Limingantullissa juhlittiin Prismakeskuksen avajaisia


01.11.2013

Uudistunut Prisma Limingantulli avattiin eilen. Avajaisia juhlistettiin avausnauhan leikkaamisella, kakkutarjoilulla ja huikeilla avajaistarjouksilla.

Limingantullissa vietettiin eilen entistä monipuolisemman Prismakeskuksen avajaisia. Kokoa Prismakeskuksella on yli 23 000 neliömetriä, josta Prisman osuus on 16 500 neliötä. Prisman lisäksi tiloista löytyvät muun muassa ravintola PizzaBuffa, kahvila Presso, apteekki sekä kultasepänliike. Joulukuussa palvelut täydentyvät vielä Prisma parturi-kampaamolla ja terveysalan palveluilla.

Omistajat kunniatehtävässä

Avajaispäivä käynnistyi avausnauhan leikkauksella, johon oli valittu mukaan Arinan omistajia. Ensimmäisenä avausnauhan pääsi leikkaamaan oululainen Riina Kangas, joka on ansioitunut lahjakkaana juniorijalkapalloilijana. Nauhaa leikkaamassa olivat myös Marika Isomursu Kempeleestä sekä pitkän linjan osuuskauppalainen Eero Hanhela Kiimingistä.

– Oikein mukavaa oli olla mukana avausnauhan leikkaamisessa. Yleisilmeeltään uudistunut Prisma on iso ja tilava, ja täällä mahtuu liikkumaan hyvin kun käytävät ovat niin väljiä. Kyllä tänne tullaan asioimaan jatkossakin, Isomursu tiivistää.

Kiitosta tuotevalikoimasta

Uudistunut Prisma Limingantulli on kooltaan ja valikoimiltaan Pohjois-Suomen suurin hypermarket. Muun muassa päivittäistavaraosaston tuotevalikoima on kasvanut ja lähiruokaa on tarjolla entistä enemmän.

– Asiakkailta on tullut paljon kiitosta laajentuneesta tuotetarjonnasta. Erityisesti Fazer-leipomossa paikan päällä leivottuihin leipiin ja leivonnaisiin ollaan oltu tyytyväisiä, avajaispäivän tapahtumissa mukana ollut Arinan markkinointipäällikkö Maria Ylitapio kertoo.

Avajaishulinat avajaistarjouksineen jatkuvat vielä ensi viikon ajan.