Kesätyöt Osuuskauppa Arinassa

18-vuotta täyttäneiden kesätyönhaku sekä 14-17-vuotiaiden Kesä-ässien haku on päättynyt. Kiitos hakemuksista! Usein kysytyt kysymykset -osiosta löydät lisätietoa haun etenemisestä.

Me Osuuskauppa Arinalla teemme työtä sydämellä ja pidämme hyvässä hengessä yllä Pohjois-Suomen elinvoimaa – onhan osuuskauppa vastuullisin yritysmuoto. Osuuskauppa Arinan tuotot palautetaan aina pohjoisen alueen, luonnon ja paikallisten ihmisten hyväksi. Sinulle, minulle, meille. Se on se osuustoiminnan voima.

Nyt etsimme kesätyöntekijöitä rakentamaan kanssamme parasta työpaikkaa! Tarjoamme sinulle ammattitaitoiset työkaverit, hyvän yhteishengen sekä laaja-alaiset työtehtävät. Henkilökohtaisen perehdytyksen jälkeen työpäivääsi voi kuulua muun muassa asiakaspalvelua eri myyntiosastoilla ja kassalla, hyllyttämistä sekä muita vastuutehtäviä. Olemme Pohjois-Suomen suurin yksityinen työnantaja ja osa Suomen suurinta yksityistä työnantajaa, S-ryhmää.

Tsemppiä hakuun!

 

 

pallologot_2021

Osuuskauppa Arina ja koko S-ryhmä ovat mukana Oikotie Työpaikkojen luotsaamassa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa

Vastuullinen kesäduuni -kampanjan tavoitteena on tarjota nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja ja hyviä kesätyökokemuksia. Työnantaja sitoutuu muun muassa suunnittelemaan ja toteuttamaan hyvin perehdytyksen, jonka avulla kesätyöntekijä pääsee nopeasti kiinni työtehtäviin, oppii ja kehittyy. Tutustu lisää kampanjaan täällä.

Vastuullinen kesäduuni -kampanja palkitsee vuosittain vuoden vastuullisimmat kesätyöpaikat. Vastuullisin kesäduuni -kilpailun tulokset perustuvat täysin kesätyöntekijöiden arvioihin kesätyönantajastaan. Osuuskauppa Arina sijoittui vuonna 2020 Vastuullisin kesäduuni -kilpailun 4. sijalle 1000plus-sarjassa! Lue lisää täältä.