Kesätyöt Osuuskauppa Arinassa

Kesä ihan äSSänä!

Vietä kesä Arinassa tai jää pidemmäksi aikaa!

Arinan yhteinen yli 18-vuotiaiden kesätyönhaku on nyt päättynyt. Etsimme kuitenkin vielä kesätyöntekijöitä muutamiin toimipaikkoihimme. Voit katsoa nämä kesätyöpaikat osoitteessa arina.fi/avoimettyöpaikat ja hakemalla hakusanalla ”kesätyö”.

14–17-vuotiaiden kesä-ässien osalta haku on käynnissä 31.3.2023 saakka.

Usea meistä arinalaisista on aloittanut uransa Osuuskappa Arinassa kesätöissä. Tällä hetkellä etsimme uusia työkavereita 14–17-vuotiaista kesä-ässistä rakentamaan kanssamme parasta työpaikkaa! Me Arinassa teemme työtä sydämellä ja pidämme hyvässä hengessä yllä Pohjois-Suomen elinvoimaa.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä eri toimialoilla ja ketjuissa. Etsimme kesätöihin muun muassa myyjiä, liikennemyymälätyöntekijöitä, kokkeja, tarjoilijoita, kahvilatyöntekijöitä ja kerroshoitajia. Tutustu täällä tarkemmin eri toimialojen työtehtäviin. Meillä saat käytännönläheisen perehdytyksen työmme saloihin, mielenkiintoisen työn viihtyisässä työympäristössä sekä S-ryhmän ja Osuuskauppa Arinan ylivoimaiset henkilöstöedut*. Ja tietysti ne parhaat työkaverit.

Sinulta toivomme löytyvän aurinkoista ja reipasta mieltä, positiivista asennetta työtä, asiakkaita ja työkavereita kohtaan sekä joustavuutta työskennellä toimipaikan eri aukioloaikoina niin arkena kuin viikonloppuisin. Etsitpä sitten ensimmäistä työpaikkaa, uusia kokemuksia, olet vasta valmistunut, tai työelämää jo pidempään nähnyt – meillä on mahdollisuudet vaikka mihin. Tule kanssamme rakentamaan parasta työpaikkaa!

HUOM! JOS TÄYTÄT HAKULOMAKKEEN MOBIILILAITTEELLA, NIIN HAE OIKEA HAKULOMAKE HAKUSANOILLA ”ARINA KESÄTYÖ”