Kauppakeskus Valkea muuttaa aukiolojaan 8.3. alkaen – vuokralaiset voivat päättää omista aukioloistaan

01.03.2021

Suomen hallituksen torstaina 25.2. tekemän linjauksen johdosta ja helpottaakseen vuokralaistensa tukalaa tilannetta koronavirusepidemian aiheuttamissa poikkeusoloissa, Kauppakeskus Valkea siirtyy käyttämään kaikkia liikkeitä ja ravintoloita velvoittavien yhteisten aukioloaikojen sijasta suositusaukioloaikoja 8.3. alkaen. Tämän muutoksen myötä Kauppakeskus Valkean toimijoilla on mahdollisuus määritellä aukioloaikansa vapaasti tai sulkea liikkeensä. Aukioloaikojen vapautus on voimassa toistaiseksi. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa, että jokaisen palvelun aukiolo kannattaa tarkistaa kauppakeskusvalkea.fi:n aukioloaikojen koontisivulta tai yrityskohtaisilta alasivuilta.

Kauppakeskus Valkea on parhaan kykynsä mukaan läpi epidemia-ajan pyrkinyt helpottamaan vuokralaistensa tilannetta. Aukioloaikoja vapautettiin myös vuosi sitten maaliskuussa, jolloin vuokralaisilla oli mahdollisuus määritellä itse aukioloaikansa. 28.12. alkaen Valkea on toiminut supistetuin, mutta kaikkia velvoittavin yhteisin aukioloin. Aukioloaikojen vapauttamisen lisäksi, Valkea on epidemian aikana myöntänyt vuokralaisilleen maksuaikaa vuokrien maksuun.

Ankkuritoimijoista Sokos palvelee 8.3. alkaen Valkean suositusaukiolojen mukaisesti ma–pe 10–19, la 10–18 ja su 12–18. Sokos Herkku palvelee nykyisin laajoin aukioloajoin ma–la 7–22, su 9–21.

 

Lisätietoja:

Anu Junnikkala-Alho, kauppakeskusjohtaja, +358 40 709 2960, anu.junnikkala-alho@sok.fi

Reima Loukkola, hallintojohtaja, +358 50 595 1972, reima.loukkola@sok.fi