Uusi S-market avataan torstaina 1.12. klo 10 Ylikiimingissä


30.11.2011

Asiakasomistajien palvelut uudistuvat Ylikiimingissä, kun S-market avataan torstaina klo 10. Avajaisnauhan leikkaavat Oulun kaupungin asemakaavapäällikkö Matti Karhula ja Osuuskauppa Arinan toimitusjohtaja Veli-Matti Puutio. S-market Ylikiiminki tarjoaa lähes 900 m2 tiloista 7 000 pysyvästi edullisen tuotteen valikoiman. Palvelutarjontaa täydentävät S-Pankin, Postin ja Veikkauksen palvelut sekä ABC-automaattiasema. S-market työllistää marketpäällikkö Jussi Ojalan johdolla 13 arinalaista. Arina investoi Ylikiiminkiin lähes 3 miljoonaa euroa.

Osuuskauppa Arinan omistavat asiakkaat. Ylikiimingissä lähes 90 % kotitalouksista on Arinan omistajia. Osuustoiminta on sitä, että omistetaan yhdessä ja jaetaan tuotot yhdessä. Edullisten palvelujen lisäksi omistajat saavat osuuskaupasta bonusta ja muita etuja keskimäärin 200 euron arvosta vuodessa.

Arina on uudistanut ylikiiminkiläisten lähipalveluja rakennuttaen myyntipinta-alaltaan lähes n. 900 m2 S-marketin, jossa on tarjolla 7 000 pysyvästi edullisen tuotteen valikoima sekä S-Pankin, Veikkauksen ja Postin oheispalvelut. Palvelutarjontaa täydentää Ylikiimingin ABC-automaattiasema.

Arina toimii vastuullisesti ja rakennuttaa uudet marketit energiatehokkaasti. Ylikiimingin S-market on Arinan 6. S-market ja kaikkiaan 9. market, jossa hyödynnetään uutta hiilidioksidikylmä- ja lämmitysjärjestelmää. S-market säästää uusilla ratkaisuilla jopa 50 % energiakuluissa. S-market rakennettiin pohjoissuomalaisin voimin. KVR-urakoitsijana toimi Temotek Oy ja kylmäurakasta vastasi Jetitek Oy.

’S-market on nykyaikainen ruokakauppa, josta saa laajan tuotevalikoiman pysyvästi edullisin hinnoin. Valikoimissa korostuvat tuoretuotteet ja oman alueen tuotteita otetaan mielellään valikoimiin. Asiakasomistajat saavat tutut omistajaedut eli bonuksen ja maksutapaedun sekä oheispalveluja. Avajaispäivänä tarjoamme kakkukahvit, paikalla on palveluneuvoja, asiakkaat voivat osallistua arvontaan ja liittyä asiakaspanelisteiksi osallistuen toiminnan kehittämiseen, kertoo S-market Ylikiimingin marketpäällikkö Jussi Ojala.

’Arinan omistavat pohjoissuomalaiset asiakkaat. Kehitämme palveluja ja etuja koko laajalla toimialueella. Ylikiimingissä valtaosa talouksista on omistajiamme ja myös käyttävät palveluja. He saivat Ylikiimingin S-marketista ja ABC-automaattiasemalta vuonna 2010 bonusta ja maksutapaetua lähes 200 000 euroa. Heillä on hyvä syy keskittää ostokset vastakin omaan kauppaan’, jatkaa Arinan toimitusjohtaja Veli-Matti Puutio.