Original Sokos Hotel Arinalle, Osuuskauppa Arinan Oulussa sijaitsevalle hotellikokonaisuudelle myönnettiin Sustainable Travel Finland -merkki tammikuun lopussa osoituksena kestävän matkailun eteen tehdystä arvokkaasta ja pitkäjänteisestä työstä. Visit Finlandin kehittämä ”Sustainable Travel Finland” -ohjelma auttaa suomalaisia matkailualan yrityksiä omaksumaan kestäviä ja vastuullisia käytäntöjä. STF-ohjelman läpäisseet ja kriteerit täyttäneet yritykset saavat Sustainable Travel Finland -tunnuksen ja heidän toimintaansa seurataan ja tarkastellaan säännöllisesti. STF-merkki auttaa kuluttajia vastuullisten matkailualan yritysten löytämisessä.

Osuuskauppa Arina ja sen toimipaikat, kuten Original Sokos Hotel Arina, vahvistavat toiminnallaan alueen elinvoimaisuutta, edistävät alueen yritysten keskinäistä yhteistyötä ja turvaavat palveluja niin kasvukeskuksissa kuin harvaan asutuillakin alueilla. Osana ”Sustainable Travel Finland” -ohjelmaa Original Sokos Hotel Arinan väki on konkretisoinut toimintaansa ekologisen, taloudellisen, sosiokulttuurisen sekä eettisen vastuullisuuden kautta. Lisäksi hotellin toiminnassa on pitänyt miettiä mm. vierailijakokemuksen kehittämistä, omien toimintojen vaikutusta käytettävän infrastruktuurin kestävyyteen, ilmastonmuutokseen sopeutumista ja sen hillitsemistä sekä paikallisen yhteisön huomioimista osana omaa yritystoimintaa.

–Kestävä matkailu ja vastuullisuus ovat meille Original Sokos Hotel Arinassa ensisijaisia tapoja toimia arjessa kaikilla osa-alueilla. Vastuullisuuden kehittämistyötä on tehty tiiviisti jo vuosia, kertoo Original Sokos Hotel Arinan hotellijohtaja Päivi Kaarlela.

– STF -ohjelma on herättänyt paljon ajatuksia ja ideoita myös tulevaisuuden kehittämisen tarpeista. Näihin kuuluvat matkailun kestävyyden mittareiden luominen, asiakkaiden tiiviimpi osallistaminen sekä lukuisten merkittävien tekojen viestiminen, Kaarlela avaa tunnustuksen edellytyksenä olevia osioita.

– ”Sustainable Travel Finland” -merkin pohjatyötä on tehty vuosia Green Key –sertifikaatin kautta, joka on ollut hotellillamme jo vuodesta 2016 alkaen. Tätä Green Key työtä jatkaen ja STF -merkin puitteissa, vastuullisuuden kokonaisvaltainen kehittäminen tulee myös jatkumaan, kertoo hotellipäällikkö Tiina Uusikartano.

– Teemme vuosittain uudet kehittämissuunnitelmat, joiden mukaan etenemme. Kehitystyötä tehdään laaja-alaisesti esimerkiksi edistämällä työpaikkaliikuntaa työpaikan pyöränhuoltopisteen kautta, ehkäisemällä hävikkiä Resq –sovelluksen kautta sekä kehittämällä ja tekemällä monimuotoista yhteistyötä paikallisten yhteisöjen ja yritysten kanssa, täydentää hotellin vuoropäällikkö Elina Muhonen.

 

Lisätietoja:

Päivi Kaarlela, hotellinjohtaja, Original Sokos Hotel Arina, +358 50 431 0510, paivi.kaarlela@sok.fi

Original Sokos Hotel Arinan lokakuussa 2020 alkanut peruskorjaus ja uudistus on nyt 1,5 vuoden jälkeen valmis. Huoneiden uudistus toteutettiin kolmessa eri vaiheessa ja sujuva yhteistyö urakoitsijan sekä asiakkaiden kanssa mahdollisti hotellin ovien auki pysymisen vieraille koko uudistuksen ajan. Huoneuudistuksen yhteydessä uudistettiin myös hotellin kuntosali, leikkitila, asiakassaunat, hissiaulat ja vastaanotto.

