OPISKELIJA - HYÖDYNNÄ EDUT!


Asiakasomistajana elät enemmän ja maksat vähemmän – myös opiskelijan kukkarolla! Opiskelijana saat Arinalta ja yhteistyökumppaneilta monipuolisia etuja sekä Bonusta eli rahaa!

BONUS ON RAHAA OPISKELIJAN KUKKAROSSA

Arinan asiakasomistajana kerrytät Bonusta 179 alueemme toimipaikassa, kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa sekä yhteistyökumppaneiltamme! Bonus on oikeaa rahaa, joka maksetaan jokaisen kuun 10. päivä, ja tätä päivää kutsutaan Tilipäiväksi.

Keskittämällä ostoksesi voit saada jopa 5 % Bonusta ostostesi yhteissummasta – ja lisäksi 0,5 % maksutapaetua, kun maksat S-Etukortilla. Kun keskität kuukausittaiset ostoksesi, saat sekä suuremman bonusprosentin että enemmän rahaa takaisin ostoksistasi. Maksutapaedun eli rahallista etua saat, kun maksat ostoksesi S-Etukortti Visa debit- ja credit-kortilla. Maksutapaetu maksetaan Bonuksen tapaan joka kuun 10. päivä.

 

 

 

 

 

 

 

NÄISTÄ ARINAN TOIMIPAIKOISTA SAAT BONUSTA!

* Bonusta saat Arinan Hesburgereista – Oulun alue: Hesburger Kastelli, Hesburger Muhos, Hesburger Tuira, Prisma Linnanmaa, Prisma Limingantulli ; Pudasjärvi: ABC Pudasjärvi ; Rovaniemi: Prisma Rovaniemi