SuperPark Oulu osaksi Osuuskauppa Arinaa


27.01.2021

SuperPark-konserni on myynyt SuperPark Oulu Oy:n liiketoiminnan kokonaisuudessaan jo tutulle kumppanille ja osaomistajalle Osuuskauppa Arinalle. Liiketoiminta siirtyy Arinalle 1.2.2021. Toiminta jatkuu SuperPark-brändin alla ja kaikki asiakkaiden lahjakortit, liput, kausikortit ja varaukset pysyvät yhä voimassa.

Vuokralaisesta osaksi Arinan palvelukokonaisuutta

SuperPark on liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto, jonka monipuolinen sisältö tarjoaa iloa ja elämyksiä kaiken ikäisille liikkujille. Suomessa SuperPark-puistoja on 8 ja lisäksi suomalaisomisteinen konsepti on laajentunut Aasiaan. Ensimmäinen puisto perustettiin Vuokattiin vuonna 2012. Oulun SuperPark avattiin Limingantullin Terminaali-kiinteistöön vuonna 2014 ja uudistettiin kesällä 2020.

Terminaali on Osuuskauppa Arinan omistama liikunta- ja tapahtumakeskus, jossa on useita eri toimijoita. SuperParkinlähes 6 000 m2 tilat sisältävät jatkossakin sisäaktiviteettipuiston lisäksi ravintolan. SuperPark Oulun henkilökunta siirtyy yrityskaupan yhteydessä Osuuskauppa Arinan palvelukseen.

– SuperPark Oulu on ollut alusta lähtien hyvä yhteistyökumppani Original Sokos Hotel Arinalle ja sen vieraille. SuperParkin palvelut, kuten lasten syntymäpäivät, kesäleirit ja työvirepäivät, tarjoavat paljon mahdollisuuksia Arinan omistajille. Aiemmin olemme edesauttaneet lasten ja nuorten liikkumista mm. Kannustajat-tuella ja rakentamalla Ässäkenttiä. SuperPark Oulu kannustaa perheitä liikkumaan ja pitämään samalla hauskaa, sanoo Arinan matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Ulla Peltoniemi.

– Arinan tarkoitus on tuottaa omistajille monipuolisia palveluja ja hyötyjä. Iloisen mielen ja liikunnan hyödyn lisäksi omistajamme saavat Bonusta lipuista, tuotteista, ravintolasta sekä esimerkiksi lasten syntymäpäiväjuhlista. Jatkamme puistossa nykyisellä konseptilla ja kehitämme sitä edelleen vastaamaan entistä paremmin omistajiemme tarpeita ja toiveita. Nyt aikaansaatu ratkaisu mahdollistaa uudenlaisen yhteistyön hotellimme kanssa sekä tukee ja edistää alueen kotimaan matkailua, Peltoniemi lisää.

– Oulun SuperPark on ollut koko ajan suosittu alueella ja uskomme vahvasti sille olevan kysyntää myös tulevaisuudessa. Arina on ollut meille hyvä kumppani alusta lähtien ja haluamme yrityskaupalla varmistaa toiminnan laadukkaan jatkon nykyisille ja uusille asiakkaille Pohjois-Suomessa, sanoo SuperPark Oy:n toimitusjohtaja Juha Tanskanen.

 

Lisätietoja:

SuperPark Oy., toimitusjohtaja Juha Tanskanen, +358 400 415 563, juha.tanskanen@superpark.fi

Osuuskauppa Arina, toimialajohtaja Ulla Peltoniemi, matkailu- ja ravitsemiskauppa, +358 500 516 855, ulla.peltoniemi@sok.fi