Päivitetty 23.12.2021 klo 09:06

Osuuskauppa Arinan ravintolat ja kahvilat palvelevat voimassa olevien aluekohtaisten rajoitusten mukaisesti.

Tarkista ajantasaiset aukioloajat, mahdollinen koronapassivaatimus sekä muut tilannetiedot napsauttamalla haluamasi ravintolan tai kahvilan nimeä.

OULU
SUPERPARK OULU on avoinna.
ROVANIEMI
LEVI

Lisätietoja koronapassista Osuuskauppa Arinan ravintoloissa https://www.raflaamo.fi/fi/koronapassi

Tarjoamme myös mahdollisuuden Take away-annoksiin. Voit halutessasi soittaa ravintolaan etukäteen ja tilata ruoat valmiiksi noutoa varten. Paikan päältä noutaessasi saat myös S-Etukortilla Bonukset talteen.

Osuuskauppa Arinan hotellit ovat avoinna:

Huonevaraukset ja tiedustelut:
Hotellien myyntipalvelut palvelevat teitä ma-pe klo 8-16.

Hyödyllisiä linkkejä:

Osuuskauppa Arina on tänään saanut terveysviranomaiselta tiedon, että maanantaina 18.1.2021 klo 16-22 välisenä aikana Tuiran Hesburgerissa asioineet ovat voineet altistua koronavirukselle.  Hesburgerissa olleella henkilöllä on myöhemmin todettu COVID 19 -infektio ja hän on saattanut olla tartuttava.

Mikäli ravintolassa tai autokaistalla ilmoitettuna aikaan asioineilla ilmaantuu oireita, heitä kehotetaan herkästi hakeutumaan oman kuntansa terveydenhuoltoon. Terveysviranomainen on kontaktoinut sairastuneen välittömässä lähipiirissä olevat henkilöt. Koronavirukseen sairastunut henkilö ja terveysviranomaisen määrittämät muut altistuneet henkilöt ovat tällä hetkellä kotieristyksessä.

Toimimme yhteistyössä terveysviranomaisen kanssa ja heidän ohjeistuksensa mukaisesti. Ravintolassa hygienia ja turvallisuusohjeista on huolehdittu tarkasti ja kaikissa toimipaikoissamme pidetään korostetusti huolta siivouksesta ja hygieniasta. Henkilökuntamme on palvellut asiakkaita visiiri tai maski kasvoillaan ja kassapleksin takaa.

– Asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus ja terveys on meille tärkeintä. Pidämme kaikissa toimipaikoissamme tässä epidemiatilanteessa tehostetusti huolta hygieniasta. Meidän jokaisen on tärkeää huolehtia omalta osaltamme ohjeistuksista, kuten käsihygieniasta ja turvaväleistä tarkasti. Vähäisilläkään oireilla ei tulisi liikkua ihmisjoukoissa, sanoo Osuuskauppa Arinan henkilöstöjohtaja Minna Salonen.

Yhteystiedot asiakkaille:

Terveysviranomainen

Yhteystiedot medialle:

Terveysviranomainen

Osuuskauppa Arina, Minna Salonen, henkilöstöjohtaja, 040 569 0980, minna.l.salonen@sok.fi

Oulun kaupungin johtoryhmän suosituksesta myös Valkean yleisten tilojen käyttöä rajoitetaan 1.–18.12. väliseksi ajaksi. Tiistaista 1.12. alkaen:

Kauppakeskus Valkeassa on keväästä asti tehty tehostettua siivousta ja tarjottu asiakkaille mahdollisuus käsien desinfiointiin. Käsidesiautomaatteja on nyt lisätty entisestään.

Valkea suosittelee kasvomaskin tai -visiiriin käyttöä asiakkaille ja henkilökunnalle. Valkean henkilökunnalle on jaettu kasvovisiirit. Turvaväleistä ja hygieniasta muistutetaan muun muassa lattiatarroilla, opasteilla ja kuulutuksilla.