Ulla Peltoniemi ja Päivi Kaarlela uudistuneen aulan avajaisissa / Heikki Salmi, Kaari Photography

Jokaiselle jotakin, kaikille tunnelmaa oululaisesta elämänmenosta

Original Sokos Hotel Arinan uudistuksessa taustalla on ollut alusta saakka oululaisuuden ja Oulun elävän kulttuuriperinnön kunnioittaminen. Ihastusta hotellivieraiden keskuudessa ovat aiheuttaneet erityisesti hotellihuoneiden tunnelmat, joista jokaiselle löytyy omat ihailijansa.

– Paikallista muotoilua ja käsityötä kunnioittavat yksityiskohdat on jopa jouduttu listaamaan, jotta vastaanotosta osataan kertoa, mistä esimerkiksi Terva-huoneen Toripolliisi-patsaita saattaa tilata. Niin ihastuneita vieraamme ovat olleet huoneisiin ja niiden tunnelmiin, kertoo hotellijohtaja Päivi Kaarlela.

Huoneuudistus ja oululaisuuden näkyminen huoneissa on kiinnostanut asiakkaiden lisäksi myös yhteistyökumppaneita. Uudistunutta hotellia on haluttu tulla erikseen yhteistyökumppaneiden sekä heidän sidosryhmiensä toimesta katsomaan ja myös erinäiset verkostot ovat vierailleet katsomassa korttelin tarjontaa uudistuksen aikana sekä uudistuksen valmistuttua.

Työvoimaa ja osaamista Oulusta

Original Sokos Hotel Arinan uudistus toteutettiin yhdessä pohjoissuomalaisten toimijoiden kanssa ja sen luoma työllistämisvaikutus alueella oli 40 henkilötyövuotta. Remontin rakennus- ja LVI-osuudesta vastasi Movitek Oy, sähköurakasta OAT Oy ja kiintokalusteista Kiimingin kaluste Oy. Sisustussuunnittelusta vastasi oululainen PAVE Arkkitehdit Oy.

– Lähdimme luomaan selkeästi oululaista mutta samalla kansainvälisen tason designhotellifiilistä. Halusimme välttää trendikliseitä ja suunnitella aikaa kestävän arkkitehtuurin ja sisustuksen, josta löytyy selkeä punainen lanka sekä Oululaisista tarinoista että pohjoissuomalaisuudesta. Rapsuttelimme esiin aitoa oululaisuutta ja sen elementtejä, joiden kautta löytyivät huoneiden tunnelmat Lohi, Terva ja Kesäyö. Original Sokos Hotel Arinan uudistus on osa pidempään jatkunutta yhteistyötä ja on hienoa, että arinalaisilta on löytynyt uskallusta tehdä rohkeitakin ratkaisuja, sanoo PAVE Arkkitehtien Pave Mikkonen.

Vaikka hotellin pinnat uudistettiin täydellisesti, toteutettiin huoneuudistus silti vastuullisesti painottaen kestäviä materiaaleja ja esimerkiksi osa kalusteista kunnostettiin uudestaan paikallisten käsityöläisten toimesta. Vastuullisuus näkyy myös kiinteistöön tehdyissä energiaoptimointipäätöksissä ja huomattavia vastuullisia uudistuksia on nähtävissä joka puolella hotellia. Uudistuksen yhteydessä muun muassa lisättiin ilmanvaihtojärjestelmien lämmöntalteenottoa, jota käytetään käyttöveden ja kiinteistön lämmitykseen, sekä huoneiden valaistus ja ilmastointi ohjelmoitiin kytkeytymään energiansäästötilaan asiakkaan poistuessa huoneesta. Green Key -ympäristömerkin mukaisesti myös veden virtauma saatiin optimaaliseksi vaihtamalla kaikkiin kylpyhuoneisiin sadesuihkut kuitenkaan poistamatta miellyttävää suihkukokemusta.

Asiakastyytyväisyys reilussa kasvussa

Vaikka hotelli pysyi auki asiakkaille koko uudistuksen ajan, remontista ei tullut valituksia ja asiakastyytyväisyys (NPS) on noussut voimakkaasti koko ajan. Asiakaskokemus on parantunut ja runsaasti kiitosta on kerännyt uusitut saunatilat, iso lasten leikkialue ja kuntosali, jotka vastaavat monipuolisen asiakaskunnan tarpeisiin.

– Oululainen kulttuuri elää vahvana Original Sokos Hotel Arinassa, minkä vuoksi odotammekin innolla 2026 kulttuuripääkaupunkiaikaa. Uudistus tehtiin myös silmällä pitäen Oulu2026-hanketta. Kaikki terva-, lohi- ja kesäyö -huoneemme ovat nyt valmiita ottamaan vieraamme tunnelmalliseen syleilyynsä. Lämpimästi tervetuloa, toivottaa Osuuskauppa Arinan matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Ulla Peltoniemi.

