Uusi S-market Pyhäjoki on avattu!


13.07.2018

Kurkkaa avajaistunnelmia videolta.

 Pyhäjoen S-market avattiin helteisissä kesätunnelmissa torstaina 12.7.
 
-Uusi kauppa parantaa huomattavasti alueen palveluja. Valikoima lisääntyy tuhansilla tuotteilla ja myymälän koko kasvaa reippaasti aiempaan Sale-lähimyymälään verrattuna.  Tuoretuotteissa uusi myymälä sekä uudet ovelliset kylmälaitteet mahdollistavat tuoretuotevalikoiman runsaan lisäämisen. Salesta tuttu oma henkilökunta jatkaa myös täällä uuden konseptin mukaisessa S-marketissa,  kertoo myymäläpäällikkö Riikka Herranen.
 
Pienet päästöt, suuret säästöt
 
Energiatehokkuudessa Pyhäjoen S-market on markettien edelläkävijä. Uusien kylmäjärjestelmien, lauhdelämmön kierrättämisen, maalämmön ja led-valaistuksen ansiosta energiakulut pienenevät jopa puoleen vastaavan kokoisesta kaupan yksiköstä. 
 
S-marketin kaikki kylmäaltaat ja kaapit ovat ovellista mallia. Kylmä tuotetaan hiilidioksidilla, mikä on luonnollista kylmäainetta, eikä sillä ole vaikutuksia ilmakehän otsonikerrokseen. 
 
– Ympäristöasiat huomioidaan meidän toiminnassa vahvasti. Muutoksen huomaa myös myymälän sisälämpötilassa. Kun hyllyiltä ei kylmä enää pääse leijailemaan myymälätilaan, ilma on pehmeämpää ja lämpöisempää, mikä mukavoittaa sekä työskentelyä että kaupassa asiointia, Riikka sanoo.