Kaupan lauhdelämmön hyödyntäminen on erinomainen esimerkki kaupungin energiajärjestelmän ja kiinteistöjärjestelmien yhdistämisestä. Caverionin, Osuuskauppa Arinan ja Oulun Energian yhteistyössä kehittämä innovaatio lisää kustannustehokasta hiilineutraalia kaukolämmöntuotantoa. Uudenlainen tapa hallita energiavirtoja tarjoaa konkreettisen keinon ilmastonmuutoksen hillitsemiseen. Kehitystyön verifioinnissa ovat olleet mukana myös VALOR Partners Oy ja VTT.

Oulun Ritaharjuun valmistuu keväällä 2022 Osuuskauppa Arinan uusi S-Market, joka tuottaa päästötöntä energiaa kaukolämpöverkkoon. S-Marketin energiajärjestelmä perustuu kiinteistön CO2-kylmälaitoksen hukkalämmön ja laitokseen yhdistetyn lämpöpumpun energian hyödyntämiseen kaukolämpöverkossa. Järjestelmää ohjaa Caverionin älykäs automaatiojärjestelmä, joka on integroitu sekä rakennuksen että kaukolämpötuotannon ohjausjärjestelmiin. Innovaatio on viety vajaassa kahdessa vuodessa täyden mittakaavan teolliseen toteutukseen.

VALOR Partners Oy:n laskelmien mukaan Ritaharju mahdollistaa vuositasolla jopa 3 GWh kaukolämmön tehokkaan ja polttamattoman tuotannon.

”Samalla vähennetään päästöjä yli 500 tonnilla, mikä vastaa noin 170 omakotitalon lämmityksessä syntyviä päästöjä. Suomessa vastaavan tai suuremman kokoluokan kauppoja on noin 1000, joten potentiaali on merkittävä”, konkretisoi Kalle Ahlstedt Valor Partners Oy:ltä.

Kaupan innovatiiviset energiaratkaisut edistävät energiantuotantolaitosten tehokkuutta ja tästä hyötyvät sekä kauppa että energiayhtiöt. Tavoitteena on ratkaisu, jolla alennetaan kokonaisenergiankulutusta. Kiertotalouteen perustuvat toimintamallit ovat keskeinen keino energiajärjestelmien tehostamisessa ja päästöjen vähentämisessä.

”Oulun esimerkki osoittaa, että toimijoiden yhteisellä tahtotilalla ja yhteen hiileen puhaltamisella voidaan saavuttaa merkittäviä tuloksia. Teknologialla on merkittävä potentiaali sekä hiilipäästöjen vähentämisessä että kaukolämpöverkkojen energiatehokkuuden parantamisessa”, jatkaa Klaus Känsälä VTT:ltä.

Innovaatiolla on iso yhteiskunnallinen merkitys hiilineutraaliustavoitteiden saavuttamisessa. Sen laajempi hyödyntäminen vaatii uudenlaista aluesuunnittelua ja modernin talotekniikan hyödyntämistä, jotta energiavirrat voidaan ohjata tarkoituksenmukaisesti.  Uudenlainen energiaratkaisu tarjoaa kaavoittajille, sijoittajille, rakennuttajille, energiayhtiöille, talotekniikan osaajille ja kiinteistönhuollon ammattilaisille uusia näkökulmia resurssiviisaiden ratkaisujen toteuttamiseen.

Lisätietoja:

Osuuskauppa Arina avaa uuden S-marketin Oulun Ritaharjun kaupunginosaan. Myymälä rakennetaan yhteistyössä kohteen omistavan Terwarahaston kanssa. Osuuskauppa Arinan osuus investoinnista on noin kolme miljoonaa euroa ja uuden myymälän työllistävä vaikutus 20 henkilöä.

