Vastine: Uusi Tuiran S-market palvelee osuuskaupan omistajia läheltä ja kauempaakin


23.02.2015

S-market Tuira uudistetaan rakentamalla tontille uusi, nykyaikainen ja energiatehokas myymälä vuoden 2015 aikana. Kuten Juha Varjo kommentoi Kalevan sunnuntain mielipidepalstalla, tämä perinteinen kauppapaikka on palvellut jo yli 40 vuotta, mutta myymälä ei ole enää täyttänyt nykyvaatimuksia kiinteistön kunnon, energiatehokkuuden, työskentelyolosuhteiden tai tilojensa puolesta.

S-marketin asiakaskunnasta merkittävä osa tulee asioimaan myymälässä autolla. Pysäköintipaikat eivät ole riittäneet varsinkaan viikonloppuisin, jolloin maanalainen paikoitus on ainoa toimiva ratkaisu tontin koko ja muoto huomioiden. Rakennus on tällä hetkellä purkuvaiheessa. Omistajien tarpeita on otettu huomioon ja otetaan vastakin niin lähialueen kuin autoilevienkin omistajien näkökulmasta.  Lämmintä ruokaa, kahvia ja paistettua leipää on jatkossa saatavana uudelta monipalvelulinjastolta tutun ammattitaitoisen henkilökunnan toimesta. Lisäksi tarjoamme myymälässä monipuoliset oheispalvelut.
 
Uudistettavan marketin lisäksi Tuiran alueella palvelee osuuskaupan Sale-lähimyymälä Valtatiellä. Suunnitelmissa on myös avata uusi Sale Merikoskenkadulle kevään aikana. Tavoitteenamme on tarjota nykyaikaista ja monipuolista palvelua niin läheltä kuin kauempaakin tuleville omistajillemme myös tulevat seuraavat vuosikymmenet.