Kesätyöt Osuuskauppa Arinassa

18-vuotta täyttäneiden kesätyönhaku on päättynyt. Kiitos hakemuksista! Usein kysytyt kysymykset -osiosta löydät lisätietoa haun etenemisestä.

14-17-vuotiaiden Kesä-ässien haku päättyy 30.4. Kesä-ässäksi voit hakea täällä.

Me Osuuskauppa Arinalla teemme työtä sydämellä ja pidämme hyvässä hengessä yllä Pohjois-Suomen elinvoimaa – onhan osuuskauppa vastuullisin yritysmuoto. Osuuskauppa Arinan tuotot palautetaan aina pohjoisen alueen, luonnon ja paikallisten ihmisten hyväksi. Sinulle, minulle, meille. Se on se osuustoiminnan voima.

Nyt etsimme kesätyöntekijöitä rakentamaan kanssamme parasta työpaikkaa! Tarjoamme sinulle ammattitaitoiset työkaverit, hyvän yhteishengen sekä laaja-alaiset työtehtävät. Henkilökohtaisen perehdytyksen jälkeen työpäivääsi voi kuulua muun muassa asiakaspalvelua eri myyntiosastoilla ja kassalla, hyllyttämistä sekä muita vastuutehtäviä. Olemme Pohjois-Suomen suurin yksityinen työnantaja ja osa Suomen suurinta yksityistä työnantajaa, S-ryhmää.

Tsemppiä hakuun!

 

 

ÄSSÄKESÄ 2021

Arina on mukana 21.1. järjestettävässä S-ryhmän virtuaalisessa rekrytointi-infossa, joka kokoaa innokkaat kesätyönhakijat sekä työnantajan samaan lähetykseen. Tilaisuudessa tuodaan esille eri toimialoja ja kesätyötehtäviä S-ryhmässä. Tule kuulemaan, mitä kaikkea ÄssäKesä 2021 pitää sisällään! Mukaan pääset tästä

 

 

Arinan toimipaikkojen logopallot