– Toivoimme, että jokainen noudattaa meillä asioidessaan turvallisuusohjeita ja asioi meillä vain terveenä, jotta voimme säilyttää kauppiaiden toimintaedellytykset ja taata heille mahdollisimman onnistuneet joulukaupan, kauppakeskusjohtaja Anu Junnikkala-Alho kommentoi.

Valkean liikkeet ja Joulutori palvelevat toistaiseksi normaalisti, mutta koronatilanteen kehittymistä seurataan aktiivisesti.

Lisätietoja: 
Anu Junnikkala-Alho, kauppakeskusjohtaja, tavaratalojohtaja, ryhmäpäällikkö, +358 40 709 2960, anu.junnikkala-alho@sok.fi

Pohjoissuomalaisten kotitalouksien yhdessä omistama Osuuskauppa Arina toteutti haasteen, jonka tavoitteena oli rohkaista positiivisen viestin voimalla käyttämään kasvomaskia Arinan toimipaikoissa asioidessa. Haaste aktivoi lähes 8000 pohjoissuomalaista lunastamaan maskikupongin hyvän asian puolesta.

Haasteen kannustimena toimi Arinan lupaus lahjoittaa euro jokaista kasvomaskin käyttöön sitoutunutta omistajaa kohden Pelastakaa Lapset ry:n Pohjois-Suomen aluetoimistolle.

Osallistuminen mobiilisovelluksella

– Halusimme osaltamme auttaa ennaltaehkäisemään koronan leviämistä ja samalla taata sekä turvallisen asioinnin että työskentelyn Arinan toimipaikoissa. Olemme huomanneet maskien käytön lisääntyneen ja uskon, että haaste auttoi edistämään tätä. Siitä suuri ja lämmin kiitos omistajillemme, iloitsee Arinan toimitusjohtaja Veli-Matti Puutio.

Kampanjan myötä Pelastakaa Lapset ry saa 10 000 euron tukisumman Arinalta. Pelastakaa Lapset ry:n Pohjois-Suomen aluetoimiston aluejohtaja Anne Karppinen kertoo, että lahjoitus käytetään heidän toiminnan piirissään olevien lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseen, kuten vertaisryhmätoiminnan ja lapsille ja nuorille järjestettyihin tapahtumiin. Pelastakaa Lasten Pohjois-Suomen aluetoiminnan piirissä on lapsia ja nuoria tukiperheistä, perhehoidosta sekä adoptioperheistä.

– Kiitämme lämpimästi Osuuskauppa Arinaa ja asiakkaita tästä yhteistyömahdollisuudesta ja lahjoituksesta lasten ja nuorten hyväksi. Olemme tästä todella iloisia ja kiitollisia. Lahjoitusvaroilla tulemme edistämään lasten ja nuorten hyvinvointia hyvin konkreettisella tavalla, kertoo aluejohtaja Anne Karppinen.

Kasvomaskihaasteeseen osallistuminen tapahtui toimipaikkojen sijaan digitaalisesti, aktivoimalla S-mobiili-sovelluksessa ”Käytän maskia”-kupongin.

Tekoja Pohjois-Suomen hyvinvoinnin puolesta

Osuuskauppa Arina haluaa hyödyntää osuustoiminnan voimaa auttamalla konkreettisilla teoilla paikallisten omistajien arkea ja varmistamalla osaltaan, että Pohjois-Suomi pysyy elinvoimaisena.

– Alueen suurimpana yksityisenä työnantajana halusimme näyttää esimerkkiä ottamalla käyttöön henkilökunnan kasvosuojaimet yhteisen turvallisuuden hyväksi, kertoi Puutio lokakuun 22. päivä haasteen käynnistyessä.

Arinan maskihaaste päättyi 8. marraskuuta. Osuuskauppa Arina tilittää 10 000 euron tukisumman Pelastakaa Lapset ry:n Pohjois-Suomen aluetoimiston tilille marraskuun 2020 loppuun mennessä.