Original Sokos Hotel Arinan katon alla olevat ravintolat uudistettiin jo aiemmin vuosien 2016-2017 aikana, mutta viimeisen pisteen iin päälle korttelin uudistuksessa tuo kesäkuussa avattava ravintola VENN.

Lisätietoa:

Päivi Kaarlela, hotellinjohtaja, Original Sokos Hotel Arina
puh. 050 431 0510, paivi.kaarlela@sok.fi

Ulla Peltoniemi, toimialajohtaja, matkailu- ja ravitsemiskauppa
puh. 050 051 6855, ulla.peltoniemi@sok.fi

Green Key -toiminnalla on hotelleille suuri merkitys – mutta mitä se tarkoittaa?

Osuuskauppa Arinassa haluamme jokapäiväisillä teoillamme varmistaa, että Pohjois-Suomi on paras paikka elää. Yksi teoista on Green Key -toiminta, jota tekemällä hotellimme ottavat osaa ympäristö- ja vastuullisuustyöhön. Green Key -sertifikaatin myöntää ja sitä valvoo Suomessa GoG Oy. GoG eli Going Green Oy on yhteiskunnallinen yritys, jonka tarkoituksena on edistää kestävää matkailua. Green Key -toimintaa tarkastellaan vuosittain. Hotellimme Original Sokos Hotel Arina, Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi & Break Sokos Hotel Levi ovat mukana Green Key -ohjelmassa. 

– Green Key -toiminta on sitoutunutta ympäristö- ja vastuullisuustyötä, jota kehitämme jatkuvasti. Haluamme huomioida omassa toiminnassamme kokonaisvaltaisesti eri vastuullisuuden osa-alueita, kuten ympäristön kuormituksen vähentäminen, paikallisten tuotteiden, tekijöiden ja yhteistyökumppaneiden esiintuominen ja kannattaminen sekä henkilökunnan ja asiakkaiden kannustaminen ympäristöasioiden pariin, avaa Original Sokos Hotel Arinan vuoropäällikkö Elina Muhonen. 

Toimintaa pienistä teoista aina isoihin kokonaisuuksiin

Hotellit huomioivat Green Key -toiminnan niin jokapäiväisissä asioissa kuin isommissa kokonaisuuksissakin. 

– Arkipäiväisiä asioita ovat muun muassa jätteiden lajittelu – myös asiakkaille tarjotaan mahdollisuus lajitella jätteensä –, ylimääräisten valojen sammuttaminen ja veden käyttöön huomion kiinnittäminen. Suosittelemme muun muassa asiakkaillemme hanaveden juontia pullotetun veden sijaan. Myös erilaisista ulkoilumahdollisuuksista kertominen asiakkaille liittyy jokapäiväisesti Green Key -toimintaan, sillä mikä olisi sen ympäristöystävällisempää kuin jättää auto parkkiin ja lähteä luontoon kävelemään, kertoo Break Sokos Hotel Levin vastaanoton vuoropäällikkö Niina Mäcklin. 

– Tällä hetkellä Green Key -työ näkyy vahvasti esimerkiksi meneillään olevassa huoneuudistuksessa. Uudistustöitä tehdään paljon paikallisten yritysten kanssa yhteistyössä. Vanhoista huoneista on säästetty monia huonekaluja, esimerkiksi tuoleja on verhoiltu uudestaan, vanhat matkalaukkutelineet ovat kunnostettu ja maalattu sekä parkettilattia lähes kaikissa huoneissa kunnostettu. Green Key -asiat ovat olleet vahvasti mukana jo uusien huoneiden suunnitteluvaiheessa, kuvailee Elina Muhonen. 

Ylpeyden aihe ja mainosvaltti – Green Key:stä merkitystä

Green Key -sertifikaatti on hotelleille todellinen ylpeyden aihe, mutta myös tapa kertoa asiakkaille, että vastuullisuus merkitsee toiminnassa paljon. 

 Se, että meillä on Green Key -sertifikaatti, kertoo siitä, että teemme tärkeää työtä ja vastuullista työtä. Olemme sitoutuneet energian- ja vedenkäytön tehostamiseen, kierrätykseen ja hävikin hallintaan. Haluamme ja voimme omalla toiminnallamme ja valinnoilla kantaa vastuuta ja vaikuttaa. Olemme ylpeitä sertifikaatista ja nostamme Green Key -asioita aktiivisesti somessa esiin. Se on selkeästi meille myös mainosvaltti, kertoo Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemen hotellipäällikkö Tiina Määttä. 

