Peltoniemen keittiökalusteet nyt Rovaniemen Kodin Terrasta


28.10.2015

Osuuskauppa Arina ja Peltoniemi kalusteet ovat sopineet keittiökalusteiden myyntiyhteistyöstä. Rovaniemen Kodin Terraan on avattu Peltoniemen keittiökalusteiden myynti- ja esittelypiste. Osuuskaupan omistajataloudet saavat Kodin Terrasta ostetut Peltoniemen keittiökalusteet kilpailukykyiseen hintaan sekä kaupan päälle Bonusta ja maksutapaetua. Avajaisviikolla 29.-31.10. Peltoniemen Kodin Terra –malliston bonusostot kirjataan tuplana.

Peltoniemi kalusteet on kemijärveläinen laadukkaiden ja yksilöllisten kalusteiden suunnittelija, valmistaja ja asentaja lähes 40 vuoden kokemuksella. Peltoniemen erityisalaa ovat laadukkaat ja yksilölliset keittiöt. Peltoniemen asiantuntijat auttavat kotitalouksia valitsemaan juuri heidän tarpeisiinsa sopivat ainekset, joista kestävät, toimivat ja asunnon tyyliin uskolliset keittiökalusteet syntyvät.

Kodin keittiöratkaisut suunnitellaan yhdessä Peltoniemen sisustustiimin kanssa. Kalusteet valmistetaan Kemijärven puusepäntehtaalla. Peltoniemi purkaa tarvittaessa vanhat kalusteet, kierrättää ne ja asentaa uudet. Peltoniemi käyttää vain korkealaatuisia materiaaleja ja pyrkii mahdollisimman korkeaan kotimaisuusasteeseen.

Osuuskauppa Arina on pohjoissuomalainen kuluttajaosuuskunta, jonka omistavat paikalliset kotitaloudet. Arinan tarkoituksena on tuottaa palveluja ja hyötyjä omistajille. Kodin Terra tarjoaa omistajille monipuolisia sisustamisen, rakentamisen ja puutarhan palveluja, yhteistyössä laadukkaiden tavarantoimittajien kanssa. Omistajataloudet saavat palvelujen käytöstä hyötyjä, kuten Bonusta ja Omistajapäivinä alennusta S-Etukortilla.