Uusi Sale-Kauppakassi palvelee oululaisia netissä


16.08.2010

Osuuskauppa Arina ja Gastronautti Oy ovat aloittaneet Oulussa verkkokauppayhteistyön. Arinan asiakkaat voivat tilata ruokaostoksia Sale-lähimyymälän 4 000 tuotteen valikoimasta. Kätevä verkkokauppa Sale-Kauppakassi palvelee osoitteessa www.gastronautti.fi/arina Kotiinkuljetuksesta vastaa Gastronautti. Asiakas maksaa pysyvästi edullisten Sale hintojen lisäksi vain keräilymaksun ja toimitusmaksun. Uutta palvelua tarjotaan aluksi Oulun kaupungin alueella. Palvelun laajentamisesta päätetään kokemusten perusteella.

Osuuskauppa Arinan ja Gastronautti Oy:n nyt aloittama Kauppakassi-palvelu on käytössä jo Varsinais-Suomessa (Turun Osuuskauppa/Sale) ja pääkaupunkiseudulla (HOK-Elanto/Alepa). Arina on kolmas alueosuuskauppa, joka ottaa ko. lisäpalvelun koekäyttöön.

Sale-Kauppakassi verkkokaupassa asiakkailla on valittavinaan 4 000 Salen tuotetta. Asiakkaan tilatessa tuotteet verkkokaupasta klo 15 mennessä saa hän ostokset kotiinkuljetuksella vielä saman päivän aikana. Myöhemmin tehdyt tilaukset toimitetaan seuraavana päivänä. Verkkokaupasta voi tehdä tilauksia 24 h, myös sunnuntaina.

Sale-Kauppakassi verkkokaupasta asiakas ostaa tuotteet pysyvästi edulliseen Sale-hintaan. Lisäksi asiakas maksaa vain keräilymaksun ja toimitusmaksun, jotka ovat edullisimmillaan yhteensä 9,90 euroa tilausta kohden. Uuden palvelun kokeiluvaiheessa ostoista ei saa Bonusta.

’Sale-Kauppakassi tuo lähimyymälät oululaisille entistä lähemmäksi. Arinalla on pelkästään Oulun kaupungissa 10 Salea, jotka verkkokaupan myötä tulevat entistä tutummaksi. Sale-Kauppakassi on palvelu asiakkaille, joille kaupassa käynti on ajan tai muun syyn vuoksi vaivalloista. Sale-Kauppakassi on palvelu myös yrityksille’, kertoo Arinan Sale-ketjujohtaja Tapani Kärkkäinen.

Osuuskauppa Arinan omistavat asiakkaat, yli 130 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta. Muita omistajia Arinalla ei ole. Oulussa lähes 60 % kotitalouksista on Arinan omistajatalouksia. Arinan tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja Pohjois-Suomessa yli 150 toimipaikassa yli 2000 työntekijän voimin. Arinan toiminnan hyödyt jakautuvat Pohjois-Suomeen. Arinassa asiakkailla on päätös- ja vaikutusvalta.

Lisätietoja: 

Osuuskauppa Arina, ketjujohtaja Tapani Kärkkäinen, p. 0500 898 383, etunimi.sukunimi@sok.fi

Gastronautti Oy, toimitusjohtaja Jani Penttilä, p. 0400 505 110, etunimi.sukunimi@gastronautti.fi