Uudelta liikepaikalta, Pudasjärven keskustan tuntumasta löytyvä ABC-liikennemyymälä keräsi tuvan täyteen ihastelijoita heti ovien avauduttua. Uutta liikennemyymälää ja sen monipuolisia palveluita oli selkeästi odotettu innolla.

Asioimisen helppoutta tyylikkäässä ympäristössä

Uusi ABC-liikennemyymälä tarjoaa monipuoliset palvelut sekä paikallisille omistajille että matkailijoille. Auton tankkauksen lisäksi omistajia palvelevat mm. 162 paikkainen kahvila-ravintola ja 24-paikkainen kabinetti, hyvän valikoiman elintarvikkeita tarjoava myymälä sekä Hesburger, jolla voi asioida myös Drive In-luukun kautta. Lapsivieraita varten löytyvät leikkipaikat sekä sisältä että ulkoa ja koiraparkki helpottaa eläinten kanssa liikkuvia. Uusina palveluina ABC:lta löytyvät myös matkaparkki matkailuautoille sekä myöhemmin käyttöön otettavat ABC-lataus -sähkölatauspaikat.

Rakennuksen ulkomiljöössä haluttiin ottaa huomioon Pudasjärven hirsirakentamisen kulttuuri ja sisällä omistajaa odottaa rauhallinen ja tyylikäs sisustus. Asiakastilojen lisäksi suunnittelussa kiinnitettiin erityistä huomioita myös henkilökunnan työskentelytilojen toimivuuteen sekä ympäristöystävällisyyteen.

– Vaikka Koillisportista oli haikeaa lähteä, olemme kaikki odottaneet innolla uutta liikennemyymälää. Uusissa, nykyaikaisissa tiloissa voimme palvella omistajia yhä paremmin ja monipuolisemmin. Omistajien toiveita on kuunneltu tarkalla korvalla ja esimerkiksi ravintolastamme saa nyt paljon toivottua pitsaa. Pudasjärveläisten luottamus Arinaan ja sen palveluihin mahdollistivat investoinnin tähän uuteen liikennemyymälään ja me arinalaiset puolestamme haluamme tarjota omistajillemme parasta mahdollista palvelua näissä hienoissa tiloissa. Rakkaudesta omaan alueeseen ja koko Pohjois-Suomeen, toteaa liikennemyymäläpäällikkö Jatta Kaijala.

ABC Pudasjärven henkilökunta

ABC Pudasjärven arinalaiset odottivat malttamattomina uuden työpaikkansa esittelyä omistajille.

Osuuskauppa Arina on tänään saanut terveysviranomaiselta tiedon, että maanantaina 18.1.2021 klo 16-22 välisenä aikana Tuiran Hesburgerissa asioineet ovat voineet altistua koronavirukselle.  Hesburgerissa olleella henkilöllä on myöhemmin todettu COVID 19 -infektio ja hän on saattanut olla tartuttava.

Mikäli ravintolassa tai autokaistalla ilmoitettuna aikaan asioineilla ilmaantuu oireita, heitä kehotetaan herkästi hakeutumaan oman kuntansa terveydenhuoltoon. Terveysviranomainen on kontaktoinut sairastuneen välittömässä lähipiirissä olevat henkilöt. Koronavirukseen sairastunut henkilö ja terveysviranomaisen määrittämät muut altistuneet henkilöt ovat tällä hetkellä kotieristyksessä.

Toimimme yhteistyössä terveysviranomaisen kanssa ja heidän ohjeistuksensa mukaisesti. Ravintolassa hygienia ja turvallisuusohjeista on huolehdittu tarkasti ja kaikissa toimipaikoissamme pidetään korostetusti huolta siivouksesta ja hygieniasta. Henkilökuntamme on palvellut asiakkaita visiiri tai maski kasvoillaan ja kassapleksin takaa.

– Asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus ja terveys on meille tärkeintä. Pidämme kaikissa toimipaikoissamme tässä epidemiatilanteessa tehostetusti huolta hygieniasta. Meidän jokaisen on tärkeää huolehtia omalta osaltamme ohjeistuksista, kuten käsihygieniasta ja turvaväleistä tarkasti. Vähäisilläkään oireilla ei tulisi liikkua ihmisjoukoissa, sanoo Osuuskauppa Arinan henkilöstöjohtaja Minna Salonen.

Yhteystiedot asiakkaille:

Terveysviranomainen

Yhteystiedot medialle:

Terveysviranomainen

Osuuskauppa Arina, Minna Salonen, henkilöstöjohtaja, 040 569 0980, minna.l.salonen@sok.fi

Osuuskauppa Arina aloittaa uuden ABC-liikennemyymälän rakentamisen Pudasjärvelle. Uusi liikepaikka tulee sijaitsemaan keskustan lähelle rakennettavan kiertoliittymän ja hyvinvointikeskuksen viereen. Rakentaminen aloitetaan vuoden 2020 aikana ja investoinnin kokonaisarvo tulee olemaan 6,5 M€.

Monipuoliset palvelut paikallisille ja ohiajaville

Tuleva liikennemyymälä tarjoaa pudasjärveläisille ja ohiajaville matkailijoille kahvila-ravintolan, Hesburgerin, ruokamarketin ja polttonestejakelimon sekä sähkölatauspisteen. Noin vuoden kestävän rakennusprojektin jälkeen uusi ABC-liikennemyymälä on valmiina omistajilleen syksyllä 2021.

– Osuuskauppa Arinan omistavat alueemme kotitaloudet ja meidän tehtävänämme on tarjota palveluja ja hyötyjä omistajillemme. Heidän Arinasta ostamansa tuotteet ja palvelut ovat myös ostoksia Pohjois-Suomen ja pohjoissuomalaisten hyväksi. Sijoituksia, jotka palautuvat takaisin mahdollistaen palveluiden kehittämisen. Niillä euroilla rakennetaan seuraavaksi uusi Pudasjärven ABC -liikennemyymälä, kertoo Osuuskauppa Arinan toimialajohtaja Jari Karjalainen.

Nykyinen ABC-liikennemyymälä palvelee omistajia uuden ABC:n avautumiseen asti ja nykyiset työntekijät siirtyvät aikanaan avautuvaan uuteen ABC-liikennemyymälään.

– Nykyinen liikepaikka on tullut teknisesti tiensä päähän, joten on hienoa päästä kehittämään palveluita Pudasjärvellä. Uusi ABC-liikennemyymälä on tarkoitettu sekä Pudasjärveläisille omistajille että ohiajaville matkailijoille. Toimipaikan rakentamisen mahdollistamisesta kuuluu kiitos aktiivisille omistajillemme ja Pudasjärven kaupungin yhteistyökyvylle. Yhdessä me huolehdimme alueemme elinvoimaisesta tulevaisuudesta ja teemme Pohjois-Suomesta yhä paremman paikan elää. Rakkaudesta Pohjois-Suomeen, Karjalainen toteaa.

ABC Pudasjärven asemapiirros

Lisätietoja:
toimialajohtaja Jari Karjalainen, 050-5938088, jari.s.karjalainen@sok.fi

Osuuskauppa Arina nykyaikaistaa Muhoksella perinteisen polttoneste-, kahvio- ja autonpesupalvelun. Nykyinen kiinteistö puretaan ja tilalle rakennetaan kokonaisuus, johon tulee nykyisten palvelujen lisäksi uusi Hesburger-ravintola. Arina investoi uudistukseen n. 2 milj. euroa ja työpaikat lisääntyvät nykyisestä neljästä 10-15 työntekijään. Tavoitteena on avata uusi kokonaisuus loppukeväästä 2016.

Arina on pohjoissuomalainen kuluttajaosuuskunta, jonka omistavat paikalliset kotitaloudet, Muhoksella lähes 80 %:ia kaikista kotitalouksista. Osuuskaupan tarkoitus on tuottaa palveluja ja hyötyjä omistajilleen. Muhoksella palvelutarjonta kattaa S-marketin ja uudistettavan palvelukokonaisuuden.

