Kesätyöt Osuuskauppa Arinassa

Kesätyöhaku 2022 on nyt päättynyt kaikkien kesätyöpaikkojemme osalta. Lämmin kiitos kaikille hakijoille ja toivottavasti näemme teitä myös tulevissa hauissamme!

Vietä kesä Arinassa tai jää pidemmäksi aikaa!

Usea meistä arinalaisista on aloittanut uransa Osuuskappa Arinassa kesätöissä. Nyt etsimme uusia työkavereita rakentamaan kanssamme parasta työpaikkaa! Me Arinassa teemme työtä sydämellä ja pidämme hyvässä hengessä yllä Pohjois-Suomen elinvoimaa.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä eri toimialoilla ja ketjuissa. Etsimme kesätöihin muun muassa myyjiä, liikennemyymälätyöntekijöitä, kokkeja, tarjoilijoita, kahvilatyöntekijöitä ja kerroshoitajia. Tutustu täällä tarkemmin eri toimialojen työtehtäviin. Meillä saat käytännönläheisen perehdytyksen työmme saloihin, mielenkiintoisen työn viihtyisässä työympäristössä sekä S-ryhmän ja Osuuskauppa Arinan ylivoimaiset henkilöstöedut*. Ja tietysti ne parhaat työkaverit.

Sinulta toivomme löytyvän aurinkoista ja reipasta mieltä, positiivista asennetta työtä, asiakkaita ja työkavereita kohtaan sekä joustavuutta työskennellä toimipaikan eri aukioloaikoina niin arkena kuin viikonloppuisin. Etsitpä sitten ensimmäistä työpaikkaa, uusia kokemuksia, olet vasta valmistunut, tai työelämää jo pidempään nähnyt – meillä on mahdollisuudet vaikka mihin. Tule kanssamme rakentamaan parasta työpaikkaa!

pallologot_2021