Kauden erikoisliike Emotion avattiin Kemin Coronaan


25.11.2010

Asiakasomistajien palvelut lisääntyivät Kemissä. Kauneuden ja hyvän olon erikoisliike Emotion avattiin Kemin Corona-kauppakeskukseen. Emotion Kemi tarjoaa kosmetiikan huippumerkit, päivittäiskosmetiikan, terveystuotteet, naisten alusasut ja sukat sekä järjestää erilaisia tapahtumia, tuote-esittelyjä ja elämyksiä. Kemi on Emotion-ketjun 22. myymälä. Työntekijöitä on 6 ja myymäläpäällikkönä toimii Heli Sironen.

Osuuskauppa Arina laajensi asiakasomistajien palveluja Kemissä. S-ryhmän kauneuden ja hyvän olon erikoisliike Emotion avattiin Corona-kauppakeskuksessa.

’Emotion tarjoaa monipuolisen valikoiman kosmetiikan huippumerkkejä, päivittäiskosmetiikkaa, terveystuotteita, naisten alusasuja ja sukkia. Naisten tuoksuissa ja miesten kosmetiikassa on aina tarjolla viimeisimmät uutuudet. Lisäksi Emotion järjestää tapahtumia, tuote-esittelyjä ja elämyksiä viihtyisässä ympäristössä. Emotion on S-ryhmän ketjukonsepti. Emotion Kemi on ketjun 22. myymälä. Myymälässä on 6 työntekijää.’ kertoo Emotion Kemin myymäläpäällikkö Heli Sironen.

Arina on avoin pohjoissuomalainen osuuskunta, jonka omistavat lähes 135 000 asiakasta, yli 60 % kaikista alueen kotitalouksista. Muita omistajia ei ole. Arinan tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajille. Kaikki hyöty Arinan toiminnasta jää Pohjois-Suomeen ja käytetään alueen asiakasomistajien hyväksi. Asiakkailla on osuuskaupassa aidosti päätös- ja vaikutusvaltaa.

Arina on kehittänyt kemiläisten palveluja 2000-luvulla. Corona-kauppakeskus avattiin marraskuussa 2005, sisältäen Arinan palveluista Prisman, Presson, Pukumiehen ja Mick’sin sekä pihan ABC-automaatin. Arina on avannut Kemissä lisäksi Sale-lähimyymälöitä ja keväällä 2010 S-marketin oheispalveluineen keskustaan. Arinalla on myös paikka ABC-liikennemyymälälle.

Arinan asiakasomistajamäärä on kehittämisen myötä yli tuplaantunut Kemissä. 2000-luvun puolivälissä asiakasomistajia oli vain n. 25 % kotitalouksista. Tällä hetkellä heitä on yli 50 %. Tavoitteena on palveluja kehittämällä lisätä asiakasomistajien osuus talouksista yli 60 %:n.

Lisätietoja: Emotion Kemi, myymäläpäällikkö Heli Sironen, etunimi.sukunimi@sok.fi

Emotion Kemi, Karjalahdenkatu 7, 94600 Kemi. Avoinna ma-pe klo 9-20, la klo 9-18 ja su klo 12-16. Puh. 044 788 5930.