Arina uudistaa perinteisen Muhos-kahvion, polttonestejakelun ja autonpesuhallin. Nykyinen toiminta päättyy elokuun puolivälissä, jonka jälkeen kiinteistö puretaan. Henkilöstö pyritään sijoittamaan rakentamisen ajaksi osuuskaupan muihin toimipaikkoihin.

Uusi palvelukokonaisuus sisältää Hesburger-ravintolan, ABC Car Wash –pesuhallin, ABC-automaattiaseman ja myymälän, josta saa kysytyimpiä päivittäistavaroita sekä Veikkauksen, Toton ja RAY:n palveluja.

Nykyisen kiinteistön purkutyöt on tarkoitus käynnistää heti toiminnan päätyttyä. Uuden kiinteistön rakentaminen on tarkoitus käynnistää siten, että valmista olisi loppukeväästä 2016. Suunnittelusta vastaa Arkkitehtuuritoimisto Seppo Valjus Oy.

Osuuskauppa Arina avaa Kastelliin uuden S-marketin ja Hesburger-ravintolan, jotka työllistävät marketpäällikkö Jari Pekkalan ja ravintolapäällikkö Tiia Hulkon johdolla
n. 30-40 arinalaista. Avauksessa mukana keskiviikkona Arinan toimitusjohtaja Veli-Matti Puutio ja Oulun kaupungin yhdyskuntalautakunnan puheenjohtaja Hanna Sarkkinen.

Osuuskauppa Arinan omistavat asiakkaat, Oulussa yli 60 % kotitalouksista. Osuuskaupassa omistetaan ja jaetaan hyödyt yhdessä. Kehittyvät palvelut helpottavat omistajien arkea ja täydentävät osuuskaupan monipuolista palvelutarjontaa. Omistajat saavat mm. lähialueen edullisimman ruokakorin ja muita omistajahyötyjä keskimäärän yli 400 euron arvosta vuodessa.

’Kastellin S-market on nykyaikainen ruokakauppa, josta Arinan omistajat saavat joka päivä monipuolisen 9000 tuotteen pysyvästi edullisen ruokakorin sekä S-Pankin ja Veikkauksen oheispalvelut. Palvelutarjontaa täydentää 87 asiakaspaikan Hesburger-ravintola drive-in kaistoineen. Arinan omistavat kotitaloudet saavat kaikista uusista palveluista Bonusta ja muita omistajahyötyjä’, kiteyttää Arinan S-market ketjujohtaja Juha Salmi.

Kastellin S-marketin ja Hesburgerin uudessa 2000 m2 kiinteistössä hyödynnetään Arinan 20. kiinteistönä ympäristöystävällistä hiilidioksidipohjaista kylmä- ja lämmitysjärjestelmää, jolla saavutetaan 50 % energiansäästö. Arina rakennuttaa uudet kiinteistöt energiatehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Parkkitilaa on 150 autolle. Hesburgerin drive-in kaista jatkaa palvelua ravintolan ja marketin sulkeuduttua. Kastellin rakennushankkeen pääsuunnittelijana toimi Arkkitehtitoimisto HML Oy ja pääurakoitsijana Temotek Oy.

 

Energiatehokkaan ja ympäristöystävällisen kaupan ja ravintolan avaus keväällä.

Osuuskauppa Arina rakennuttaa omistaville asiakkailleen Kastellin häkin viereen S-marketin ja Hesburger-ravintolan, jotka työllistävät yhteensä n. 30-40 työntekijää. Arina rakennuttaa Kastelliin 2000 m2 energiatehokkaan ja ympäristöystävällisen kiinteistön lisäksi 150 autopaikkaa ja drive-in kaistan. Investointi on suuruudeltaan n. 5 milj. euroa. Rakennus- ja rakennuttajaväki viettävät tiistaina harjannostajaisia. Avajaisia vietetään keväällä.

