Osuuskauppa Arina on solminut paikallisen kumppanisopimuksen mobiilioperaattori Moin kanssa. Asiakasomistajilla on mahdollisuus saada Moin liittymistä Bonusta 30.11.2023 alkaen. 

Asiakasomistajien mahdollisuudet kerryttää Bonusta kasvavat. Osuuskauppa Arinan ja mobiilioperaattori Moi Mobiili Oy:n solmiman yhteistyön myötä asiakasomistajat voivat saada Bonusta kaikista Moin kuluttajille tarjoamista mobiililiittymistä: Laitenetti, Rento 4G, Rajaton 4G ja Reilu 5G.

– Osuuskaupan tarkoituksena on tarjota asiakasomistajille palveluja ja etuja. Haluamme tarjota laadukkaan ja kohtuuhintaisen palvelu- ja tuotevalikoiman. Arvostamme asiakkaidemme tarpeita ja haluamme vastata niihin. Moin kuluttajille suunnattu tuoteperhe täydentää erinomaisesti omaa palvelutarjontaamme. Ja asiakasomistaja saa vielä Bonukset päälle, sanoo Osuuskauppa Arinan viestintäjohtaja Pasi Ruuskanen.

– Olen erittäin iloinen tästä yhteistyöstä. Olemme jo pitkään halunneet vahvistaa toimintaamme paikallisesti ympäri Suomea, ja yhteistyömme Osuuskauppa Arinan kanssa antaa meille hyvät puitteet Pohjois-Suomessa, Moi Mobiili Oy:n toimitusjohtaja Petri Lahtinen iloitsee.

Bonusta kertyy kaikista Moin kuluttajaliittymistä:

  1. Mobiililiittymien kuukausimaksuista
  2. Kotimaassa soitetuista normaalihintaisista puheluista matka- ja lankapuhelinliittymiin
  3. Normaalihintaisista teksti- ja multimediaviesteistä
  4. Kotimaan normaalihintaisesta datasiirrosta

Roaming-puhelut sekä lisämaksulliset puhelut, kuten soitot yritys- ja palvelunumeroihin tai puhelut Suomesta ulkomaille eivät kerrytä Bonusta.

Moin Bonusta kerryttävät tuotteet voi hankkia osoitteesta moi.fi. Bonusta voit kerryttää kaikilla Moin liittymillä. Bonuksen kerryttämisen voit aloittaa helposti Mun Moi -palvelussa liittämällä S-Etukortin Mun Moi -asiakastiliin. Lisätietoja yhteistyöstä ja Bonuksen kertymisestä voit lukea arina.fi/moi ja moi.fi/bonus.

 

Lisätietoja:

Osuuskauppa Arina, Pasi Ruuskanen, viestintäjohtaja, +358 50 430 1747, pasi.ruuskanen@sok.fi
Moi Mobiili Oy, Petri Lahtinen, toimitusjohtaja, +358 400 500 373, petri.lahtinen@moi.fi

Terminaalin avoimet ovet Oulussa la 14.8.2021 klo 12-17

Loppukesän taatusti odotetuin liikuntapäivä on taas tulossa! Liikunnan iloa ja riemua tarjotaan kaikenikäisille Terminaalin yhteisissä avoimissa ovissa lauantaina 14.8.2021 klo 12–17. Menossa on mukana Tanssikeskus Citydance, Liikuntakeskus Voitto & Joogastudio Oulu. Tapahtumassa on lukuisia ilmaisia liikunta-, tanssi- ja joogatunteja. Tekemistä löytyy kaikenikäisille liikunnasta nauttiville ja kokeilunhaluisille elämysten metsästäjille. Avoimet ovet ovat liikuttaneet valtavia määriä ihmisiä joka kerta. Katso tapahtuman ohjelma Terminaalin kotisivuilta.

Tapahtuman alennukset S-Etukortilla:

Tervetuloa mukaan liikuttavien aktiviteettien pariin joko yksin, kaksin, ystäväporukalla tai vaikka koko perheen voimin!