Lahjoituksen kohde on Osuuskauppa Arinan henkilökunnan, omistajien valitseman edustajiston sekä hallintoneuvoston ja hallituksen yhdessä valitsema.

Lisätietoja:
Pelastakaa Lapset ry, aluejohtaja Anne Karppinen, 040 774 7663, anne.karppinen@pelastakaalapset.fi
Osuuskauppa Arina, Veli-Matti Puutio, toimitusjohtaja, 050 539 8807, veli-matti.puutio@sok.fi

Kauppakeskus Valkea suosittelee kasvomaskin käyttöä kauppakeskuksen tiloissa. Sen lisäksi, että asiakkaat käyttävät maskeja, on tärkeää, että kauppojen ja ravintoloitten henkilökunta on tarkoituksenmukaisesti suojautunutta. Siksi Osuuskauppa Arina ja Kauppakeskus Valkea suosittelevat kasvosuojainten käyttöä kaikille vuokralaisilleen ja heidän työntekijöilleen.

– Koska voimme kasvosuojaimia käyttämällä tehokkaasti estää viruksen leviämistä, meidän se myös tulee tehdä. On meidän jokaisen vastuulla huolehtia itsestä, toinen toisistamme sekä yritysten toimintaedellytyksistä, vetoaa kauppakeskusjohtaja Anu Junnikkala-Alho alueen ihmisiin.

Tukeakseen vuokralaisiaan kasvosuojainten käytössä, Osuuskauppa Arina ja Kauppakeskus Valkea ovat päättäneet lahjoittaa kaikille vuokralaisilleen käyttöön kasvovisiirit.

– Otamme asian tosissamme. Visiirit tullaan jakamaan tämän ja ensi viikon aikana. Haluamme tehdä kaikkemme asiakkaidemme turvallisuuden eteen ja vuokralaistemme toimintaedellytysten varmistamiseksi, Junnikkala-Alho kertoo.

Koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana ja oireetonkin voi tartuttaa. Kasvomaskien teho perustuu siihen, että mahdollisimman moni käyttää niitä asianmukaisesti. Osuuskauppa Arinan kaikki työntekijät ovat käyttäneet asiakaspalvelutehtävissä kasvosuojainta jo 14.10. lähtien

Maskisuosituksen lisäksi Kauppakeskus Valkea muistuttaa asiakkaitaan edelleen ensisijaisen tärkeistä turvaväli- ja hygieniaohjeistuksista. Asiakkaiden käyttöön on myös tuotu käsidesiautomaatteja kauppakäytäville.

Lisätietoja:

Anu Junnikkala-Alho, kauppakeskusjohtaja, tavaratalojohtaja, ryhmäpäällikkö, +358 40 709 2960anu.junnikkala-alho@sok.fi

Osuuskauppa Arina haluaa konkreettisilla teoilla varmistaa, että teemme yhdessä Pohjois-Suomesta paremman paikan elää. Vaikka tartuntatautitilanne on toimialueella toistaiseksi rauhallinen, halutaan Arinassa osaltaan vaikuttaa siihen, että se myös pysyy rauhallisena. Tämän vuoksi Arinan toimipaikoissa otetaan henkilökunnan kasvosuojaimet käyttöön 14.10. tai heti, kun suojaimet ovat käytettävissä.

Kasvosuojaimet käytössä asiakastilanteissa

Osuuskauppa Arina on yksi Pohjois-Suomen näkyvimmistä toimijoista ja sillä on tärkeä rooli alueella huoltovarmuuden turvaajana. Omistajia palvellaan 182 toimipaikassa noin 3000 arinalaisen voimin. Arina haluaa näyttää esimerkkiä ja suojata asiakkaita henkilökunnan kasvosuojaimilla. Lapin ja Länsi-Pohjan alueilla kasvosuojaimet otettiin käyttöön jo 6.10.

