Kaluste Varrio muuttaa Kodin Terran yhteyteen ja liittyy Arinan bonuspartneriksi


27.12.2016

Kaluste Varrio Oy ja Osuuskauppa Arina ovat sopineet yhteistyöstä pohjoissuomalaisten kotitalouksien hyödyksi. Kaluste Varrio muuttaa Rovaniemellä saman katon alle Kodin Terran ja Peltoniemi Kalusteiden kanssa ja aloittaa samalla bonusyhteistyön Osuuskauppa Arinan kanssa.
S-Etukortilla saa siten jatkossa Bonusta myös Kaluste Varrion tuotteista ja palveluista.

Kaluste Varrio on lappilainen perheyritys, päätoimialana huonekalujen vähittäismyynti. Kaluste Varrio tarjoaa asiakkaille lisäksi sisustussuunnittelupalvelua sekä kasaus-, asennus- ja kotiinkuljetuspalvelua Lapissa.
 
Perheyrityksellä on pitkät perinteet huonekalualalla. Toiminta on käynnistynyt Sodankylässä vuonna 1986, laajentuen Rovaniemelle vuonna 2011. Rovaniemen toimipiste muuttaa nyt Suosiolantielle, saman katon alle Kodin Terran ja keittiökalusteita myyvän Peltoniemi Kalusteiden kanssa. Samalla aloitetaan bonusyhteistyö, yhteisenä asiakasryhmänä Osuuskauppa Arinan omistavat lappilaiset kotitaloudet.
 
”Kaluste Varriolle järjestyi toimiva tilaratkaisu Kodin Terran yhteyteen ja tavaratalon vilkas asiakasvirta yhdistettynä osuuskaupan suosittuun bonusjärjestelmään ja -viestintään tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden liiketoiminnan kasvattamiseen Rovaniemellä”, kertoo kauppias Ari Varrio.
 
Osuuskauppa Arina on pohjoissuomalainen kuluttajaosuuskunta, jonka omistavat paikalliset kotitaloudet. Arinan tarkoituksena on tuottaa palveluja ja hyötyjä omistajille. Kodin Terra tarjoaa omistajille monipuolisia sisustamisen, rakentamisen ja puutarhan palveluja, yhteistyössä laadukkaiden tavarantoimittajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Omistajataloudet saavat palvelujen käytöstä hyötyjä, kuten Bonusta ja Omistajapäivinä alennusta S-Etukortilla.
 
”Kaluste Varrio täydentää Rovaniemen Eteläkeskuksen palvelutarjontaa osuuskaupan omistajille sekä lisää Kodin Terran ja sen yhteydessä toimivien palvelujen vetovoimaa. Yhteistyöstä hyötyvät ennen kaikkea lappilaiset kotitaloudet”, jatkaa Arinan rautakaupan johtaja Paavo Käsmä.