Terminaali – Tyrnäväntie 16 – 90400 Oulu
Terminaalioulu.fi

Qstock-festivaalia vietetään Oulussa 30.-31.7.2021. Osuuskauppa Arina on mukana festarihumussa omistajan ranneke-eduin sekä paikan päällä.

Arinan teltalla pääset ottamaan siirtotatuoinnin sekä osallistumaan arvontaan, jossa voi voittaa VIP-liput Qstockiin kesälle 2022! Siirtotatuointipiste on auki sekä perjantaina että lauantaina kello 13.30-21.30.

Arinan Qstock ranneke-edut omistajille 2021:

Puistokahvila Makia
Pullo puna-, valko- tai kuohuviiniä 75cl 20€
kysy valikoimasta henkilökunnalta. Myös alkoholiton vaihtoehto.
Edun arvo 4,90€.

Amarillo Oulu
-25% alennus Base Burger ja Wegan Burger

Bacaro Doppio
-15 % alennusta laskun loppusummasta

Coffee House Oulu
Kaksi Cold Brew -kahvia yhden hinnalla.
Edun arvo 3,70€

Fafa´s Valkea Oulu
Fanta, Coca-Cola tai Coca Cola Zero 0,33l salaatin tai pitan ostajalle 1,50€
Edun arvo 2€.

Frans & Camille
Halloumisalaatti ja lasi 12cl La Cour -valkoviiniä 19,90€. Myös alkoholiton vaihtoehto.
Edun arvo 6,20 €.

Rosso Valkea Oulu
-15 % alennusta laskun loppusummasta

Tuiran ABC Hesburger
Iso kerrosateria 7,00 €
Edun arvo 2,10 €

Sokos Oulu
normaalihintaisista tuotteista -15%.

Edut ovat voimassa festariviikolla ke 28.7. – su 1.8. Edut lunastetaan festariranneketta sekä S-Etukorttia näyttämällä.

Voit tehdä öljytilauksen helposti sähköisellä tilausjärjestelmällämme, jossa on kätevä hintalaskuri.

Osuuskauppa Arinan omistajana saat Bonusta jopa 5% yksityistalouden lämmitysöljyostoistasi. Myös yritykset ja yhdistykset voivat tehdä tilauksia.

Lämmitysöljyn minimitilausmäärä on 1000 litraa. Litrahinta on sama kaikille määrille. Lämmitysöljy toimitetaan 1-7 päivän sisällä.

Laskun maksuehto on 14 pv netto ja laskun voi maksaa 1–4 kuukausierässä. Mikäli maksu suoritetaan useammassa kuin yhdessä erässä, veloitamme laskutuspalvelumaksua 6 euroa/lasku.

Tee tilauksesi netissä

Nyt voit tehdä tilauksesi vuorokauden- ja kellonajasta riippumatta nopeasti ja helposti suoraan tilausjärjestelmäämme. Järjestelmässä on hintalaskuri, josta voit helposti katsoa tilauksen arvon ja jakaa maksun vaikka useampiin eriin. Järjestelmään jätetyistä tilauksista saat vahvistuksen sähköpostiisi.

Iltaisin ja viikonloppuisin saapuneet tilaukset käsitellään seuraavan arkipäivän tilauksina.

Voit tilata lämmitysöljyä edelleen myös puhelimitse: 044 788 5867 (ma-pe 9–15).

Reilun 7 000 neliömetrin SuperPark Oulu yhdistää Duudsonien temput, Hevisauruksen leikit, monipuoliset lajikokeilut sekä vauhdikkaat freestyle-lajit. Suomen ensimmäinen SkyWalk-kiipeilyverkko nostaa korkeuksiin ja tuubimäki antaa reilut vauhdit.

