S-mobiilin edut juuri sinulle


Saat sinulle kohdennettuja etuja ja kuittisi talteen sähköiseen kuittiarkistoon. S-mobiilin avulla voi myös hoitaa S-Pankin pankkiasioita ja seurata Bonuksen kertymistä.

Miksi ladata S-mobiili?

Hankkimalla S-mobiilin saat käyttöösi muun muassa seuraavat palvelut:

  • Bonus – Katso bonustilanteesi, mm. kuinka paljon Bonusta on tulossa ja kuinka lähellä olet seuraavaa bonustasoa. Kirjaa Bonukset ostoistasi mobiilista löytyvällä S-Etukortilla (Android) tai S-Etukortin viivakoodilla
  • Omat ostot – Tarkista mitä, missä ja milloin ostat. Näet mm. ruokakorisi kotimaisuustason ja hiilijalanjäljen sekä ostostesi jakautumisen eri tuoteryhmiin
  • Edut ja vinkit – Juuri sinulle kohdennetut edut, etukupongit, tapahtumat ja kampanjat
  • Kuitit ostoksistasi – Kassa- ja takuukuitit tallessa sähköisessä kuittiarkistossa
  • Bonustoimipaikat – Aukioloajat ja reittiohjeet sekä mahdollisuus antaa palautetta toimipaikasta tai tuotteesta
  • Pankki - Hoida S-Pankin tili- ja korttiasiat sekä säästäminen ja sijoittaminen

S-mobiilia voi käyttää iPhone- ja Android-älypuhelimilla. Varmista, että käytössäsi on seuraavat tai uudemmat käyttöjärjestelmät: iOS 15 tai Android 8.0.

 

 

Mistä S-mobiiliedut löytää?

Valitse S-mobiilin alavalikosta S-Etukortti, josta näet etuja sinulle sekä ajankohtaista tietoa kampanjoista ja tapahtumista. Edut vaihtuvat kuukausittain ja ovat voimassa vain Arinan toimipaikoissa ellei toisin mainita. Tarkat etukuponkien käyttöpaikat ja ehdot löydät S-mobiilista edun yhteydestä. Toimipaikkojen etuja ei voi yhdistää muihin etuihin tai kampanjoihin. Edut eivät ole voimassa ruoan verkkokaupassa.

Kuukausittaiset S-mobiilin kuponkiedut

Kuponkietuja on tarjolla saatavuuden mukaan ravintoloissa, kahviloissa, hotelleissa, Tälläämöissä ja Sokoksella. Kupongit vaihtuvat joka kuukausi ja voimassaolon voi tarkistaa jokaisesta kupongista. Yksi etu/etukuponki/ostotapahtuma. Etukuponkia ei voi yhdistää muihin Osuuskauppa Arinan etuihin tai alennuksiin. Edut ovat voimassa ainoastaan S-mobiilissa. Kupongit voivat sisältää etuja tuotteista tai palveluista ja edut ovat henkilökohtaisia ellei toisin mainita. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tutustu vaihtuviin kuponkietuihin S-mobiilissa. Ravintoloiden ja kahviloiden etukupongit voi katsoa myös sivulta Raflaamo.fi

 

Syntymäpäiväetu vain S-mobiilissa!


Arina muistaa syntymäpäiviään viettäviä asiakasomistajiaan. Etukupongilla lasillinen kuohuvaa, alkoholiton juoma tai erikoiskahvi ravintolan tai kahvilan tarjonnan mukaan.

Etu löytyy vain S-mobiilista. Etu tulee näkyviin heti syntymäpäiväkuukauden alussa ja se on voimassa koko syntymäpäiväkuukauden. HUOM! Seuraavat voimassa olevat kiellot voivat estää etukupongin näkyvyyden S-mobiilissa: analytiikan, profiloinnin ja asiakasryhmittelyn kielto ja/tai tuotetasoisen ostotiedon kielto. Poistamalla kiellot, kuponki tulee näkyviin mobiiliin n. 2 vrk:n kuluessa.