Villasukat Oulun veteraaneille


04.10.2016

Original Sokos Hotel Arinan aulaan on kerääntynyt paljon innokkaita neulojia, mikä herättää kiinnostusta sekä hotellin vieraissa että ohikulkijoissa. Käynnissä on neulomisiltama, joita järjestetään hotellilla keskiviikkoisin klo 16 – 19 marraskuun loppuun saakka.
 
Valmiit villasukat toimitetaan Oulun alueen veteraaneille Oulun kaupungin avustuksella.

Neuvoja neulomiseen sekä yhdessäoloa

Iltamien tavoitteena on tarjota yhteisöllisiä kokoontumisia, vahvistaa käsityöperinnettä sekä ilahduttaa oululaisia veteraaneja lämpöisillä villasukilla. Kokoontumiset tarjoavat helpon mahdollisuuden käsitöiden aloittamiseen, sillä paikalla on aina vähintäänkin yksi ODL:n vapaaehtoinen ohjaamassa apua tarvitsevia neulojia.
 
Original Sokos Hotel Arina on hankkinut iltamia varten lankoja ja neulomispuikkoja sekä tarjolla on pientä naposteltavaa. Osa langoista on saatu lahjoituksena Limingantullin Prismalta. Yhteistyökumppani Kaleva toimittaa aina iltamiin muutamia päivän lehtiä.
 
Hotellin vastaanoton vuoropäällikkö Tiina Törmänen on ollut tyytyväinen tapahtumaan.
 
– Otamme hotellilla mielellämme vastaan lanka- sekä puikkolahjoituksia. Suurin osa langoista ja puikoista hupeni jo ensimmäisellä neulomiskerralla, kun osanottajia oli niin suuri määrä.  Neulojat voivat myös ottaa omat langat ja puikot mukaan tai hotellille voi tuoda myös valmiiksi neulottuja sukkia, jotka toimitamme eteenpäin, Törmänen muistuttaa.
 
Sydämellisesti tervetuloa neulomaan yhdessä hyvän asian puolesta Original Sokos Hotel Arinaan, Pakkahuoneenkatu 16.