 On kunnia olla etulinjassa vaikuttamassa alueen kehitykseen niin, että säilyttäisimme mahdollisimman pitkään elinvoimaisena tämän upean luonnon, jonka keskellä elämme ja toimimme, lisää Niina Mäcklin. 

Original Sokos Hotel Arinan lokakuussa alkaneen peruskorjauksen ja uudistuksen ensimmäinen vaihe on nyt valmis. Tyhjänä ollut Rotuaarin ja Isokadun yhdistävä käytävä on saanut uuden käyttötarkoituksen. Tilaan on tehty hotellin kuntosali, lasten leikkitila sekä kaksi uutta Frans & Camille -ravintolan kabinettia. Hissi Kivisydämeen palvelee edelleen Rotuaarin puolelta.

Tyhjiin tiloihin uusia toimintoja

– Lapsiperheet ja työmatkustajat ovat kaksi tärkeintä asiakassegmenttiämme. Uudistuksia suunniteltaessa kiinnitimme erityistä huomiota heidän toiveisiinsa. Tästä syystä panostimme sekä fyysiseen hyvinvointiin ja palautumiseen kuntosalin avulla, että lasten hotellielämykseen monipuolisen ja virikkeellisen leikkitilan kautta. Erityisesti lapsivierailta jo nyt saamamme palaute on osoittanut, että panostus leikkitilan toiminnallisuuteen oli oikea ratkaisu, sanoo Original Sokos Hotel Arinan hotellijohtaja Päivi Kaarlela.

– Frans & Camillen yhteyteen rakennettiin kaksi eri tyylistä kabinettia, jotka peilaavat ranskalaisen bistron tunnelmia. Oululainen YOZEN arkkitehdit suunnitteli meille tilat, joissa on upeat puitteet ruokailuun omalla seurueella, kokouksille sekä vaikkapa pienelle juhlaväelle. Kabineteissa on panostettu sekä tyylikkääseen sisustukseen, että viimeisimpään kokoustekniikkaan. Meiltä on toivottu lisää neuvottelutiloja, jossa voi ruokailla kokouksien yhteydessä. Jokainen tapahtuma suunnitellaan yhdessä vastaamaan asiakkaan toiveita ja tarpeita, Kaarlela kertoo.

Pohjoissuomalaisella yhteistyöllä

Ensimmäiset 75 huonetta on nyt valmiina vieraille ja näiden mukana 2 sviittiä hotellin ylimmässä kerroksessa. Seuraavat 100 huonetta valmistuvat syksyllä 2021. Uudistuksen rakennus- ja LVI -osuudesta vastaa Movitek Oy, sähköurakasta OAT Oy ja kiintokalusteista Kiimingin kaluste Oy. Huoneiden sisustussuunnittelusta vastaa oululainen PAVE Arkkitehdit Oy ja kuntosalin, leikkitilan sekä kabinettien sisustussuunnittelun on tehnyt oululainen YOZEN arkkitehdit.

– Haluamme varmistaa, että alueemme pysyy elinvoimaisena ja sen vuoksi toteutamme uudistuksen yhdessä pohjoissuomalaisten urakoinnin ja suunnittelun ammattilaisten kanssa. Painotamme uudistuksessa kestäviä materiaaleja ja esimerkiksi osa kalusteista on kunnostettu uudestaan paikallisten käsityöläisten toimesta. Yhteistyöllä voimme varmistaa, että Pohjois-Suomi on meille kaikille paras paikka elää, matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Ulla Peltoniemi sanoo.

– Investoimme kokonaisuutena 8 M€ ja sen alueellinen työllistämisvaikutus on 40 henkilötyövuotta. Tämä investointi on yksi esimerkki siitä, kuinka Arinan tuotot palautetaan alueen ja palvelujen kehittämiseen Pohjois-Suomessa, Peltoniemi lisää.

Pääsette tutustumaan hotellimme uudistuksiin alta löytyvällä videolla.
 