– Koronapandemian toinen aalto on kiistatta saapunut Suomeen ja tartuntamäärät ovat kasvussa, vaikkakin Arinan toimialueella tilanne on vielä suhteellisen rauhallinen. Haluamme omalta osaltamme toimia vastuullisesti ja ennaltaehkäistä koronapandemian etenemistä Pohjois-Suomessa kiihtymis- tai leviämisvaiheeseen. Tästä syystä Arinan henkilökunta tulee käyttämään kasvovisiirejä tai maskeja niissä työtehtävissä, joissa toimitaan lähikontaktissa asiakkaan kanssa, kertoo Osuuskauppa Arinan toimitusjohtaja Veli-Matti Puutio.

– Valtakunnan päättäjät ovat vedonneet sen puolesta, että nyt otettaisiin käyttöön kaikki mahdolliset toimet, joilla voidaan hidastaa koronapandemian leviämistä. Pohjois-Suomen suurimpana yksityisenä yrityksenä haluamme sekä näyttää esimerkkiä että kantaa vastuuta henkilökuntamme ja asiakkaidemme terveydestä. Uskomme ja toivomme myös asiakkaidemme seuraavan esimerkkiä ja suojaavan henkilökuntaamme ja toisiaan käyttämällä itsekin kasvosuojainta, sanoo Osuuskauppa Arinan henkilöstöjohtaja Minna Salonen.

Kasvosuojaimia käytetään tilanteissa, joissa arinalaiset ovat lähikontaktissa asiakkaiden kanssa ja tilanteessa ei ole mahdollisuutta toimia suojapleksin takana. Pleksin takana työskentelevä henkilöstö ei tässä vaiheessa välttämättä tarvitse toista suojauskeinoa.

– Kasvosuojaimista riippumatta on kaikkien yhä ensisijaisen tärkeää noudattaa jo aiemmin annettuja ohjeita eli huolehtia käsihygieniasta, pitää riittävä etäisyys (1-2m) toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaan sekä suojata suu yskiessä ja aivastaessa. Henkilökuntamme ei tule töihin, mikäli heillä on vähänkään oireita ja samaa toivomme myös toimipaikoissamme käyviltä asiakkailtamme, Salonen kertaa hygieniaohjeita.

– On tärkeää, että jokainen meistä huolehtii sekä itsestään, lähimmäisestään sekä koko Pohjois-Suomesta. Omalla toiminnallamme voimme jokainen hidastaa ja vaikeuttaa viruksen leviämistä alueellamme, Puutio summaa.

Lisätietoja:

Veli-Matti Puutio, toimitusjohtaja, +358 50 539 8807, veli-matti.puutio@sok.fi
Minna Salonen, henkilöstojohtaja, +358 40 569 0980, minna.l.salonen@sok.fi

Oulun kaupungin tartuntatautiviranomaiset tiedottivat tänään, että henkilöllä, joka on vieraillut asiakkaana Oulun Grill it!  -ravintolassa sekä Amarillossa viime perjantai-illan ja -yön aikana, on todettu koronavirustartunta.

–  Tartuntatautiviranomaisten ilmoittamana vierailuaikana, on molemmissa ravintoloissa ollut rauhallista ja jokainen seurue on istunut omissa pöydissä. Tästä syystä tartunnan riski on vähäinen, eikä muilla asiakkailla tai henkilökunnalla ole viranomaisten mukaan tarvetta jäädä karanteeniin mutta olemme ohjeistaneet henkilökuntaamme ottamaan yhteyttä terveydenhoitoon heti, jos oireita ilmenee. Tärkeintä meille on asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus, kertoo tilanteesta Osuuskauppa Arinan matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Ulla Peltoniemi.