– Omistajat ovat odottaneet kauppaa Ritaharjuun ja nyt pääsemme vastaamaan tähän toiveeseen. Uusi, monipuolisen valikoiman ja edullisen hintatason tarjoava S-market ABC CarWash -autopesuineen ja kylmäasemineen avataan suunnitelmiemme mukaan keväällä 2022, kertoo marketkaupan toimialajohtaja Mikko Polso Osuuskauppa Arinasta.

Uusi S-Market on helposti saavutettavissa Ritaharjun kasvavan asuinalueen ja Ideaparkin läheisyydessä, uuden Motonetin viereisellä tontilla, osoitteessa Ritakumpu 2. S-Marketin sijainti Ritaharjussa vastaa suoraan omistajien tarpeisiin, sillä Ritaharju on Oulun nopeimmin kasvava kaupunginosa.

Market-kiinteistön rakennuttajina toimivat Terwa Kiinteistökehitys Oy ja Terwarahasto 1 Ky.

Rakennettava myymälä on uuden S-market konseptin mukainen ja luonnollisesti energiapihi. Energiatehokkuutta ja ympäristöystävällisyyttä kehitetään tuomalla myymälään ovelliset kylmäkalusteet ja hyödyntämällä uusiutuvia energianlähteitä – tavoitteena maalämpöä, aurinkoa ja tuulta.

– Valinnat ovat yksi askel kohti tavoitettamme olla oman toimintamme osalta hiilinegatiivinen vuoteen 2025 mennessä, Polso kertoo.

– Tehtävämme on palveluita parantamalla helpottaa omistajien arkea ja lisätä hyötyä omasta kaupasta, ja sen eteen teemme nyt päämäärätietoisesti töitä. Myymäläuudistukset ja uudet kauppapaikat ovat yksi osa tätä tekemistä, mutta yhtä lailla panostamme herkeämättä toimipaikkojen hyvään kuntoon, edulliseen hintatasoon, kattaviin valikoimiin sekä oheispalveluihin, laajoihin aukioloihin ja asiakaspalveluun, Polso summaa.

 

Lisätietoja: 

Osuuskauppa Arina, Mikko Polso, toimialajohtaja, Marketkauppa, Sokos, Emotion ja Tälläämö, 050 388 3430, mikko.polso@sok.fi
Terwa Kiinteistökehitys Oy, Raimo Pahkala, toimitusjohtaja, 050 349 3225, raimo.pahkala@terwarahasto.fi

Runsaasti pysäköintitilaa ja helppo saavutettavuus Ritaharjussa Ideaparkin läheisyydessä.

S-marketin lisäksi samasta osoitteesta löytyy ABC CarWash ja polttonesteenjakelupiste.

S-market Ritaharju avataan ensi keväänä osoitteessa Ritakumpu 2.

Maire Muranen on ollut Pudasjärven S-marketissa töissä yli neljänkymmenen vuoden ajan. Joulusesongista alkanut työura on kestänyt tähän päivään saakka. Mairen viimeisenä työpäivänä ennen eläkkeelle jäämistä järjestettiin kakkukahvit, ja läsnä oli haikea, mutta ennen kaikkea lämmin tunnelma.

Muutoksia ja muistoja

Lähes viidenkymmenen vuoden työuralla Maire on ehtinyt nähdä vaikka mitä. Kauppa on uudistunut, kassajärjestelmät muuttuneet ja automaatio kasvanut.

– Ennen tilauksetkin tehtiin puhelimitse, Maire naurahtaa. – Tässä on ehtinyt tulla todella paljon muutoksia.

Maire kertoo, että parasta hänen työssään ovat olleet ihanat työkaverit sekä mukavat asiakkaat. Onpa käynyt niinkin, että vanhempiensa kanssa lapsesta saakka käyneestä asiakkaasta on tullut myöhemmin kollega. Jos Maire on ollut lomalla tai pitemmän pätkän poissa, ovat tutut asiakkaat osanneet kysellä perään.

– ”Missä sinä oikein olet ollut, kun ei ole näkynyt?”, asiakkaat ovat kysyneet, Maire kertoo. – Kyllä se tuntuu ihanalta, että asiakkaatkin kaipaavat.