Lisätietoja: 
Ulla Peltoniemi, toimialajohtaja, Matkailu- ja ravitsemiskauppa, Osuuskauppa Arina, +358 500 516 855, ulla.peltoniemi@sok.fi
Päivi Kaarlela, hotellinjohtaja, Original Sokos Hotel Arina, +358 50 431 0510, paivi.kaarlela@sok.fi
Seppo Jakola, Kiinteistöjohtaja, Arinan kiinteistöt Oy, +358 50 337 5890, seppo.jakola@sok.fi
 

Original Sokos Hotel Arinassa aloitettiin lokakuun alussa täydellinen peruskorjaus ja hotellihuoneiden uudistus. Alkuperäisestä, vuonna 1939, avatusta hotellista muistuttaa yhä suojelukohteena säilytetty Isokadun ja Pakkahuoneenkadun funkkistyylinen julkisivu. Edellinen suurempi remontti toteutettiin vuonna 2003, jolloin hotellihuoneiden kokonaismäärä nousi 260 huoneeseen. Uudistus toteutetaan kolmessa eri vaiheessa ja hotellin ovet pysyvät avoinna vieraille koko uudistuksen ajan. Investoinnin suuruus on 8 M€ ja kokonaiskesto on n. 1,5 vuotta.

Yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa

Original Sokos Hotel Arinan uudistus toteutetaan yhdessä pohjoissuomalaisten toimijoiden kanssa ja sen työllistämisvaikutus alueella on 40 henkilötyövuotta. Remontin rakennus- ja LVI -osuudesta vastaa Movitek Oy, sähköurakasta OAT Oy ja kiintokalusteista Kiimingin kaluste Oy. Sisustussuunnittelusta vastaa oululainen PAVE Arkkitehdit Oy, joka on suunnitellut Osuuskauppa Arinalle jo aiemmin muun muassa Puistokahvila Makian, Break Sokos Hotel Levin sekä jo vuonna 2016 uudistetut Original Sokos Hotel Arinan kokoustilat ja aamiais- ja tilausravintola Verannan.

– Halusimme ehdottomasti tehdä yhteistyötä paikallisten yrittäjien kanssa uudistuksentoteutuksessa. Oman alueen väen työllistäminen myös näin välillisesti tuo hyvinvointia alueelle ja arvostamme paikallista ammattitaitoa, kertoo Osuuskauppa Arinan matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Ulla Peltoniemi.

– Hotellin pinnat uudistetaan täydellisesti kylpyhuoneista lähtien, mutta huoneuudistus toteutetaan vastuullisesti. Original Sokos Hotel Arina on saanut Green Key -ympäristösertifikaatin ja haluamme toteuttaa tätä tärkeää ajatusta myös remontissa. Painotamme uudistuksessa kestäviä materiaaleja ja ajatuksella ”hyvää säästäen” esimerkiksi osa kalusteista kunnostetaan uudestaan paikallisten käsityöläisten toimesta. Koko Pohjois-Suomen hyvinvointi on meille ensiarvoista, Peltoniemi lisää.

Lupaus tulevasta mallihuoneissa

Nyt tehtävä uudistus koskee hotellihuoneita, käytäviä, hissiauloja, yleisiä tiloja ja vastaanottoa. Hotellin ovia ei kuitenkaan suljeta asiakkailta, sillä uudistus toteutetaan kolmessa vaiheessa.

– Halusimme testata uusia huoneita, joten olemme jo aiemmin remontoineet mallihuoneet ja niihin johtavan käytävän vieraiden käyttöön. Vieraamme ovat majoittuneet uusissa huoneissa yli vuoden ajan ja saamamme palaute on ollut todella positiivista. Palautteiden pohjalta olemme myös edelleen kehittäneet huonekokemusta paremmaksi. Nyt tehtävä uudistus tuo vieraillemme eläväksi Oululaiset tarinat sekä haluamme olla sydämellinen koti keskellä Oulua, sanoo Original Sokos Hotel Arinan hotellinjohtaja Päivi Kaarlela.

Uudistettavat huoneet kertovat kolme tarinaa Oulusta: kaupunkiin vaurautta tuonut Terva, villi ja vapaa Lohi sekä Pohjoisen kaupungin raikkaat ja kuulaat Kesäyöt.

– Haluamme saada vieraamme rakastumaan hotelliimme, Ouluun ja Oulun seutuun. Huoneet ovat täynnä hurmaavia yksityiskohtia, kotoisuutta, mukavuutta ja elämyksellisyyttä. Mallihuoneissa yöpyneet ovat jokainen löytäneet oman suosikkinsa ja esimerkiksi Terva-huoneista löytyvä Toripolliisi on ollut suuri ihastuksen aihe ulkopaikkakuntalaisille, Kaarlela iloitsee.