SuperPark Oulu avaa ovensa 17.4. klo 11. Sisäaktiviteettipuiston reilun 7000 neliömetrin alalle mahtuu paljon tekemistä kaikenikäisille. Vauhtia antavat muun muassa Duudsonit ja Hevisaurus-aktiviteetit, Freestyle Hall ja GameArena. Scoottaukseen ja skeittaukseen erikoistunut Freestyle Hall tarjoaa ainutlaatuiset toimintatilat lajin koville harrastajille ja aloitteleville tekijöille. Tilaan tulevat muun muassa betoniskeittiparkki, trampoliinit, AirTrack-ilmavolttirata, boulder-kiipeilyseiniä, parkour-alue ja foam pit eli 120 m2 kokoinen vaahtomuovilla täytetty allas. GameArenalla kokeillaan mm. jääkiekkoa, pesäpalloa, jalkapalloa, salibandyä, golfia ja hohtominigolfia. Suomen ensimmäisessä SkyWalkissa kiipeilijät voivat kiivetä 6 metrin korkeuksiin ja tuubimäessä lasketaan vauhdikkaasti kolmella erilaisella radalla.

– Toiminnan ydinajatus on, että jokainen liikkuja on itse oma moottorinsa. Aktiviteettipuistossa ei ole lainkaan moottoreilla varustettuja laitteita, SuperPark Oulun toimitusjohtaja Taneli Sutinen kiteyttää.

SuperParkin suunnittelussa mukana olleet ja puiston monissa lajeissa näkyvät Duudsonit ovat antaneet mielikuvituksen lentää aktiviteetteja kehitettäessä.

– Komia fiilis! Saatiin vapaat kädet ideoida ja toteuttaa aktiviteetteja, joissa nuoret ja lapset pääsevät haastamaan itseään ja kokeilemaan rajojaan, Duudsoneiden Jarno Laasala kertoo.

Toinen SuperParkissa vilahteleva tuttu suomalainen brändi on Hevisaurus.

– Hä-hää! Nyt pompitaan ja heilutaan, koska se on ihan kaikenikäisten homma! Meistä Hevisauruksista oli mahtavaa lähteä mukaan tähän juttuun varsinkin kun Oulu on melkein kuin meidän koti Velhojenvuorella: täällä tykätään sellaisesta raskaammasta musiikista, niin kuin mitä me soitetaan, ja suunnitellaan uusia, jännittäviä juttuja!, hihkuu Herra Hevisaurus.

Tekemisen keskus lähialueen asukkaille, yrityksille ja matkailijoille

SuperPark Oulu tavoittelee noin 100 000 kävijää vuosittain. Uudessa kokonaisuudessa kiinnitetään huomioita koko perheen hyvinvointiin.

– Oulussa on tilaus puistolle, jossa aktivoidaan lapset ja nuoret liikkumaan sekä samalla kannustetaan perheitä viettämään aikaa yhdessä. Myös aikuisten hyvinvointi tarvitsee lisää huomiota. Uusi puisto on ympärivuotisen tekemisen kohde lähialueen asukkaille ja yrityksille sekä tervetullut lisä Oulun matkailuun, sanoo SuperPark Oulu Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juha Tanskanen.

Uudesta ravintola Robson´sista myös lounasta

Samaan aikaan avattava ravintola Robson’s tulee tarjoamaan herkullista ruokaa nälkäisille liikkujille ja lounastajille. Robson´sin lounaan kulmakivi on alueen runsain salaattibuffet, jossa maailmanmaut kohtaavat Oulun. Buffetin monipuolisesta ja raikkaasta tarjonnasta voi jokainen rakentaa oman mieleisen kokonaisuuden. Lounaan lisäksi ravintolasta löytyy monipuolinen lista erilaisia burgereita ja muita herkkuja.

Laaja kirjo liikuntaa ja hyvinvointia saman katon alle

SuperPark laajenee mittavasti kesän jälkeen, kun saman katon alla aloittavat toimintansa tanssikeskus Citydance, liikuntakeskus Voitto, Pilates Oulu sekä Oulun Kamppailuklubi. Näiden lisäksi SuperParkia valtaa Areena, joka on uusi virkistävä vaihtoehto erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämispaikaksi.

Suomen liikuttavin sisäaktiviteettipuisto SuperPark avataan Ouluun kevään aikana. Avajaisia vietetään kahdessa aallossa. Ensin avautuu puisto SuperPark ja ravintola Robson’s, loppukesän aikana saman katon alle tulee liikuntaa, tanssielämyksiä ja hyvinvointia tarjoavia yrityksiä.

