Uusi palvelukonsepti Oulun Tuiraan


31.05.2013

Burgereita, autonpesua ja polttoainetta… Tätä kaikkea saa kesäkuun alusta lähtien Oulun Tuirasta!

Arinan omistajat saavat käyttöönsä uusia palveluita, kun Tuiraan avataan maanantaina 3.6.2013 Hesburgerin, ABC CarWashin ja polttoainemyynnin yhdistävä palvelukonsepti. Uusi yksikkö työllistää lähes kaksikymmentä henkilöä.

– Palvelukombinaatio on aivan uudenlainen, ja uskomme sen palvelevan lähialueen ihmisiä monipuolisesti. Toimipaikka sijaitsee vilkkaiden liikenneyhteyksien taitteessa, joten toivomme nälkäisten asiakkaiden ja autoilijoiden löytävän helposti paikalle, ravintolapäällikkö Annika Vähänen toteaa.

Hesburgerissa on lähes 70 asiakaspaikkaa, ja käytössä on myös näppärä Drive in – kaista.

Nykyaikaista autonpesua

Toimipaikan yhteyteen tulee Oulun nykyaikaisin pesukatu, ABC CarWash. Pesuvaihtoehtoja on neljä: harjaton pesu, pehmoharjapesu, kiiltovahapesu ja ShineTecs-kestovahapesu. ShineTecs – vahaus on uutta Oulun alueella, ja se antaa autolle ainutlaatuisen kiillon.

– Pesuvaihtoehtoja löytyy moniin eri tarpeisiin. Tuiran ABC CarWash on myös ensimmäinen paikka Oulussa, jossa auton voi pestä asiakasomistajahintaan, pesukadusta vastaava Rauno Paasimaa vinkkaa.

Polttoainepisteessä on tarjolla uusi ja ympäristöystävällinen EkoFlex E85, joka soveltuu Flexfuel – moottorilla varustettuihin autoihin.