Kesätyöt Osuuskauppa Arinassa

Vietä kesä Arinassa tai jää pidemmäksi aikaa! Kesätyöhaku 2022 käynnistyy pian ja ilmoitamme haun alkamisesta tällä sivulla.

Me Osuuskauppa Arinalla teemme työtä sydämellä ja pidämme hyvässä hengessä yllä Pohjois-Suomen elinvoimaa – onhan osuuskauppa vastuullisin yritysmuoto. Osuuskauppa Arinan tuotot palautetaan aina pohjoisen alueen, luonnon ja paikallisten ihmisten hyväksi. Sinulle, minulle, meille. Se on se osuustoiminnan voima.

Etsimme joka kesä kesätyöntekijöitä rakentamaan kanssamme parasta työpaikkaa! Tarjoamme sinulle ammattitaitoiset työkaverit, hyvän yhteishengen sekä laaja-alaiset työtehtävät. Henkilökohtaisen perehdytyksen jälkeen työpäivääsi voi kuulua muun muassa asiakaspalvelua eri myyntiosastoilla ja kassalla, hyllyttämistä sekä muita vastuutehtäviä. Olemme Pohjois-Suomen suurin yksityinen työnantaja ja osa Suomen suurinta yksityistä työnantajaa, S-ryhmää.

 

 

pallologot_2021

Osuuskauppa Arina ja koko S-ryhmä ovat mukana Oikotie Työpaikkojen luotsaamassa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa

Vastuullinen kesäduuni -kampanjan tavoitteena on tarjota nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja ja hyviä kesätyökokemuksia. Työnantaja sitoutuu muun muassa suunnittelemaan ja toteuttamaan hyvin perehdytyksen, jonka avulla kesätyöntekijä pääsee nopeasti kiinni työtehtäviin, oppii ja kehittyy. Tutustu lisää kampanjaan täällä.