SuperParkin suurelle alalle mahtuu muun muassa Duudsonit- ja Hevisaurus-aktiviteetit, Freestyle Hall ja GameAreena. Scoottaukseen ja skeittaukseen erikoistunut Freestyle Hall tarjoaa reilun 2000 neliömetrin ainutlaatuiset tilat lajin harrastajille ja aloitteleville tekijöille. Tilaan tulee muun muassa betoniskeittiparkki, trampoliinit, AirTrack, boulder-kiipeilyseiniä ja foampit. GameArenalla kokeillaan esimerkiksi jääkiekkoa, pesäpalloa, jalkapalloa, salibandyä, golfia ja minigolfia.  Lisäksi puistosta löytyy erilaisia Duudsoneiden temppuiluja ja Hevisaurusten leikittelyjä.  
 
SuperPark aktivoi lapset ja nuoret liikkumaan ja kannustaa perheitä viettämään aikaa yhdessä.  Asiakkaat, joiden taskussa on  S-Etukortti, saavat SuperParkin puiston sisäänpääsylipuista Bonusta.

– Toiminnan ydin on, että jokainen on itse oma moottorinsa. Puiston laitteet eivät toimi moottorina vaan ne kannustavat liikkumaan, kertoo toimitusjohtaja Taneli Sutinen.
 
SuperParkissa pureudutaan myös aikuisten hyvinvointiin. Uusi kokonaisuus on ympärivuotisen tekemisen kohde lähialueen kuluttajille ja yrityksille sekä tervetullut lisä Oulun matkailuun.
 
Kesän jälkeen SuperParkin talossa aloittaa toimintansa tanssikeskus Citydance, liikuntakeskus Voitto, SuperPark Areena sekä Pilates Oulu.
 
SuperPark Areenasta tulee 1500 henkilöä vetävä näyttävä areena konserteille, kokouksille, kongresseille, messuille ja yritysjuhlille. Areena on täysin muunneltavissa tapahtuman luonteeseen sopien, vain mielikuvitus on rajana.
 
Tanssikeskus Citydancessa on menoa ja meininkiä kaiken ikäisille tanssinharrastajille ja tanssista kiinnostuneille aloittelijoista edistyneisiin. Citydance tarjoaa laaja-alaisen kurssivalikoiman ja rautaisen ammattitaidon omaavat innostavat ja persoonalliset opettajat.
 
Liikuntakeskus Voitto liikuttaa lähes 1500 neliön tiloissaan. Keskukseen tulee ensimmäisenä Suomessa Technogymin Artis-lippulaivalaitteilla varustettu kuntosali, suosituimmat Les Mills -tunnit,sisäpyöräily markkinoiden johtavilla BodyBike-pyörillä  sekä video-ohjatut ryhmäliikuntatunnit.
 
Pilates Oulu tarjoaa yksilö- ja pienryhmätunteja ammattiohjaajien johdolla. Vaihtoehtona on perinteisen mattopilateksen lisäksi laitepilatestunteja. Pilates Oulu on omistautunut tarjoamaan laadukasta ohjausta eritasoisille pilateksen harrastajille.

Ouluun avataan suuri sisäaktiviteettipuisto keväällä 2014. Limingantullissa sijaitsevaan kiinteistöön luodaan 13 000 neliömetrin verran liikunnan ja leikin iloa kaikenikäisille.

Sisäaktiviteettipuisto SuperPark Ouluun mahtuu muun muassa Duudsonit- ja Hevisaurus-aktiviteetit sekä scoottaukseen ja skeittaukseen erikoistunut Freestyle Hall. GameArenalla kokeillaan esimerkiksi jääkiekkoa, pesäpalloa, jalkapalloa, salibandyä, golfia ja minigolfia.

– Oulussa on tilaus puistolle, jossa aktivoidaan lapset ja nuoret liikkumaan sekä samalla kannustetaan perheitä viettämään aikaa yhdessä. Myös aikuisten hyvinvointi tarvitsee lisää huomiota. Uusi puisto on ympärivuotisen tekemisen kohde lähialueen kuluttajille ja yrityksille sekä tervetullut lisä Oulun matkailuun, sanoo SuperPark Oulu Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juha Tanskanen.