Tehostetun siivouksen sekä hygieniajärjestelyiden seurauksena ravintoloissa on tehty ja tehdään edelleen paljon toimenpiteitä. Tehostetun pintojen puhdistuksen lisäksi kaikissa ravintoloissa ja hotelleissa on asiakkaille tarjolla käsidesiä heti sisäänkäynnin yhteydessä. Käsidesejä on sijoitettu myös muualle ravintolaan, jotta sen käyttäminen olisi mahdollisimman helppoa niin asiakkaille kuin henkilökunnalle. Tarvittaessa ravintoloissa on harvennettu asiakaspaikkoja ja pöytiä aseteltu väljemmin. Asiakkaita ja henkilökuntaa muistutetaan turvaväleistä lattiassa olevilla tarroilla ja sisäänkäynnin yhteydessä olevilla infoilla.

– Ravintoloissamme on noudatettu tehostettua hygieniaa ja lisätty turvallista asiointia edistäviä toimenpiteitä ravintoloiden kesäkuun avauksesta lähtien. Olemme hankkineet useille asiakaspalvelupisteille pleksejä suojaamaan asiakkaita ja henkilökuntaa. Ravintoloihin on myös hankittu visiirejä, joita henkilökunta voi halutessaan käyttää, Peltoniemi sanoo.

– Haluamme huolehtia kaikkien turvallisesta asioinnista. Meidän henkilökuntamme tulee töihin vain täysin terveenä ja samaa toivomme myös asiakkailtamme. Voimme kaikki yhdessä huolehtia siitä, että ravintolassa käyminen on turvallista myös jatkossa, Peltoniemi lisää.

Osuuskauppa Arina on toiminut Suomen hallituksen päätösten ja ohjeiden mukaisesti sopeuttaen ABC-asemiensa toimintaa koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Arinan ABC-asemien palvelu jatkuu noudattamalla hallituksen uusia ohjeistuksia 1.6.2020 alkaen. Uudet kahviloita ja ravintoloita koskevat ohjeet mahdollistavat palvelun laajentamisen.

– Arinan ABC-asemilla on olennaisen tärkeää, että meillä voidaan turvallisesti asioida. Palveleva henkilökunta huolehtii tehostetusti toimipaikan hygieniasta ja turvallisuutta edesauttavia toimenpiteitä on lisätty. Tavoitteena on tuttu ja entistäkin turvallisempi ABC:n asiointikokemus. Vastuullisesti yhdessä toimimalla mahdollistuu paluu kohti normaalia, toteaa Arinan ABC-ryhmäpäällikkö Soile Tikkala.

Tehostetut turvallisuus- ja hygieniajärjestelyt mahdollistavat asioinnin ja työskentelyn toimipaikoissa. Asiakasmääriä rajoitetaan ja aukioloja sopeutetaan säännösten mukaisesti. Asiakaspöydät ja istumapaikat sijoitellaan riittävillä turvaväleillä ja lounas tarjoillaan annettuja ohjeita noudattaen. ABC-ruokamarketit ja take away jatkavat normaalisti toimintaansa. ABC-asemilla on esillä kattavasti infoa turvallisesta asioinnista.

Toimipaikkakohtaiset aukioloajat ja palvelutarjonta löytyvät osoitteesta www.abcasemat.fi.

Hyvää aurinkoista ja turvallista kesää – tervetuloa Osuuskauppa Arinan ABC-asemille!

 

Lisätietoja: Soile Tikkala, ryhmäpäällikkö, ABC, 050 566 1317, soile.tikkala@sok.fi

Päivitetty 22.6.2020 klo 14:25

Osuuskauppa Arina aloittaa suljettuna olleiden ruokaravintoloiden, kahviloiden ja hotellien avaamiseen 1.6. alkavalla viikolla.

Toiminnan keskiössä turvallinen asiointi

Arinan toimipaikoissa noudatetaan tehostettua hygieniaa ja on lisätty turvallista asiointia edistäviä toimenpiteitä, kuten asennettu kassapleksejä ja etäisyydestä kertovia tarroja. Lisäksi nähtävillä on infomateriaalia turvallisesta asioinnista korona-pandemian aikana ja sisääntulon yhteydessä on asiakkaiden käyttöön käsidesiä. Kesäkuun 22. päivästä alkaen buffet-pöytiä koskeva kielto on kumottu ja asiakas saa taas annostella itse ruokia ja juomia. Henkilökunta noudattaa tarkkoja hygieniaohjeistuksia ja osalla henkilökunnasta on myös käytössä kasvovisiirit.

