Rovaniemen Prismasta alennusta n. 50 000 tuotteesta 24.-27.5.


21.05.2014

Osuuskauppa Arinassa omistetaan ja jaetaan hyödyt yhdessä. Rovaniemen Prisma järjestää 24.-27.5.2014 Omistajapäivät, jolloin Arinan omistajat saavat omistajahyötyinä pysyvästi edullisen ruokakorin, Bonuksen ja maksuttomien pankkipalvelujen lisäksi alennusta n. 50 000 käyttötavaratuotteesta.

S-Etukortilla -15 % seuraavista tuoteryhmistä:

Koti: kodin sisustaminen, kodin tekstiilit, matot, langat, astiat ja keittiötarvikkeet, kylpyhuone- ja saunatarvikkeet, pyykinkäsittely, valaisimet, sähkötarvikkeet, työkalut ja autotarvikkeet, grillaus sekä kukat ja kukkien hoito.

Kodintekniikka ja viihde: kodin pienkoneet ja ATK-tarvikkeet, musiikki ja elokuvat, CD-levyt, DVD-levyt ja pelit, lelut, kirjat sekä toimisto- ja paperitarvikkeet.

Pukeutuminen: naisten, miesten ja lasten pukeutuminen, asusteet ja jalkineet sekä laukut.

Sport: naisten, miesten ja lasten urheilutekstiilit ja -jalkineet, urheiluvälineet, retkeily- ja kalastusvälineet, kuntoilu- ja veneilyvälineet sekä pyöräilytarvikkeet ja -kypärät.

S-Etukortilla -5 % seuraavista tuoteryhmistä:

Kodintekniikka ja viihde: televisiot, video- ja DVD-laitteet, digiboksit, MP3-soittimet, CD-soittimet ja radiot, kamerat ja objektiivit, tietokoneet, tietokoneiden oheislaitteet, pelikonsolit, matkapuhelimet, kylmälaitteet, pesukoneet, liedet sekä liesituulettimet.

Sport: polkupyörät.

Tervetuloa!