Osuuskauppa Arina työllistää tulevana kesänä yli 850 nuorta


16.01.2015

Osuuskauppa Arina tarjoaa jälleen sadoille nuorille mahdollisuuden ensimmäiseen kesätienestiin. Tulevana kesänä on tarjolla yli 850 kesätyöpaikkaa kesätyöntekijöille sekä Tutustu ja tienaa -harjoittelijoille.

Varsinaisiksi kesätyöntekijöiksi palkataan tänä kesänä noin 300 pohjoissuomalaista. Osuuskauppa Arinan tavoitteena on lisäksi palkata Tutustu ja tienaa -kesäharjoitteluun noin 550 harjoittelijaa. Tutustu ja tienaa -harjoittelijat ovat iältään 14-17-vuotiaita ja harjoittelujakso kestää kaksi viikkoa.

Osuuskauppa Arinan kesätyö- ja harjoittelupaikkoja on tarjolla Prismoissa, S-marketeissa, Saleissa, Kodin Terrassa, S-Raudassa, ABC-liikennemyymälöissä ja kahviloissa, ruokaravintoloissa sekä hotelleissa koko toimialueella Pohjois-Suomessa.

Osuuskaupan kesätöihin haetaan tällä kertaa pelkästään sähköisesti. Haku on alkanut tammikuun alussa ja päättyy 8. helmikuuta. Hakemuksen kesätyöpaikkaan tai Tutustu ja tienaa -kesäharjoitteluun sekä avoimen hakemuksen Arinan toimipaikkoihin voi tehdä S-kanavalla osoitteessa s-kanava.fi/arina/avoimettyopaikat

Ilmoitamme kesätyöpaikoista hakijoille 30.4.2014 mennessä.