Osuuskauppa Arinan omistavat asiakkaat, Oulussa yli 60 % kotitalouksista. Osuuskaupassa omistetaan ja jaetaan hyödyt yhdessä. Kehittyvät palvelut helpottavat omistajien arkea ja täydentävät osuuskaupan monipuolista palvelutarjontaa. Omistajat saavat lähialueen edullisimman ruokakorin ja muita omistajahyötyjä keskimäärän yli 400 euron arvosta vuodessa.

Kastellin rakennushankkeen pääsuunnittelijana toimii Arkkitehtitoimisto HML Oy ja pääurakoitsijana Temotek Oy. Rakennesuunnittelusta vastaa WSP Finland Oy. LVI-suunnitttelusta vastaa LVI-insinööritoimisto Plan-Air Oy ja LVI-urakasta Lapin LVI-Asennus Oy. Sähkösuunnittelusta vastaa AIRIX Talotekniikka Oy ja sähköurakasta Caverion Suomi Oy. Kylmälaitesuunnittelusta ja -urakasta vastaa Jetitek Oy. Liikenne- ja ympäristösuunnittelusta vastaa Plaana Oy. Betonielementit toimittaa Rajaville Oy.

Kastellin S-marketin ja Hesburgerin uudessa 2000 m2 kiinteistössä hyödynnetään ympäristöystävällistä hiilidioksidipohjaista kylmä- ja lämmitysjärjestelmää, jolla saavutetaan 50 % energiansäästö. Arina rakennuttaa uudet kiinteistöt energiatehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

’Kastellin S-market on nykyaikainen ruokakauppa, josta Arinan omistajat saavat joka päivä monipuolisen ja pysyvästi edullisen ruokakorin sekä tarvittavat oheispalvelut, lisättynä Hesburger-ravintolalla drive-in kaistoineen. Kehittyvät palvelut mahdollistavat paremmat omistajahyödyt. Kastellin palvelut korvaavat Oulunsuun S-marketin’, kiteyttää Arinan S-market ketjujohtaja Juha Salmi.

Arina rakentaa osuuskaupan omistaville asiakkaille Kastelliin uuden S-marketin ja Hesburger-ravintolan. 2000 m2 kiinteistössä hyödynnetään ympäristöystävällistä tekniikkaa. Pihaan on suunnitteilla 150 autopaikkaa ja Hesburgerin drive-in kaista.  Arina investoi Kastelliin yhteensä 5 milj. euroa. Kokonaisuus avataan keväällä 2014 ja työllistää valmistuttuaan 30-40 työntekijää.

Osuuskauppa Arinan ja sen toimipaikat omistavat asiakkaat. Oulussa yli 60 % kotitalouksista on Arinan omistajatalouksia. Osuuskaupassa omistetaan yhdessä ja jaetaan hyödyt yhdessä. Omistajat saavat osuuskaupalta lähialueen edullisimman ruokakorin ja muita omistajahyötyjä keskimäärän yli 400 euron arvosta vuodessa.

S-market ja Hesburger Kastelli rakennetaan ns. Kastellin häkin ja nykyisten koulurakennusten viereen. Keskeinen sijainti helpottaa Arinan omistajien arkea ja täydentää osuuskaupan palvelutarjontaa Oulun kaupunkialueella.

Rakennushankkeen pääsuunnittelijana toimii Arkkitehtitoimisto HML Oy ja pääurakoitsijana Temotek Oy. 2000 m2 kiinteistössä hyödynnetään ympäristöystävällistä hiilidioksidipohjaista kylmä- ja lämmitysjärjestelmää, jolla saavutetaan jopa 50 % energiansäästö. Uusi S-market korvaa nykyisen Oulunsuun S-marketin.

’Kastellin S-marketista tulee nykyaikainen ruokakauppa, josta Arinan omistajat saavat joka päivä monipuolisen ja pysyvästi edullisen ruokakorin sekä tyypillisiä oheispalveluja, täydennettynä Hesburger-ravintolalla drive-in kaistoineen. Tervetuloa Arinan omistajiksi ja aikanaan uusien palvelujen käyttäjiksi’, kiteyttää Arinan S-market ketjujohtaja Juha Salmi.