Eläkepäivät odottavat, mutta ensin kahvitellaan

Marketpäällikkö Eeva-Liisa Kokko piti puheen Mairelle.

Mairen läksiäisissä paikalla olevat sanovat kaikki samaa – ikävä tulee, vaikka eivät nämä hyvästit olekaan. Hyvä yhteishenki välittyy selvästi. Työkaverit vierailevat kakkukahveilla niin töiden lomasta kuin vapaa-ajaltakin.

– Maire on nähnyt kaupan maailman muutoksen ja ollut matkassa siinä. Toivon että Mairella olisi aivan ihanat ja antoisat eläkepäivät ja että hän osaisi nauttia niistä näiden työvuosien jälkeen, sanoo myymäläpäällikkö Eeva-Liisa Kokko.

– On ollut ilo työskennellä kanssanne, Maire kiittää. – Ikävä tulee, vaikka en olekaan täältä (Pudasjärveltä) mihinkään lähdössä. Minulla on ollut hyvä työnantaja.

Tekemistä eläkkeellä riittää, sillä Maire kertoo olevansa aktiivinen urheilija. Mairen omia lajeja ovat muun muassa hiihto ja juoksu, ja uutta hän kokeilee kansalaisopiston kursseilla.

Läksiäisiä juhlistettiin kakkukahveilla. Kakun teki Halla Cafe & Catering.

Limingan S-market saa uudistuksen myötä uuden, avaran ja raikkaan yleisilmeen ja entistä monipuolisemman valikoiman. Kesäkuussa alkanut uudistus toteutetaan myymälän palvellessa normaalisti.

S-market Limingassa on aloitettu mittava myymäläuudistus. Myymälän miljööuudistuksen lisäksi palvelutarjontaa parannetaan ja myymälän valikoimaa räätälöidään vastaamaan entistä paremmin liminkalaisten omistajien tarpeisiin. Uudistus on osa Osuuskauppa Arinan S-market-ketjun laajaa uudistuskierrosta, jonka on määrä valmistua 2022.

– Myymälä palvelee liki normaalisti uudistuksen aikana. Ajoittain tuotteet vaihtavat paikkaa, kun remontoidut alueet valmistuvat. Isoin muutos tapahtuu myymälän ilmeessä ja valikoimissa. Raikas ja avara heviosasto, uudet pikakassat sekä paikalliseen kysyntään räätälöity valikoima ovat uudistuksen isoimpia yksittäisiä kokonaisuuksia, toteaa S-market Limingan marketpäällikkö Soile Pekkala.

Uudistuksessa tuoretuotevalikoimat kasvavat yli kahdellatuhannella tuotteella, ja suurin valikoiman kasvu tulee välipala-, leikkele ja valmisruokavalikoimiin. Myös hedelmä- ja vihannesosastosta muokataan entistä herkullisempi kokonaisuus.

– Heviosastolla satokausituotteet saadaan paremmin esille. Myös juomaosasto tulee olemaan näyttävä uusien kalusteiden ja laajentuneen valikoiman myötä, Pekkala kertoo.

Uudistuksen myötä koko kiinteistön tekniikka päivitetään ympäristöystävällisiin uusinta teknologiaa hyödyntäviin ratkaisuihin. Kylmälaitteissa luovutaan kokonaan ympäristölle haitallisista f-kaasuista, ja uudet laitteet toimivat puhtaasti hiilidioksidilla. Kylmäjärjestelmän lauhdelämpö hyödynnetään tilojen lämmitykseen ja kylmäkalusteet vaihtuvat uusiin ovellisiin ja kannellisiin kaappeihin. Uusituvan energian hyödyntäminen & uuden teknologian ratkaisut tähtäävät kohti koko S-ryhmän tavoitetta olla hiilinegatiivinen vuoteen 2025 mennessä. Osuuskauppa Arinan myymälöiden energia tulee jo nyt sataprosenttisesti uusiutuvista energianlähteistä, kuten auringosta ja tuulesta.

