Ivalon S-market palkittiin vuoden parhaana


28.01.2015

Tammikuussa Jyväskylän Sokos Hotel Paviljongissa järjestetyt valtakunnalliset S-Pankin koulutuspäivät kokosivat yhteen pankkityötä tekeviä osuuskauppalaisia ympäri Suomen. Nyt jo seitsemättä kertaa järjestetyssä tapahtumassa palkittiin vuoden parhaita omistajapalvelupisteitä: korttimyyjiä, maksutapaedun lisääjiä, omistajapalvelijoita ja tsemppareita. Tällä kertaa voiton parhaasta omistajapalvelusta vei S-market Ivalo.

Paras omistajapalvelija valikoitui omistajien antamien arvosanojen perusteella.

– Omistajapalvelu on aina tärkeää ja se korostuu erityisesti pankissa, koska käsittelemme jokaiselle ihmiselle  tärkeitä päivittäisiä raha-asioita. Oman pankin palvelut ovat meille suuri mahdollisuus, ja uskallan väittää, että S-Pankki on otettu meillä sydämen asiaksi, marketpäällikkö Oili Kostamovaara kertoo.

–  Joskus omistajilta tulee palautetta, jossa S-Pankki mielletään vain Bonuksen nostopaikaksi, muiden ollessa niitä ”oikeita” pankkeja. Tästä saamme vain lisää puhtia näyttää, että myös me olemme se oikea pankki, jonka tärkeimpiä tehtäviä on palvelu, Kostamovaara painottaa.

Voitto omaan kauppaan

Paikan päällä Jyväskylässä palkinnon ja kukat vastaanotti iloisesti yllätetty S-marketin palveluneuvoja Pirjo Erola.

– Täällä Ivalossa meillä on kymmenisen työntekijää, jotka hoitavat pankkipalveluita muiden töiden ohessa. Laaja osaamiskenttä ja monipuolinen työnkuva ovat meille positiivisia haasteita ja tällaisten onnistumisten kautta tulee entisestään innostusta asiaa kohtaan! S-Pankin tulevaisuuden näemme valoisana ja aiomme tehdä vastakin työtä aidosti hyvällä palvelulla, Kostamovaara iloitsee.

Prismoissa ja valikoiduissa S-marketeissa ja Sokoksissa on yhteensä noin 120 myymälän aukioloaikoina palvelevaa  omistajapalvelupistettä. Lisäksi pienemmissä S-marketeissa, Saleissa, ABC:llä ja Kodin Terroissa sijaitsee kuutisensataa asiointipistettä. Pankkiasiointi onnistuu myös Lähitapiolan konttoreissa, joissa palvelusta vastaavat muun muassa S-Pankkiirit.