Mini-Sale palvelee juhlapyhinä ja massatapahtumissa


17.04.2014

Arina palvelee osuuskaupan omistajia Oulun Raksilassa Sale-lähimyymälällä ja Prisma-perhemarketilla. Juhlapyhinä kaikki yli 100 m2 ovat suljettu. Palvellakseen oululaisia myös tuolloin Arina avaa pääsiäisenä Raksilan Salen edessä Mini-Salen, tarjoten n. 150-200 kysytyimmän ja ajankohtaisen tuotteen valikoiman. Mini-Sale palvelee jatkossa silloin, kun isommat kaupat ovat kiinni. Arinan omistajat saavat myös Mini-Salesta Bonusta ja maksutapaetua. Mini-Salen palvelut ovat saatavilla myös kesän massatapahtumissa, mm. Qstock-festivaaleilla.

Osuuskauppa Arinan omistavat asiakkaat. Oulun seudulla lähes 2/3 kotitalouksista on omistajatalouksia. Osuuskaupassa omistetaan ja jaetaan hyödyt yhdessä. Arinan tehtävänä on kehittää palveluja ja hyötyjä omistajille. Käyttämällä monipuolisia palveluja omistajat saavat keskimäärän yli 800 euron omistajahyödyt vuodessa.

– Arinan 24h Sale Raksila tarjoaa n. 5000 tuotteen päivittäistavaravalikoiman pysyvästi edulliseen lähimyymälähintaan. Sale Raksilan pitkät aukioloajat ovat olleet omistajien mieleen. Uusi Mini-Sale tarjoaa juhlapyhinä n. 150-200 kysytyimmän tuotteen valikoiman. Salet palvelevat keskeisen sijainnin ja ammattitaitoisen henkilökunnan voimin omistajia erityisesti iltaisin, öisin ja nyt myös juhlapyhinä, jolloin isommat marketit ovat kiinni, kertoo Arinan Sale-ketjupäällikkö Antti Siuruainen.