– Käynnissä oleva panostus myymälän valikoimiin, ilmeeseen ja asiointikokemuksen on merkittävä. Palvelutarjontaa täydentää jo aiemmin samaan kiinteistöön muuttanut Limingan apteekki. Palvelemme jatkossa omistajia laajoilla aukioloilla raikkaissa avarissa tiloissa, joissa on helppo asioida, summaa Pekkala uudistuksesta.

Lisätietoja:

Iina Kalliorinne, ryhmäpäällikkö, +358 44 788 6676, iina.kalliorinne@sok.fi

Osuuskauppa Arinan S-market-ketjun 32. myymälä avataan tiistaina 22.6.2021 klo 9 Kempeleen keskustaan. Arinan pohjoissuomalaiset omistajat ovat mahdollistaneet uuden, noin 9,5 M€ arvoisen myymäläinvestoinnin, laajat valikoimat ja modernin, energiatehokkaan myymälän.

Noin vuoden kestäneen rakennusprojektin jälkeen uusi S-market tarjoaa kempeleläisille modernin, valoisan ostosympäristön keskeisellä paikalla Tiilitiellä. Uusi S-market on noin neljä kertaa viereisellä tontilla sijainnutta vanhaa Sale-myymälää suurempi. S-marketille rakennettiin myös uusi pysäköintialue, jonka myötä autopaikkojen määrä myymälän yhteydessä tuplaantui. Avaran uuden myymälän myötä valikoimat ovat laajentuneet tuhansilla tuotteilla ja kauppa vastaa entistä osuvammin alueen asukkaiden tarpeisiin.

– Halusimme tehdä kempeleläisille mahdollisimman toimivan S-marketin niin valikoimien kuin palveluidenkin osalta. Meiltä löytyy myös muun muassa asiointia nopeuttavia pikakassoja, oma paistopiste sekä pakettipisteen ja postin pakettiautomaatit. Palvelemme laajoilla aukioloilla, joka päivä kymmeneen saakka, kertoo marketpäällikkö Heikki Salmela.

Kop, kop, onko kylmä kotona?

Modernin ja viihtyisän ostosympäristön lisäksi energiatehokkuus on ollut tärkeä perusta uuden myymälän suunnittelussa.

-Uusimman tekniikan hiilidioksidikylmälaitokset, ovelliset kylmäkalusteet ja led-valot tekevät myymälästä hyvin energiatehokkaan. Kiinteistön lämmityksessä hyödynnetään kylmälaitteiden lauhdelämpöä, Osuuskauppa Arinan ryhmäpäällikkö Iina Kalliorinne mainitsee.

Palveluverkoston nykyaikaistaminen ja sitä kautta energiatehokkuuden parantaminen sekä uusiutuvan energian lisääminen tukevat koko S-ryhmän tavoitetta olla hiilinegatiivinen vuoteen 2025 mennessä. Jo nyt 100% Osuuskauppa Arinan myymälöiden käyttämästä energiasta tuotetaan uusituvilla energianlähteillä, kuten aurinko- ja tuulivoimalla.

Avauksen kynnyksellä

Osuuskaupan tehtävä on tarjota palveluja ja hyötyjä pohjoissuomalaisille omistajilleen ja huolehtia alueen elinvoimaisuudesta.

-Myymälän rakentamisen mahdollistamisesta suurin kiitos kuuluu alueen aktiivisille omistajille. Osuuskaupasta ostetut tuotteet ja palvelut palautuvat takaisin mahdollistaen palveluiden kehittämisen. Täällä Kempeleessä palveluita on lisätty myös Linnakankaalla, jossa avattiin alkuvuodesta upea uuden konseptin Sale-lähimyymälä, Iina toteaa tyytyväisenä.

S-market Kempele työllistää parikymmentä arinalaista, joista suurin osa on tuttuja jo Salesta. Suurempi myymälä on mahdollistanut myös uusien arinalaisten palkkaamisen.