Osuuskauppa Arina avaa Oulun Tuirassa maanantaina 3.6. uuden palvelukokonaisuuden, joka sisältää Hesburger-ravintolan, ABC CarWash pesukadun sekä uudistetun ABC-automaattiaseman. Hesburger palvelee sisäravintolan lisäksi Drive in autokaistalla. ABC-automaattiasemalla on tarjolla uusi EkoFlex E85 polttoainelaatu. Arinan omistajat saavat palveluista S-Etukortilla Bonusta ja maksutapaetua sekä hintaetuja. Kokonaisuus työllistää Annika Vähäsen johdolla n. 20 Arinalaista.

Osuuskauppa Arinalla on Oulussa ennestään Hesburger-ravintola Prisma Limingantullin yhteydessä. ABC CarWash Tuira on Arinan ensimmäinen pesukatu. ABC-verkosto kattaa Oulussa Tuira mukaanlukien 8 automaattiasemaa.

Uusi ABC CarWash pesukatu tarjoaa monipuolisen pesuvalikoiman: kestovahapesun, kiiltovahapesun, pehmoharjapesun ja harjattoman pesun. Kestovahapesu sisältää uudenlaisen ShineTecs-käsittelyn. ShiteTecs-vahaus suojaa auton maalipintaa kuin käsivahaus, suojaten maalipintaa happamalta sateelta ja auringonvalolta sekä muodostaen likaa hylkivän kalvon. ShineTecs-vahaus korjaa maalipinnan epätasaisuuksia täyttämällä maalipinnan huokoisuutta ja tuo maalipinnalle ainutlaatuisen kiillon.

Uusi ABC CarWash pesukatu on luontoystävällinen ja myrkytön.

Osuuskauppa Arinan omistavat asiakkaat, 145 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta. Arinan tehtävänä on tuottaa palveluja ja hyötyjä omistajille. Hesburger, ABC CarWash ja ABC-automaattiasema täydentävät Arinan palveluja Tuirassa ja Oulujoen pohjoispuolella.

Arina tarjoaa omistajille ABC CarWash pesut omistajahintaan: S-Etukortilla saa pesuista -3-5 euron alennuksen sekä Bonuksen ja maksutapaedun päälle. Tarjolla on myös sarjapesukortti 5 ja 10 pesulle.

Burgereita, autonpesua ja polttoainetta… Tätä kaikkea saa kesäkuun alusta lähtien Oulun Tuirasta!

Arinan omistajat saavat käyttöönsä uusia palveluita, kun Tuiraan avataan maanantaina 3.6.2013 Hesburgerin, ABC CarWashin ja polttoainemyynnin yhdistävä palvelukonsepti. Uusi yksikkö työllistää lähes kaksikymmentä henkilöä.

– Palvelukombinaatio on aivan uudenlainen, ja uskomme sen palvelevan lähialueen ihmisiä monipuolisesti. Toimipaikka sijaitsee vilkkaiden liikenneyhteyksien taitteessa, joten toivomme nälkäisten asiakkaiden ja autoilijoiden löytävän helposti paikalle, ravintolapäällikkö Annika Vähänen toteaa.

Hesburgerissa on lähes 70 asiakaspaikkaa, ja käytössä on myös näppärä Drive in – kaista.

Nykyaikaista autonpesua

Toimipaikan yhteyteen tulee Oulun nykyaikaisin pesukatu, ABC CarWash. Pesuvaihtoehtoja on neljä: harjaton pesu, pehmoharjapesu, kiiltovahapesu ja ShineTecs-kestovahapesu. ShineTecs – vahaus on uutta Oulun alueella, ja se antaa autolle ainutlaatuisen kiillon.

– Pesuvaihtoehtoja löytyy moniin eri tarpeisiin. Tuiran ABC CarWash on myös ensimmäinen paikka Oulussa, jossa auton voi pestä asiakasomistajahintaan, pesukadusta vastaava Rauno Paasimaa vinkkaa.

Polttoainepisteessä on tarjolla uusi ja ympäristöystävällinen EkoFlex E85, joka soveltuu Flexfuel – moottorilla varustettuihin autoihin.