Paljon sosiaalisessa mediassa näkyneiden Luoto- ja Routa-teemahuoneiden ystäville Peltoniemellä ja Kaarlelalla on hyviä uutisia sillä suositut teemahuoneet pysyvät yhä huonevalikoimassa.

Original Sokos Hotel Arinan katon alla olevat aamiais- ja tilausravintola Veranta, Amarillo, Coffee House ja Frans & Camille uudistettiin jo aiemmin vuosien 2016-2017 aikana.

Lisätietoja: 
Ulla Peltoniemi, toimialajohtaja, Matkailu- ja ravitsemiskauppa, +358 500 516 855, ulla.peltoniemi@sok.fi
Päivi Kaarlela, hotellinjohtaja, Original Sokos Hotel Arina, +358 50 431 0510, paivi.kaarlela@sok.fi

Original Sokos Hotel Arinan Kesäyöt-huone

Pohjoisen kaupungin raikkaat ja kuulaat Kesäyöt, kuvaaja: Heikki Salmi

Original Sokos Hotel Arinan Lohi-huone

Villi ja vapaa Lohi, kuvaaja: Heikki Salmi

Original Sokos Hotel Arinan Terva-huone

Kaupunkiin vaurautta tuonut Terva, kuvaaja: Heikki Salmi

Terva-huoneista löytyy myös Toripolliisi

Terva-huoneista löytyy myös Toripolliisi

Sokos Hotellien matkailulähettilään, luontokuvaaja Konsta Punkan valokuvataulujen myyntitulot lahjoitetaan ympäristöjärjestö WWF:lle saimaannorpan suojeluun.

Myytävät valokuvat ovat Punkan itsensä valitsemia kuvia hänelle rakkaasta aiheesta eli eläimistä. Valokuvat matkaavat kesän aikana Helsingistä Rovaniemelle, kun tämän hetken yksi seuratuimmista suomalaisista instagrammaajista, oravakuiskaajanakin tunnettu Punkka kiertää Suomea kuvaten kesäistä luontoa ja sen eläimiä.

Yhdeksällä paikkakunnalla vierailevan Sokos Hotels -valokuvanäyttelyn eläintaulut myydään marraskuun aikana. Tulojen lahjoituskohde oli Punkan oma toive.

”Saimaannorppa ja Itämeri ovat lähellä sydäntäni, siksi se oli luonnollinen valinta hyväntekeväisyyskohteeksi”, hän kertoo.

Tavoitteena on, että taulujen tuotoilla voitaisiin auttaa äärimmäisen uhanalaista saimaannorppaa konkreettisesti. Ilmastonmuutoksesta on muodostunut uusi uhka saimaannorpan tulevaisuudelle, sillä se sulattaa norpille elintärkeät pesäkinokset.

Esimerkiksi 300 eurolla WWF löytää keväisissä saimaannorpan poikaslaskennoissa yhden kuutin ja suojelee sen pesäpaikan ympäristöä. Vähälumisiin talviin WWF varautuu kasaamalla norpille apukinoksia, joissa ne voivat pesiä.

Saimaannorppa puuttuu vielä toistaiseksi Punkan kuvakokoelmista

”Olen kuvannut hylkeitä Islannissa, mutta yksi unelmani on saada seuraavien vuosien aikana myös saimaannorpasta onnistunut kuva.”

Ihmisiä ihastuttaneesta kesäkiertueesta on jäljellä vielä neljä paikkakuntaa. Punkka kertoo odottavansa loppukesää ja sen kuvauskohteita innolla.

”Takana on jo tosi mageita hetkiä. Esimerkiksi Vuokatissa oli hienoja sumuisia aamuja ja Lappeenrannassa löysin kettuja kuvattavaksi. Edessä on vielä suo- ja järvimaisemia Lahdessa, kanootilla melomista Oulussa ja yöttömiä öitä Rovaniemellä.”

 

Konsta Punkan loppukesän valokuvauskiertue:

Lahti, Sokos Hotel Lahden Seurahuone 29.-31.7.
Oulu, Original Sokos Hotel Arina 5.-8.8.
Rovaniemi, Original Sokos Hotel Vaakuna 8.-11.8.
Koli, Break Sokos Hotel Koli 31.8.-3.9.

 

Lapsiperhe vietti touhukkaan päivän Oulussa ja majoittuivat kaupungin ytimessä, Original Sokos Hotel Arinassa.

Lue blogi tästä.