-Vaikka koronatilanne on tuonut omat haasteensa avaukseen valmistautuessa, olemme pysyneet upeasti aikataulussa. Kaikki on sujunut aika lailla mallikkaasti, mutta tokihan kiirettä riittää, niin kuin aina ennen avausta. Avausvalmisteluissa on onnistuttu hienosti, ja siitä kaikki kunnia koko työporukalle, jolla oli mahtava tsemppi päällä koko valmistelujen ajan. Tervetuloa uuden kaupan avajaisiin! Heikki toivottaa.

Ivalossa avataan!

Uuden S-marketin avajaisia vietetään torstaina 6.2. klo 10.

klo 10.00–18.00 kakkukahvit

– 1000 ensimmäiselle kestokassi veloituksetta S-Etukortilla
– Arvonnassa kolme jättisipsipussia (sis. 20 kpl 275 g pusseja)
– Avajaistarjouksia

Tervetuloa!

Saarenkylässä avataan!

Uuden S-marketin avajaisia vietetään torstaina 5.9. klo 10.

10.00 Avaussanat ja avausnauhan leikkaus
10.00–18.00 Kakkukahvit
10.00–18.00 Palveluneuvoja paikalla  

– 1000 ensimmäiselle kestokassi veloituksetta S-Etukortilla
– Arvonnassa palkintona minuutin ostosralli + 4 jättisipsipussia (sis. 20 kpl 275 g pusseja)
– Jaossa ilmapalloja
– Menossa mukana myös veikeä Onni Orava

Tervetuloa!

Osuuskauppa Arinan palveluverkosto kasvaa pian uudella myymälällä, kun S-market Saarenkylä avaa ovensa asiakkailleen torstaina 5.9. kello 10. Uusi myymälä tarjoaa alueen asukkaille laajan päivittäistavaravalikoiman ja mahdollistaa monipuolisen asioinnin aamusta iltamyöhään viikon jokaisena päivänä.

Osuuskauppa Arina avaa uuden S-market -myymälän Rovaniemen Saarenkylään torstaina 5.9. Myymälä on uuden S-market -konseptin mukainen ja palvelee asiakkaitaan arkisin ja lauantaisin kello 7–22 ja sunnuntaisin 9–22.

”Uuden S-market Saarenkylän myymälämiljöö on selkeä, raikas ja viihtyisä. Asioimisen helppouteen on kiinnitetty erityistä huomiota ja myymälästä löytyykin esimerkiksi itsepalvelukassat. Monipuolisen ja kattavan myymälän tarjontaa täydentävät Veikkaus, Smartpost-pakettiautomaatti sekä Lehtipisteen pakettiautomaatti (Matkahuolto, Postnord, DHL)”, kertoo ryhmäpäällikkö Linda Rova.

S-market Saarenkylä työllistää yhteensä 15 henkilöä ja myymäläpäällikkönä toimii Kirsi Pääkkö.

”Meillä koko työryhmä odottaa jo kovasti, että pääsemme palvelemaan omistajia Saarenkylässä. Palveluita on selvästi kaivattu alueella ja asukkaat ovatkin kertoneet odottavansa avausta innokkaina ja positiivisilla mielillä”, iloitsee Pääkkö.

Ympäristöystävällisyys on otettu huomioon myymälän energiaratkaisuissa

Osuuskauppa Arina haluaa olla osaltaan mukana ympäristötalkoissa ja panostaa hiilijalanjäljen ja kulutuksen pienentämiseen. Näin ollen ympäristöasiat onkin huomioitu jo S-market Saarenkylän rakennuksen suunnitteluvaiheessa. 

”Uusien kylmäjärjestelmien, lauhdelämmön kierrättämisen sekä maalämmön ja led-valaistuksen käytön ansiosta energiakulut pienenevät jopa puoleen vastaavan kokoisesta kaupan yksiköstä”, Rova toteaa.

Avajaisia juhlitaan torstaina 5.9.