Tehostetut turvallisuus- ja hygieniajärjestelyt mahdollistavat asioinnin ja työskentelyn toimipaikoissa. Asiakasmääriä rajoitetaan ja kaikkien anniskelua tarjoavien ravintoloiden aukioloaikoja on supistettu poikkeustilasäännösten mukaisiksi. Anniskelu ravintoloissa loppuu viimeistään klo 01 ja ravintolat sulkeutuvat klo 02 mennessä. Ravintoloissa asiakaspöydät ja istumapaikat sijoitellaan riittävillä turvaväleillä.

− Meille on tärkeää, että asiakkaat voivat turvallisesti asioida toimipaikoissamme. Olemme siitä onnellisessa tilanteessa, että ravintolamme mahdollistavat pöytien väljän sijoittelun ja useassa ravintolassamme on myös asiakkaiden käytössä terassi. Terassien osalta asiakasmääriä ei ole rajoitettu samalla tavalla kuin sisätiloissa, kertoo matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Ulla Peltoniemi.

Limingantullin ravintolamaailman Hesburgerista ja Pizza & Buffasta saatujen hyvien kokemusten perusteella myös Fafa’s sekä Oulun Rosso ja Amarillo liittyvät avauduttuaan 3.6. Foodora-kotiinkuljetuspalveluun.

− Foodora -palvelun avulla mahdollistamme hyvän makuisella ja laadukkaalla ravintolaruolla nautiskelun myös kotona, kertoo kehityspäällikkö Anu Koskela.

Yhteistyötä ja uusia oppeja

COVID-19-koronaviruspandemian alussa suurin osa Arinan matkailu- ja ravitsemiskaupan henkilökunnasta siirtyi työskentelemään marketkaupan toimipaikoissa ja samalla turvaamaan ruokahuoltoa Pohjois-Suomessa. Kauppoihin jää yhä kesän ajaksi työskentelemään n. 100 matkailu- ja ravitsemiskaupan ammattilaista.

− Henkilökuntamme hyppäsi uusiin työtehtäviin upean ennakkoluulottomasti ja sen lisäksi, että he ovat päässeet oppimaan uusia taitoja, ovat myös he pystyneet jakamaan omaa osaamistaan kaupan palveluissa, Peltoniemi toteaa.

− Epätavalliset ajat ovat myös tiivistäneet yhteishenkeä sekä toimialallamme, että koko Arinassa. Viesti työntekijöiltämme on, että #Yksiyhteinenarina-tunne on lisääntynyt koko pandemia-ajan ja uskon että myös tulevaisuudessa tulemme lisäämään yhteistyötä läpi toimialarajojen, Koskela lisää.

Avaamisen aikataulut:

1.6.2020 avautuvat:

3.6.2020 avautuvat:

1.7.2020 avautuvat:

1.8.2020 avautuvat:

Myöhemmin ilmoitettavat avausajankohdat:

 

Lisätietoja: Ulla Peltoniemi, toimialajohtaja, Matkailu- ja ravitsemiskauppa, 0500 516 855, ulla.peltoniemi@sok.fi

Koronavirus on rajoittanut yhteisöllisyyttä ja kokoontumisia, ja haastaa hyvinvointiamme myös Pohjois-Suomessa. Osuuskauppa Arina päätti vastata haasteeseen ja kutsuu Terminaalin toimijoiden tuottamilla videoilla kaikenikäiset pohjoissuomalaiset liikkumaan yhdessä etäyhteyksien välityksellä.

Hyvinvoinnista voi huolehtia myös kotona

Terminaali Oulun liikunta- ja tanssitoimijat tuottavat Arinan tilauksesta ja tarjoamana kukin Terminaalin Facebook-sivuille yhdestä kolmeen videota viikossa 8 viikon ajan. Yhteensä videoita julkaistaan peräti 116, ensimmäiset heti maanantaina 4.5.2020. Luvassa on ns. matalan kynnyksen liikunta- ja ravitsemussisältöä kaikenikäisille pohjoissuomalaisille.

