätietoja: Osuuskauppa Arina, ketjujohtaja Tapani Kärkkäinen, p. 0500 898 383, etunimi.sukunimi@sok.fi

Sale Intiö, Kenttätie 9, 90130 Oulu. Avoinna ma-la 7-22, su 9-22.