Uusi myymälä avaa ovet asiakkailleen torstaina 5.9. klo 10 alkaen järjestettävässä avajaistapahtumassa. Avajaispäivänä asiakkaille on tarjolla kakkukahvit, arvontaa sekä loistavia avajaisetuja. Perheen pienimpiä viihdyttämään saapuu Onni Orava ja lisäksi jaossa on ilmapalloja ja kestokasseja 1000 ensimmäiselle S-Etukortilla. Kello 10–18 paikalla on myös Arinan palveluneuvojat opastamassa omistajuus- ja S-Pankkiasioissa.

S-market Saarenkylä mahdollistaa helpon ja monipuolisen asioinnin osoitteessa Napapiirintie 1, Saarenkylä. Tervetuloa!

S-market Pudasjärven uudistaminen käynnistyy kesäkuun alussa. Tuleva uudistus tehdään asteittain loppuvuoden 2019 aikana. Suunnittelun lähtökohtana on asiakastyytyväisyyden varmistaminen, tuotteiden saatavuus, pysyvästi edullisen hintatason säilyttäminen sekä hyvä asiakaspalvelu uudistuksenkin aikana.

Uudistaminen kasvattaa huomattavasti erityisesti S-market Pudasjärven tuoretuotteiden valikoimaa, lisäksi muutkin tuoteryhmät saavat kaivattua lisätilaa. ”Valikoiman suunnittelun pohjana on alueen asukkaiden toiveet ja ostotottumukset, joita kuunnellaan edelleenkin herkällä korvalla, kuten aina on tehty”, kertoo S-market Pudasjärven myymäläpäällikkö Markku Päkkilä.

”Tuleva uudistus helpottaa ja nopeuttaa asioimista sekä parantaa asiakaspalvelun nopeutta mm. uusien itsepalvelukassojen ansiosta. Uudistumisen myötä saadaan myös paljon toivottua lisätilaa erityisruokavalioimien laajentamiseksi”, iloitsee Päkkilä.

Uudistettavan toimipaikan teknisissä ratkaisuissa hyödynnetään uusinta ympäristöystävällistä teknologiaa

S-market Pudasjärven uudistuksen yhteydessä toimipaikan kiinteistötekniikka muutetaan tulevaisuuttakin ajatellen uusimpaan saatavilla olevaan ympäristöystävälliseen ja kierrätyspohjaisen materiaalin hyötykäyttöön perustuvaan lämmön tuotantoon ja käyttöön perustuvaan kiinteistötekniikkaan. Muutoksen myötä rakennuksen energiakulut pienevät merkittävästi aiempaan verrattuna.

”Osuuskauppa Arina haluaa olla omalta osaltaan mukana ilmastotalkoissa. Uudet energiaratkaisut, kuten uudet kylmäjärjestelmät, lauhdelämmön kierrättäminen sekä maalämmön ja led-valaistuksen käyttö varmistavat sen, että uusi myymälä on nyt ja tulevaisuudessa energiaa ja luontoa säästävä”, kertoo ryhmäpäällikkö Antti Siuruainen.

Myymälä palvelee myös uudistuksen aikana

S-market Pudasjärvi palvelee asiakkaita jokaisena päivänä myös uudistuksen aikana. ”Asiakkaiden ei tarvitse olla huolissaan tuotteiden saatavuudesta, palvelusta tai pysyvän edullisen hintatason säilymisestä uudistuksen aikana tai sen jälkeenkään. Nehän ovat meidän asiakaslupaus jokaiselle päivälle, ja ne lunastetaan”, lupaa Päkkilä. 

Kaikki nykyiset lisäpalvelut säilyvät ennallaan remontin jälkeen laajoilla palveluajoilla uudistetussa S-marketissa. ”Haluamme varmistaa omalta osaltamme palveluiden säilymisen alueella”, toteaa Siuruainen.