Liikunnan iloa Duudsonit-teemalla

SuperPark – konseptissa yhdistyy Duudsoneille tärkeät arvot: lasten ja nuorten liikkuminen sekä perheiden yhteinen aika.

– Meille on tärkeää, että lapset ja nuoret pääsevät haastamaan itseään sekä seikkailemaan turvallisessa ympäristössä, painottaa Duudsoni Jarno Laasala.

Lasten alueella tilaa valtaavat Hevisaurukset.

– Tämä on raikas aluevaltaus musiikkiteollisuudelle sekä luo hyvän jatkumon musiikillemme ja mobiilipeleillemme. Ouluun rakentuva konsepti tulee olemaan mittavasti esillä Hevisauruksen kansainvälistymissuunnitelmissa, toteaa Mikael Hästbacka Seismic Entertainment Oy:stä.

Liikunnasta hyötyjä omistajille

Vuokatti SuperPark omistaa 75 prosenttia SuperPark Oulusta. Loput 25 prosenttia omistaa Osuuskauppa Arina, jonka kiinteistöön uusi puisto sijoittuu. Osuuskauppa Arinalla oli useita syitä lähteä mukaan projektiin.

– Arinan tehtävänä on tuottaa omistajille palveluja ja hyötyjä myös SuperPark Oulun osalta. Limingantullin Prisman viereinen kiinteistömme saadaan samalla kokonaisuutena hyötykäyttöön, kertoo Osuuskauppa Arinan toimitusjohtaja Veli-Matti Puutio.

SuperPark-konseptin aktiviteetit kattavat puiston alasta 7 000 neliömetriä. Lisäksi puistoon tulee liikunnalliseen elämäntapaan kannustavat Tanssikeskus CityDance, Liikuntakeskus Voitto ja Pilates Oulu. Yritys- ja viihdetilaisuuksia varten luodaan SuperPark Arena, josta vastaa PST Event Oy. Kaikki edellä mainitut toimivat omina yrityksinä. Omistajille näistä on luvassa Bonusta sekä vaihtuvia etuja S-Etukortilla.

– SuperPark Oulusta tulee merkittävä toiminnallinen keskus. Aktiviteettipuistoon tavoitellaan yli 100 000 kävijää ja kaikkien yritysten kokonaisuuteen 400 000 kävijää, puistoon 20 työntekijää ja kokonaisuuteen 80 työntekijää. Investointien arvo muutostöineen on 6–7 miljoonaa euroa, Juha Tanskanen summaa.

Osuuskaupassa omistetaan ja jaetaan hyödyt yhdessä. Arinan omistajat saivat viime vuonna keskimäärin 431 euroa omistajahyötyjä.

Arinan omistavat asiakkaat – muita omistajia ei ole
• Pohjois-Suomen laajimmin omistettu yritys: omistajina yli 143 000 tasavertaista kotitaloutta

Palveluja ja hyötyjä omistajille
• Hyödyt vuodessa keskimäärin 431 € kotitaloutta kohden!
• Ruokakori n. 3 % edullisemmin, hyöty koko vuonna 125 €/talous
• Pysyvät ja vaihtuvat tuote-edut, hyöty vuodessa 39 €/talous
• Bonusta ja maksutapaetua, hyöty vuodessa 190 €/talous
• Maksuton S-Tili, verkkopankki ja Visa-ominaisuus, hyöty vuodessa 64 €/talous
• Muut hyödyt, kuten Yhteishyvä-lehti ja sähköiset palvelut Omalla S-kanavalla osoitteessa www.s-kanava.fi, hyöty vuodessa 13 €/talous.

Hyödyt jäävät Pohjois-Suomeen
• Lähes 2500 pohjoissuomalaista työntekijää
• Arina investoi ja työllistää välillisesti satoja rakennusalan ammattilaisia, tavarantoimittajia ja palveluntarjoajia
• Arina rakennuttaa myymälät uudenlaista kylmä- ja talotekniikkaa hyödyntäen, jolla saavutetaan jopa 50% energiansäästö
• Arina maksaa veronsa Pohjois-Suomeen
• Arina tukee paikallista liikuntaa, kulttuuria, sivistystä ja yleishyödyllistä toimintaa