Rovaniemen Prismakeskuksen palvelutarjonta laajeni odotetulla uutuudella, kun ABC CarWash –autopesu avattiin tänään 26.10. Uusi autopesu sijaitsee Prisman piha-alueella eteläpäädyssä.

-Uusi autopesu on täysin automatisoitu korttiautomaattiasema, jossa hyödynnetään uusinta tekniikkaa ja teknologiaa, kertoo Osuuskauppa Arinan ABC-toimialan myyntipäällikkö Olli-Pekka Pohjanen.

Kaksikaistainen pesuhalli ja maksuautomaatti ovat asiakkaille vaivattomia, turvallisia ja helppoja käyttää. S-Etukortilla saa autopesuista Bonuksen lisäksi myös hintaedun. Autopesu palvelee Prisman aukioloaikojen mukaisesti.

Ympäristöystävällinen vaihtoehto

Autopesun yhteydessä nousee usein esiin huoli pesun ympäristövaikutuksista. Pohjanen kuitenkin kertoo, että ABC-autopesu on myös ekologinen valinta. 

– Uusin pesutekniikka tekee ABC CarWash –autopesusta energiatehokkaan ja vettä säästävän. Aineet ovat ympäristömerkittyjä ja -hyväksyttyjä ja huolehdimme myös niiden oikeaoppisesta viemäröinnistä, mitä esimerkiksi kotipihassa autoa pestessä on vaikea toteuttaa.

Rovaniemen uusi autopesu on viides Osuuskauppa Arinan ABC CarWash –toimipiste.

– Rovaniemen Prismakeskus on vilkas kauppapaikka, ja meillä on täällä loistava palvelukeskittymä. Nyt voimme tarjota omistajillemme mahdollisuuden poiketa autopesulla vaivattomasti, kauppareissun yhteydessä, Pohjanen toteaa.

Takuuvarman pesutuloksen lisäksi uusi pesuasema tarjoaa jotakin mitä Rovaniemellä ei ole aiemmin nähty: 

– Modernin tekniikan myötä autonpesuun on luvassa myös täysin uudenlaista elämyksellisyyttä, Pohjanen vinkkaa.
 
 

Arinan Kiinteistöt Oy rakennuttaa Oulun Limingantulliin uuden 2300 m2 pienliikekeskuksen. Pääurakoitsijana toimii YIT Rakennus Oy.

Limingantullin Prismakeskuksen ja Vehon väliin, osoitteeseen Kallisenkaarre 1 sijoittuvat Arinan ABC Pesukadun lisäksi mm. AutoÅström Oy huolto- ja korjaamopalveluilla, K1 Total Oy toimi- ja katsastustiloilla ja EMC Talotekniikka Suomi Oy toimistotiloilla.

Pienliikekeskuksessa on toistaiseksi vapaana n. 160 m2 liike-/myymälätilaa. Arina investoi hankkeeseen n. 4 miljoonaa euroa. Pienliikekeskus avataan keväällä 2016. Avajaisista tiedotetaan tarkemmin alkuvuodesta.

Osuuskauppa Arina on kuluttajaosuuskunta, jonka omistavat pohjoissuomalaiset kotitaloudet. Arinan tarkoituksena on tuottaa palveluja ja hyötyjä omistajilleen

Oulun Tuiran ABC CarWash-pesukadulla lauantaina 10.5. klo 8 autoaan pesettänyt autoilija yllättyi, kun pesukatu turvallisuussyistä keskeytti auton pesun. Pesukatu palvelee aamuisin jo ennen viereisen Hesburger-ravintolan aukeamista.

Pesukadun sisäänkäynnissä ja sisällä pesukadun eri vaiheissa opastetaan asiakkaita mahdollisissa hätätilanteissa ja pyydetään tarvittaessa ottamaan yhteyttä kiinteistöhuoltoon.
 
Aamulla hieman ennen klo 8 pesukadulle ajanut autoilija oli pesun keskeydyttyä ja tilanteesta hämmentyneenä kuitenkin päättänyt soittaa yleiseen hätänumeroon, jolloin paloviranomaiset ehtivät paikalle ennen kiinteistöhuoltoa ja aamuvuoroon tulevia Hesburgerin työntekijöitä.
 
Pesukadulla on automaattinen etähälytysjärjestelmä, joka tarvittaessa keskeyttää pesun ja antaa hälytyksen kiinteistöhuollon valvomoon. Näin tapahtui tässäkin tapauksessa. Paloviranomaiset ehtivät autoilijan aktivoiduttua kuitenkin paikalle ennen kiinteistöhuoltoa.
 
