Kastellin S-market ja Hesburger avataan keskiviikkona 12.3. klo 10


10.03.2014

Osuuskauppa Arina avaa Kastelliin uuden S-marketin ja Hesburger-ravintolan, jotka työllistävät marketpäällikkö Jari Pekkalan ja ravintolapäällikkö Tiia Hulkon johdolla
n. 30-40 arinalaista. Avauksessa mukana keskiviikkona Arinan toimitusjohtaja Veli-Matti Puutio ja Oulun kaupungin yhdyskuntalautakunnan puheenjohtaja Hanna Sarkkinen.

Osuuskauppa Arinan omistavat asiakkaat, Oulussa yli 60 % kotitalouksista. Osuuskaupassa omistetaan ja jaetaan hyödyt yhdessä. Kehittyvät palvelut helpottavat omistajien arkea ja täydentävät osuuskaupan monipuolista palvelutarjontaa. Omistajat saavat mm. lähialueen edullisimman ruokakorin ja muita omistajahyötyjä keskimäärän yli 400 euron arvosta vuodessa.

’Kastellin S-market on nykyaikainen ruokakauppa, josta Arinan omistajat saavat joka päivä monipuolisen 9000 tuotteen pysyvästi edullisen ruokakorin sekä S-Pankin ja Veikkauksen oheispalvelut. Palvelutarjontaa täydentää 87 asiakaspaikan Hesburger-ravintola drive-in kaistoineen. Arinan omistavat kotitaloudet saavat kaikista uusista palveluista Bonusta ja muita omistajahyötyjä’, kiteyttää Arinan S-market ketjujohtaja Juha Salmi.

Kastellin S-marketin ja Hesburgerin uudessa 2000 m2 kiinteistössä hyödynnetään Arinan 20. kiinteistönä ympäristöystävällistä hiilidioksidipohjaista kylmä- ja lämmitysjärjestelmää, jolla saavutetaan 50 % energiansäästö. Arina rakennuttaa uudet kiinteistöt energiatehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Parkkitilaa on 150 autolle. Hesburgerin drive-in kaista jatkaa palvelua ravintolan ja marketin sulkeuduttua. Kastellin rakennushankkeen pääsuunnittelijana toimi Arkkitehtitoimisto HML Oy ja pääurakoitsijana Temotek Oy.