Uusi S-market avattiin Pudasjärvelle


15.06.2009

Osuuskauppa Arina avasi virallisesti maanantaina 15.6. uuden S-marketin Pudasjärven keskustaan. Avajaistervehdykset esittivät Arinan hallintoneuvoston puheenjohtaja Matti Pikkarainen ja Pudasjärven kaupunginjohtaja Kaarina Daavittila. Uudessa S-market kiinteistössä palvelevat lisäksi Alko ja Kulma-kahvila (sis. tilauskeittiö ja Matkahuolto). Syyskuusta alkaen S-marketista saa S-Pankin ja Veikkauksen lisäksi myös Postin palvelut. Pihalle tulee entisen S-marketin purku- ja pihatöiden jälkeen 140 autopaikkaa. Arina investoi Pudasjärvelle yli 4 milj. euroa ja työllistää 20 työntekijää sekä marketpäällikkö Ari Pykyn.

Osuuskauppa Arina on vastannut Pudasjärvellä asiakasomistajien odotuksiin investoimalla yli 4 miljoonaa euroa uusiin palveluihin. Arina on rakennuttanut uuden yli 2 000 m2 liikekiinteistön, sisältäen S-marketin lisäksi Alkon sekä Kulma-kahvilan, tarjoten myös tilauskeittiö- ja Matkahuolto-palveluja. S-market asiakkaat saavat lisäksi S-Pankin, Veikkauksen ja syyskuusta alkaen myös Postin palvelut. Pihalle tulee purku- ja pihatöiden jälkeen 140 autopaikkaa.

Avajaisia vietettiin ma 15. kesäkuuta klo 10. Avajaistervehdykset esittivät Osuuskauppa Arinan hallintoneuvoston puheenjohtaja Matti Pikkarainen ja Pudasjärven kaupunginjohtaja Kaarina Daavittila. Avausnauhan leikkauksen jälkeen asiakkaat pääsivät tutustumaan uusiin palveluihin. Avajaispäivänä asiakkaille tarjottiin mm. kakkukahvit ja bonusneuvontaa.

’S-market on Suomen suurin päivittäistavaraketju. Uusi S-market Pudasjärvi on nykyaikainen ruokakauppa, joka tarjoaa ostamisen helppoutta sekä monipuolisen 9 000 tuotteen valikoiman pysyvästi edullisin hinnoin. Lupaamme asiakkaille paikkakunnan edullisimmat päivittäistavara-hinnat. Toivotamme asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan uusiin palveluihin’, toivottavat S-market Pudasjärven marketpäällikkö Ari Pyky ja Arinan S-market ketjujohtaja Juha Salmi.

Osuuskauppa Arina on pohjoissuomalainen osuustoimintayritys, jonka omistavat palveluja käyttävät asiakkaat, yli 120 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta (60 % Pudasjärven ja koko toimialueen kotitalouksista). Arinalla ei ole muita omistajia. Arinan tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajille. Arina investoi uusiin palveluihin kuluvana vuonna n. 40 milj. euroa. Arinan toiminnasta syntyvä taloudellinen hyöty jää Pohjois-Suomeen, paikallisille asiakasomistajille. Eduista merkittävin on Bonus, jota asiakasomistajat saivat viime vuodelta yhteensä 20,9 milj. euroa, keskimäärin 179 euroa taloutta kohden.

Lisätietoja: Arinan S-market ketjujohtaja Juha Salmi, etunimi.sukunimi@sok.fi

S-Market Pudasjärvi, Kauppatie 8, 93100 Pudasjärvi. Avoinna ma-pe 8-21, la 8-18 (ja su 12-21), juhlapyhinä poikkeuksia edellisestä. Puh. 044-788 5640, s-market.pudasjarvi@sok.fi