Uusi S-market harjakorkeudessa Muhoksella


05.04.2011

Osuuskauppa Arinan palvelut uudistuvat Muhoksella. Rakennus- ja rakennuttajaväki sekä asiakkaat viettävät tiistaina uuden S-marketin harjannostajaisia Muhoksen keskustassa. Arina investoi S-markettiin n. 3,5 milj. euroa. S-market työllistää 20 työntekijää. Avajaiset ovat ’kesän korvalla’.

Osuuskauppa Arina uudistaa muhoslaisten lähipalveluja. Uuden S-market Muhoksen n. 1 500 m2 myymälätiloissa on tarjolla n. 9 000 tuotteen valikoima sekä S-Pankin ja Veikkauksen oheispalvelut. S-marketin pihaan tulee yli 70 autopaikkaa (+30). Uusi S-market avataan ’kesän korvalla’ touko-kesäkuussa. Valtatien varrella sijaitseva ABC Muhos täydentää asiakasomistajien lähipalvelutarjontaa.

Arina rakennuttaa uuden marketin pohjoissuomalaisin voimin. KVR-urakoitsijana toimii TYL Temotek-Kurtti, LVIA-urakoitsijana Lapin LVI-Asennus Oy, sähköurakoitsijana EMC Sähköurakointi Oy ja kylmälaiteurakoitsijoina Jetitek Oy. Arkkitehtisuunnittelusta vastaa Linja Arkkitehdit Oy, rakennesuunnittelusta WSP Finland Oy, LVIA-suunnittelusta LVI-Insinööritoimisto Plan-Air Oy ja sähkösuunnittelusta Insinööritoimisto Sähkötele Oy.

Arina toimii vastuullisesti. Siksi se on päättänyt rakennuttaa kaikki uudet marketyksiköt energiatehokkaasti. S-market Muhoksella on käytössä kaukolämpö ja hiilidioksidipohjainen kylmäjärjestelmä, jolla saavutetaan huomattava energiansäästö. Maaperästä johtuen yksikkö ei voi valitettavasti hyödyntää maalämpöä.

Arina järjestää tiistaina 5.4. kahdet harjannostajaiset; rakennus- ja rakennuttajaväelle klo 14 ja klo 16-18 avoimen asiakastilaisuuden. Asiakkaat pääsevät tutustumaan ennakkoon tiloihin ja palveluihin. Asiakastilaisuudessa on paikalla Arinan palveluneuvoja, tarjolla harjannostajaistyyliin haitarimusiikkia ja hernekeittoa sekä lapsille pientä puuhaa. Tilaisuudessa voi liittyä Arinan asiakasomistajaksi, saaden liittymisetuja sekä pyytää palveluneuvojalta liittymisohjeet asiakaspanelistiksi.

’S-market on Suomen suurin päivittäistavarakaupan ketju. Uudesta S-marketista tulee nykyaikainen ruokakauppa, josta saa laajan tuotevalikoiman pysyvästi edullisin hinnoin. Valikoimissa korostuvat tuoretuotteet. Valikoimien osuvuutta kehitetään koko ajan. Asiakasomistajat saavat S-marketista tutut omistajaedut eli Bonuksen ja maksutapaedun. Tervetuloa tutustumaan!’, kertovat S-market Muhoksen marketpäällikkö Jari Pekkala ja Arinan S-market ketjujohtaja Juha Salmi.

Osuuskauppa Arina on avoin osuuskunta. Arinan omistavat yli 135 000 asiakasta. Muita omistajia ei ole. Muhoksella lähes 75 % kotitalouksista on Arinan omistajia. Arinan tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajille. Kaikki hyöty Arinan toiminnasta jää Pohjois-Suomeen ja käytetään palvelujen ja etujen kehittämiseen, viimeisimpänä Muhoksella. Asiakasomistajilla on osuuskaupassa päätös- ja vaikutusvaltaa. He voivat mm. liittyä S-marketin asiakaspanelisteiksi ja antaa palautetta monin tavoin.

’Osuuskauppa Arina toimii toiminta-ajatuksensa mukaisesti uudistaessaan Muhoksen lähipalveluja. Työllistämme pohjoissuomalaisia rakennusalan ammattilaisia ja marketkaupan osaajia. Uudistuvien lähipalvelujen, pysyvästi edullisten hintojen ja reilujen omistajaetujen myötä luotan, että muhoslaiset ottavat uudet palvelut nopeasti omakseen’, täydentää Arinan hallintojohtaja Paavo Härö.

Lisätietoja:

Osuuskauppa Arina, hallintojohtaja Paavo Härö, p. 044 788 5901, etunimi.sukunimi@sok.fi

Arinan S-market ketjujohtaja Juha Salmi, p. 040 505 2254, etunimi.sukunimi@sok.fi

S-market Muhos, Valtatie 13, 91500 Muhos.