Pesutilanne oli ohi vajaassa tunnissa. Autoilija oli hämmennyksestä selvittyään lopulta huojentunut, eikä autolle koitunut keskeytyksestä vahinkoja. Paikalle ensimmäisenä saapuneet paloviranomaiset avasivat autoilijan turvallisuuden varmistaakseen pesukadun ovet voimakeinoin.
 
Osuuskauppa Arina pahoittelee autoilijan kohtaamaa poikkeustilannetta ja hämmennystä, mutta vakuuttaa pesukadun etäjärjestelmän, hälytyksen ja pesun keskeytyksen toimineen tilanteen vaatimalla tavalla. Pesukatu toimii jälleen normaalisti.
 

Osuuskauppa Arina avaa Oulun Tuirassa maanantaina 3.6. uuden palvelukokonaisuuden, joka sisältää Hesburger-ravintolan, ABC CarWash pesukadun sekä uudistetun ABC-automaattiaseman. Hesburger palvelee sisäravintolan lisäksi Drive in autokaistalla. ABC-automaattiasemalla on tarjolla uusi EkoFlex E85 polttoainelaatu. Arinan omistajat saavat palveluista S-Etukortilla Bonusta ja maksutapaetua sekä hintaetuja. Kokonaisuus työllistää Annika Vähäsen johdolla n. 20 Arinalaista.

Osuuskauppa Arinalla on Oulussa ennestään Hesburger-ravintola Prisma Limingantullin yhteydessä. ABC CarWash Tuira on Arinan ensimmäinen pesukatu. ABC-verkosto kattaa Oulussa Tuira mukaanlukien 8 automaattiasemaa.

Uusi ABC CarWash pesukatu tarjoaa monipuolisen pesuvalikoiman: kestovahapesun, kiiltovahapesun, pehmoharjapesun ja harjattoman pesun. Kestovahapesu sisältää uudenlaisen ShineTecs-käsittelyn. ShiteTecs-vahaus suojaa auton maalipintaa kuin käsivahaus, suojaten maalipintaa happamalta sateelta ja auringonvalolta sekä muodostaen likaa hylkivän kalvon. ShineTecs-vahaus korjaa maalipinnan epätasaisuuksia täyttämällä maalipinnan huokoisuutta ja tuo maalipinnalle ainutlaatuisen kiillon.

Uusi ABC CarWash pesukatu on luontoystävällinen ja myrkytön.

Osuuskauppa Arinan omistavat asiakkaat, 145 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta. Arinan tehtävänä on tuottaa palveluja ja hyötyjä omistajille. Hesburger, ABC CarWash ja ABC-automaattiasema täydentävät Arinan palveluja Tuirassa ja Oulujoen pohjoispuolella.

Arina tarjoaa omistajille ABC CarWash pesut omistajahintaan: S-Etukortilla saa pesuista -3-5 euron alennuksen sekä Bonuksen ja maksutapaedun päälle. Tarjolla on myös sarjapesukortti 5 ja 10 pesulle.

Burgereita, autonpesua ja polttoainetta… Tätä kaikkea saa kesäkuun alusta lähtien Oulun Tuirasta!

Arinan omistajat saavat käyttöönsä uusia palveluita, kun Tuiraan avataan maanantaina 3.6.2013 Hesburgerin, ABC CarWashin ja polttoainemyynnin yhdistävä palvelukonsepti. Uusi yksikkö työllistää lähes kaksikymmentä henkilöä.

– Palvelukombinaatio on aivan uudenlainen, ja uskomme sen palvelevan lähialueen ihmisiä monipuolisesti. Toimipaikka sijaitsee vilkkaiden liikenneyhteyksien taitteessa, joten toivomme nälkäisten asiakkaiden ja autoilijoiden löytävän helposti paikalle, ravintolapäällikkö Annika Vähänen toteaa.

Hesburgerissa on lähes 70 asiakaspaikkaa, ja käytössä on myös näppärä Drive in – kaista.

Nykyaikaista autonpesua

Toimipaikan yhteyteen tulee Oulun nykyaikaisin pesukatu, ABC CarWash. Pesuvaihtoehtoja on neljä: harjaton pesu, pehmoharjapesu, kiiltovahapesu ja ShineTecs-kestovahapesu. ShineTecs – vahaus on uutta Oulun alueella, ja se antaa autolle ainutlaatuisen kiillon.

– Pesuvaihtoehtoja löytyy moniin eri tarpeisiin. Tuiran ABC CarWash on myös ensimmäinen paikka Oulussa, jossa auton voi pestä asiakasomistajahintaan, pesukadusta vastaava Rauno Paasimaa vinkkaa.

Polttoainepisteessä on tarjolla uusi ja ympäristöystävällinen EkoFlex E85, joka soveltuu Flexfuel – moottorilla varustettuihin autoihin.