Osuuskauppa Arina avaa uuden energiatehokkaan S-market Kaukovainion torstaina 14.3.2019 klo 10. Myymälän pinta-ala on tuplaantunut ja tuotevalikoimassa on otettu huomioon erityisesti alueen asukkaiden toiveet lähiruuan ja erikoisruokavaliotuotteiden suhteen.

Energiaa ja luontoa säästävä myymälä

Kaukovainion nykyisen S-marketin korvaa täysin uusi energiatehokas S-market. Jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa on otettu huomioon uudet energiaratkaisut, kuten uudet kylmäjärjestelmät, lauhdelämmön kierrättäminen sekä maalämmön ja led-valaistuksen käyttö. Tästä syystä rakennuksen energiakulut pienenevät jopa puoleen vastaavan kokoisesta kaupan yksiköstä.

–  Osuuskauppa Arina haluaa panostaa omalta osaltaan hiilijalanjäljen ja kulutuksen pienentämiseen. Hyvänä esimerkkinä ovat ovelliset kylmäaltaat ja -kaapit. Kylmyys tuotetaan hiilidioksidilla eli täysin luonnollisella kylmäaineella, joten sillä ei ole vaikutuksia ilmakehän otsonikerrokseen. Samalla kylmyys ei pääse leviämään myymälätilaan, joten myymälässä on mukavampi asioida ja energiaa ei kulu yhtä paljoa myymälätilan lämmittämiseen, kertoo ryhmäpäällikkö Antti Siuruainen.

Enemmän valikoimaa ja paremmat oheispalvelut

Kaksi kertaa aiempaa suurempi myymälä tarjoaa entistä laajemman päivittäistavaravalikoiman sekä kattavat oheispalvelut alueen asukkaiden saataville. Vanha tuttu henkilökunta on vahvistunut kuudella uudella arinalaisella. 

– Kaksi kertaa suurempi myymäläpinta-ala mahdollisti myös tuotevalikoiman tuplaamisen ja erityisesti lähiruoka on ollut tärkeässä asemassa miettiessämme kaukovainiolaisten tarpeita. Uudesta myymälästä löytyy satoja lähiruokatuotteita kymmeniltä lähiruokatoimittajilta, kertoo S-market Kaukovainion myymäläpäällikkö Jussi Aho.

– Saimme uuteen myymälään myös omistajien paljon toivoman paistopisteen, joka mahdollistaa uunituoreiden paistotuotteiden saatavuuden vuoden jokaisena päivänä. Samoin olemme huomioineet toiveet erikoisruokavaliotuotteista. Tästä syystä tuplasimme myös gluteenittomien, maidottomien ja kasvisruokatuotteiden lukumäärän, Aho lisää.

S-market Kaukovainio palvelee asiakkaitaan entistä laajemmilla aukioloajoilla maanantaista lauantaihin klo 7.00-22.00 sekä sunnuntaisin klo 9.00-22.00. Saman katon alta löytyy Veikkaus, Nosto-automaatti sekä Lehtipisteen pakettiautomaatti (Matkahuolto, Postnord ja DHL). Postin palvelut ovat avoinna maanantaista lauantaihin klo 8.00-20.00 ja sunnuntaisin klo 10.00-16.00. Lisäksi samassa kiinteistössä avautuu apteekki 18.3.2019. Toiseen liiketilaan tuleva yritys ilmoitetaan myöhemmin.

Neljän päivän avajaiset

­

Uusi S-market Kaukovainio juhlii avajaisiaan peräti neljän päivän ajan, 14.-17.3. Jokaisena päivänä arvotaan myymälässä jättisipsipussi sekä 50 euron S-ryhmän lahjakortti. Lisäksi kaikkien myymälässä arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan hotellilahjakortti Arinan Sokos Hotelliin. Myymälä avataan torstaina 14.3. klo 10:00 ja luvassa on kakkukahvit. Lauantaina 16.3. klo 12:00-15:00 vietetään S-marketilla Perhepäivää. Tuolloin luvassa on muun muassa poniajelua, hernekeittotarjoilu 500 ensimmäiselle kävijälle sekä Superparkin onnenpyörä.