Arina avaa syksyllä Oulun 14. Sale-lähimyymälän Alppilaan


27.07.2012

Osuuskauppa Arina avaa Oulun Alppilassa syksyllä alle 400 m2 Sale-lähimyymälän. Oulun 14. Sale-lähimyymälä palvelee pitkillä aukioloajoilla Alppilan ja Välivainion nykyisiä ja tulevia asiakasomistajatalouksia. Sale avataan kiinteistöön, jossa asiakkaita palvelevat jo Pelixir-keilahalli ja Atoy Autohuolto. Uusi Sale työllistää n. 10 Arinalaista.

Sale Alppila on osa valtakunnallista n. 300 lähimyymälänketjua, jonka myymälät sijaitsevat kaupunkien keskustoissa, lähiöissä ja maaseututaajamissa. Sale Alppila vahvistaa Arinan kehittyvää lähipalveluverkostoa Oulussa.

Osuuskauppa Arinan omistavat asiakkaat, yli 140 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta. Arinan tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja omistajille. Alppilassa ja Välivainiolla Arinan palvelut ovat puuttuneet ja omistajatalouksien osuus on vielä alhainen. Arinan toiminnan hyödyt jäävät omistajille Pohjois-Suomeen. Osuuskunnassa asiakasomistajilla on päätös- ja vaikutusvalta.

’Sale Alppilan ammattitaitoinen henkilökunta palvelee lähialueen omistajia ja asiakkaita pitkillä aukioloajoilla ja tarjoaa pysyvästi edulliset lähimyymälävalikoimat ja –hinnat sekä omistajille päälle Bonuksen ja maksutapaedun’, kiteyttää Arinan Sale-ketjujohtaja Tapani Kärkkäinen.

Avajaisia vietetään syksyllä 2012.