Uusi Sale Alppila avattiin torstaina 27.9. klo 10


25.09.2012

Osuuskauppa Arina avasi Alppilassa torstaina alle 400 m2 Sale-lähimyymälän. Oulun 14. Sale on Arinan omistajien lähikauppa, joka tarjoaa monipuolisen päivittäistavaravalikoiman, S-Pankin ja Veikkauksen asiamiespalvelut sekä kahvipisteen. Sale palvelee aamusta iltaan Alppilan ja Välivainion nykyisiä ja tulevia asiakasomistajatalouksia. Asiakkaita palvelevat lisäksi Pelixir-keilahalli ja Atoy Autohuolto. Sale Alppila työllistää myymäläpäällikkö Seppo Hautalan johdolla n. 10 Arinalaista.

Sale Alppila on osa valtakunnallista n. 300 lähimyymälän ketjua, jonka myymälät sijaitsevat kaupunkien keskustoissa, lähiöissä ja maaseututaajamissa. Sale Alppila vahvistaa Arinan kehittyvää lähipalveluverkostoa Oulussa. Alppila on Arinan 44. Sale-lähimyymälä.

Osuuskauppa Arinan omistavat asiakkaat, yli 140 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta. Arinan tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja omistajille. Alppilan ja Välivainion alueella Arinan palvelut ovat puuttuneet ja omistajatalouksien osuus on toistaiseksi alhainen. Sale Alppilan myötä alueella asuvat Arinan omistajat ja asiakkaat saavat omat lähipalvelut ja hyötyvät entistä paremmin omasta kaupasta.

’Sale Alppilan ammattitaitoinen henkilökunta palvelee lähialueen omistajia ja asiakkaita aamusta iltaan. Sale Alppila on edullinen lähimyymälä, josta saat monipuoliset päivittäistavarat sekä päälle Bonuksen ja maksutapaedun. Samalla kauppareissulla voi hoitaa myös pankki- ja veikkausasioita sekä nauttia maksuttoman kupillisen kahvia S-Etukortilla kahvipisteestä. Tervetuloa käyttämään palveluja ja osallistumaan oman kaupan kehittämiseen asiakaspanelistina’, kiteyttää Arinan Sale-ketjujohtaja Tapani Kärkkäinen.