Osuuskauppa Arina on solminut paikallisen kumppanisopimuksen mobiilioperaattori Moin kanssa. Asiakasomistajilla on mahdollisuus saada Moin liittymistä Bonusta 30.11.2023 alkaen. 

Asiakasomistajien mahdollisuudet kerryttää Bonusta kasvavat. Osuuskauppa Arinan ja mobiilioperaattori Moi Mobiili Oy:n solmiman yhteistyön myötä asiakasomistajat voivat saada Bonusta kaikista Moin kuluttajille tarjoamista mobiililiittymistä: Laitenetti, Rento 4G, Rajaton 4G ja Reilu 5G.

– Osuuskaupan tarkoituksena on tarjota asiakasomistajille palveluja ja etuja. Haluamme tarjota laadukkaan ja kohtuuhintaisen palvelu- ja tuotevalikoiman. Arvostamme asiakkaidemme tarpeita ja haluamme vastata niihin. Moin kuluttajille suunnattu tuoteperhe täydentää erinomaisesti omaa palvelutarjontaamme. Ja asiakasomistaja saa vielä Bonukset päälle, sanoo Osuuskauppa Arinan viestintäjohtaja Pasi Ruuskanen.

– Olen erittäin iloinen tästä yhteistyöstä. Olemme jo pitkään halunneet vahvistaa toimintaamme paikallisesti ympäri Suomea, ja yhteistyömme Osuuskauppa Arinan kanssa antaa meille hyvät puitteet Pohjois-Suomessa, Moi Mobiili Oy:n toimitusjohtaja Petri Lahtinen iloitsee.

Bonusta kertyy kaikista Moin kuluttajaliittymistä:

  1. Mobiililiittymien kuukausimaksuista
  2. Kotimaassa soitetuista normaalihintaisista puheluista matka- ja lankapuhelinliittymiin
  3. Normaalihintaisista teksti- ja multimediaviesteistä
  4. Kotimaan normaalihintaisesta datasiirrosta

Roaming-puhelut sekä lisämaksulliset puhelut, kuten soitot yritys- ja palvelunumeroihin tai puhelut Suomesta ulkomaille eivät kerrytä Bonusta.

Moin Bonusta kerryttävät tuotteet voi hankkia osoitteesta moi.fi. Bonusta voit kerryttää kaikilla Moin liittymillä. Bonuksen kerryttämisen voit aloittaa helposti Mun Moi -palvelussa liittämällä S-Etukortin Mun Moi -asiakastiliin. Lisätietoja yhteistyöstä ja Bonuksen kertymisestä voit lukea arina.fi/moi ja moi.fi/bonus.

 

Lisätietoja:

Osuuskauppa Arina, Pasi Ruuskanen, viestintäjohtaja, +358 50 430 1747, pasi.ruuskanen@sok.fi
Moi Mobiili Oy, Petri Lahtinen, toimitusjohtaja, +358 400 500 373, petri.lahtinen@moi.fi

Terminaalin avoimet ovet Oulussa la 14.8.2021 klo 12-17

Loppukesän taatusti odotetuin liikuntapäivä on taas tulossa! Liikunnan iloa ja riemua tarjotaan kaikenikäisille Terminaalin yhteisissä avoimissa ovissa lauantaina 14.8.2021 klo 12–17. Menossa on mukana Tanssikeskus Citydance, Liikuntakeskus Voitto & Joogastudio Oulu. Tapahtumassa on lukuisia ilmaisia liikunta-, tanssi- ja joogatunteja. Tekemistä löytyy kaikenikäisille liikunnasta nauttiville ja kokeilunhaluisille elämysten metsästäjille. Avoimet ovet ovat liikuttaneet valtavia määriä ihmisiä joka kerta. Katso tapahtuman ohjelma Terminaalin kotisivuilta.

Tapahtuman alennukset S-Etukortilla:

Tervetuloa mukaan liikuttavien aktiviteettien pariin joko yksin, kaksin, ystäväporukalla tai vaikka koko perheen voimin!

Terminaali – Tyrnäväntie 16 – 90400 Oulu
Terminaalioulu.fi

Osuuskaupassa omistetaan ja jaetaan hyödyt yhdessä. Arinan omistajat saivat vuonna 2012 keskimäärin 431 euroa omistajahyötyjä.

Arinan omistavat asiakkaat – muita omistajia ei ole
• Pohjois-Suomen laajimmin omistettu yritys: omistajina yli 143 000 tasavertaista kotitaloutta

Palveluja ja hyötyjä omistajille
• Hyödyt vuodessa keskimäärin 431 € kotitaloutta kohden!
• Ruokakori n. 3 % edullisemmin, hyöty koko vuonna 125 €/talous
• Pysyvät ja vaihtuvat tuote-edut, hyöty vuodessa 39 €/talous
• Bonusta ja maksutapaetua, hyöty vuodessa 190 €/talous
• Maksuton S-Tili, verkkopankki ja Visa-ominaisuus, hyöty vuodessa 64 €/talous
• Muut hyödyt, kuten Yhteishyvä-lehti ja sähköiset palvelut Omalla S-kanavalla osoitteessa www.s-kanava.fi, hyöty vuodessa 13 €/talous.

Hyödyt jäävät Pohjois-Suomeen
• Lähes 2500 pohjoissuomalaista työntekijää
• Arina investoi ja työllistää välillisesti satoja rakennusalan ammattilaisia, tavarantoimittajia ja palveluntarjoajia
• Arina rakennuttaa myymälät uudenlaista kylmä- ja talotekniikkaa hyödyntäen, jolla saavutetaan jopa 50% energiansäästö
• Arina maksaa veronsa Pohjois-Suomeen
• Arina tukee paikallista liikuntaa, kulttuuria, sivistystä ja yleishyödyllistä toimintaa