Arinan omistajille 24h Sale Raksilaan – avaus torstaina 2.5.


30.04.2013

Osuuskauppa Arina uudisti Raksilan S-marketin Saleksi. Sale Raksila palvelee Arinan omistajia ja muita asiakkaita ydinkeskustan tuntumassa vuorokauden ympäri. Palveluja täydentävät aukioloaikoja niin ikään jatkanut Subway sekä Alko, Oulun 6. Joutsen Apteekki, Opti-aika Järvelä, YkkösSuutari ja Citysport. Loput tiloista vuokrataan lähiaikoina. Uusi Sale työllistää n. 15 arinalaista.

Osuuskauppa Arinan ja sen myymälät omistavat asiakkaat. Oulun seudulla lähes 2/3 kotitalouksista on Arinan omistajatalouksia. Osuuskaupassa omistetaan ja jaetaan hyödyt yhdessä. Arinan tehtävänä on kehittää palveluja ja hyötyjä omistajille. Omistajat saavat osuuskaupan toimipaikoista keskimäärän 431 euron omistajahyödyt vuodessa.

Omistajille Oulussa lähipalvelua kellon ympäri

Raksilan kiinteistössä entisen S-marketin tilat tiivistettiin n. 400 m2 Saleksi, mikä mahdollistaa 24h aukiolon. Sale Raksila on Arinan ensimmäinen vuorokauden ympäri palveleva market. Kiinteistössä Subway on laajentanut tiloja ja jatkaa aukioloaikoja (su-to klo -23, pe-la klo -05). Alko, Oulun 6. Joutsen apteekki, Opti-aika Järvelä, YkkösSuutari ja CitySport palvelevat entiseen tapaan. Loput tilat vuokrataan lähiaikoina.

’Sale Raksila on uudistettu mm. miljöön, valaistuksen ja kalusteiden osalta. Tarjoamme noin 5000 tuotteen päivittäistavaravalikoiman pysyvästi edulliseen lähimyymälähintaan. Keskeinen sijainti, 24h aukiolo, ammattitaitoinen henkilökunta ja monipuoliset oheispalvelut ovat viereisiä hypermarketteja täydentävä kokonaisuus, joka lisää koko marketalueen vetovoimaa. Kutsumme Arinan nykyiset ja tulevat omistajat tutustumaan uusittuihin palveluihin ja tarjoamme avauksen kunniaksi toukokuun ostoista Bonuksen tuplana, kiteyttää Arinan Sale-ketjujohtaja Tapani Kärkkäinen.