Edut ja palkkaus

Suomen parhaaksi kehutut henkilöstöedut

Osuuskauppa Arinan työntekijänä* olet oikeutettu Suomen parhaiksi kehuttuihin henkilöstöetuihin. Työntekijänä Arinalla saat mm.

 • Arinan ja koko S-ryhmän ylivoimaiset henkilöstöedut. Muun muassa S-ryhmän kaupoissa asiointi, ravintoloissa syöminen ja hotellissa yöpyminen on arinalaisille aina edullisempaa. Esimerkkejä eduista:
  • S-ryhmän ravintolat Suomessa: kaikki ruoka ja juoma –25 %
  • Sokos Hotellit Suomessa: Original-hotellit: 73 €/huone/vrk (1 tai 2 hengen huone), Solo-hotellit: 83 €/huone/vrk (1 tai 2 hengen huone), Break-hotellit: Levi, Tahko, Vuokatti 73 €/huone/vrk, kylpylähotellit: Koli, Flamingo, Bomba, Oulun Eden 98 €/huone/vrk
  • Henkilökuntalennus Sokos-, Emotion-, Prisma-, S-market-, Sale-, Alepa-, Kodin Terra- ja S-Rauta-myymälöistä
 • tulospalkkio*, jopa euro per tehty työtunti
 • monipuoliset ja monialaiset koulutus- ja etenemismahdollisuudet
 • keskimääräistä laajemmat ja kattavammat työterveyspalvelut
 • työntekijämme ovat myös vakuutettu työajan ulkopuolella

* Henkilöstöedut ja tulospalkkio eivät koske kesätyösetelin ja Tutustu & Tienaa -harjoitteluohjelman kautta tehtäviä kesätöitä.

 

Työsopimus ja työsuhteen ehdot

Työsuhteeseen liittyviä asioita, kuten palkkausta, säätelevät lait ja kunkin alan työehtosopimukset (Kaupan TES ja Majoitus- ja ravitsemisalan TES). Työsuhteesi Arinassa perustuu sinun ja esimiehesi allekirjoittamaan työsopimukseen. Työntekijä allekirjoittaa työsopimuksen ennen työsuhteen alkua ja siinä määritellään mitä on sovittu tehtävästäsi, palkastasi, työsuhteen ehdoista, -kestosta ja viikkotyöajasta, koeajan pituudesta sekä muista tärkeistä asioista.

Työsopimuksen allekirjoittamalla työntekijä sitoutuu tekemään työtä työnantajalle ja työnantaja maksamaan palkkaa työntekijälle. Palkka maksetaan aina kuukauden viimeisenä arkipäivänä.

Arinalaiset työkaverit

Meillä pääset osaksi 3000 arinalaisen monimuotoista työyhteisöä! Katso videolta, mikä tekee Arinasta parhaan työpaikan arinalaisten mielestä.