– Osuuskauppa Arinan missio on ”Rakkaudesta Pohjois-Suomeen – Paras paikka elää”. Arina on yli 300 000 pohjoissuomalaisen yhteisö ja kaikkiaan meitä pohjoissuomalaisia on puolisen miljoonaa. YHTEINEN SYKE! on Arinan ajankohtainen vastuullisuusteko rakkaudesta Pohjois-Suomeen, ja se vastaa kerralla kahteen haasteeseen. Voimme helpottaa Terminaalin vuokralaistemme taloutta ja samalla tarjoamme pohjoissuomalaisille mahdollisuuden huolehtia omasta hyvinvoinnistaan ammattilaisten videoiden välityksellä, iloitsee Osuuskauppa Arinan vastuullisuus- ja viestintäjohtaja Pasi Ruuskanen.

– Sisu on yksi TFW Oulun arvoista. Haluamme olla mukana YHTEINEN SYKE! haasteessa nostamassa juuri sun fiilistä tänä haastavana aikana! Meillä on aina huikee meininki treeneissä. Uskomme, että se välittyy videoista ja kanssamme on kiva treenata, kommentoi Training for Warriors Oulun koutsi Teemu Ylinampa.

– Haluamme tuoda hauskaa fiilistä ja aktivoida lapsia ja nuoria liikkumaan tänä poikkeuksellisena aikana. Toivomme, että mahdollisimman moni innostuisi opettelemaan videoiden avulla temppuja ja taitoja, joita ohjaamme. Olemme iloisin odotuksin liikkeellä, sanoo SuperParkin asiakaskokemusvastaava Kirsi Ojakoski.

– Tanssikeskus Citydance tarttui innolla ja suurella sydämellä mahdollisuuteen levittää tanssin iloa ja riemua kaikkien pohjoissuomalaisten ulottuville yhteistyössä Arinan kanssa. Tämä oli Arinalta hieno kädenojennus kaikelle kansalle! Ja eipä parempaa valintaa yhteistyökumppaniksi kuin koko perheen elämyskeskus Terminaali kaikkine liikunta- ja tanssipuolen toimijoineen. Tässä maailmantilanteessa on erityisen tärkeää huolehtia omasta ja läheisten henkisestä vireydestä ja fyysisestä hyvinvoinnista. YHTEINEN SYKE! antaa siihen monipuoliset eväät ja Citydance yhdessä Terminaalin muiden toimijoiden ja Arinan kanssa on ilolla tekemässä hyvää, kertoo Citydancen toimitusjohtaja Merja Satulehto.

– Joogastudio Oulu lähti YHTEINEN SYKE! haasteeseen mukaan, koska pandemia vei harrastajamme joogasaleistamme nettijoogan pariin. Voimme tarjota parasta ensilievitystä korona-ahdistukseen ja tuoda uuden laadultaan maailman kärkeä olevan live-stream nettijoogan paremmin koko Pohjois-Suomen tietoisuuteen ja jokaisen kotiin. Olemme innoissamme mahdollisuudesta auttaa ja odotan henkilökohtaisesti innolla ihmisiltä palautetta joogan lisäämästä hyvinvoinnista kriisi-aikana, selittää Joogastudio Oulun perustaja ja opettaja Matti Pääaho.

– YHTEINEN SYKE! haasteessa aktivoidaan pohjoissuomalaisia liikkeelle ja tässä Liikuntakeskus Voitto haluaa tietysti olla mukana! Voiton Yhteinen Syke tarkoittaa liikuntaa, kehonhuoltoa ja esimerkiksi ohjeita päivittäin tehtäviin valintoihin, avaa Liikuntakeskus Voiton toimitusjohtaja Tuomo Kilpeläinen.